Popoln nadzor nad

pripravo odličnih svežih jedi- izberite palični mešalnik

Inovacije paličnih mešalnikov

SpeedTouch s funkcijo turbo

Ta palični mešalnik Philips ima sistem SpeedTouch s spremenljivimi nastavitvami in funkcijo Turbo v enem gumbu. S konico prsta lahko intuitivno upravljate palični mešalnik: bolj pritiskate, večja je moč. 

Tehnologija mešanja ProMix

Napredna tehnologija omogoča enakomernejše in hitrejše mešanje. Edinstvena tehnologija mešanja ProMix pri paličnih mešalnikih Philips s trikotno obliko ustvarja optimalen pretok in zagotavlja najvišjo zmogljivost pri pripravi izjemno tekočih juh in napitkov.

Zaščitna rezila proti škropljenju

Posebna valovita oblika na spodnjem delu paličnega mešalnika preprečuje škropljenje ali nered pri mešanju.

Zmogljiv motor

 

Palični mešalnik Philips z zmogljivim in zanesljivim 800 W motorjem lahko meša skoraj vse sestavine in zagotavlja gladke rezultate. S tako zmogljivim motorjem lahko palični mešalnik poganja tudi številne različne nastavke.

Gumb za sprostitev nastavkov

Palični mešalnik Philips ima gumb za sprostitev, zato je pritrditev in sprostitev mešalne palice oziroma drugih nastavkov paličnega mešalnika preprosta in enostavna. Enostavno rokovanje z enim prstom.

Vrč v velikosti 600ml ali 1200ml

Vrč za umešavanje, stepanje, mešanje je priložen paličnemu mešalniku. Vrču za palični mešalnik so priloženi priročni ustnik, ročaj in merila.

Nastavek za stepanje

 

Nastavek za stepanje za palični mešalnik Philips omogoča stepanje smetane, majoneze, priprave osnove za palačinke, itd.. Ta nastavek pripomore kv ečfunkcijski in vsestranski uporabi paličnega mešalnika.

Velik nastavek za sekljanje

Z velikim sekljalnikom (1000 ml) za palični mešalnik Philips lahko v nekaj sekundah sesekljate meso, zelišča, oreščke, sir, čokolado in čebulo.

Oglejte si prikaz uporabe paličnih mešalnikov Philips

Podobni izdelki

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Našo stran si lahko najbolje ogledate z najnovejšo različico brskalnika Microsoft Edge, Google Chrome ali Firefox.