1
Kuhanje

Kuhinjski aparati

za kuhanje in peko

 

Kuhanje

*Priporočena maloprodajna cena. Vsak trgovec na drobno določa svojo lastno ceno.
**Prikazane specifikacije ne veljajo za prav vse izdelke v programu

kuhinjski aparat

Cvrtnik Philips Airfryer. Bolj zdravo cvrtje z zrakom

Radi cvrete hrano doma, a vas motijo pomanjkljivosti cvrtnika? Nezdrava hrana, neprijetne vonjave, trdovratna umazanija ... Philips Airfryer je idealna rešitev! Z njim lahko cvrete veliko bolj zdravo – z zrakom!

 

Ocvrt krompirček iz cvrtnika Philips Airfryer vsebuje do 80 % manj maščob* kot krompirček iz običajnega cvrtnika in je nadvse okusen. Poleg tega je cvrtnik Philips Airfryer enostaven za čiščenje, saj so predal s košaro za hrano in nastavki 100-odstotno primerni za pomivanje v pomivalnem stroju, cvrtnik pa med cvrtjem hrane ne oddaja neprijetnih vonjav.

 

Odkrijte Philips Airfryer


* V primerjavi s sveže ocvrtim krompirčkom iz običajnega cvrtnika Philips

Enostavno pripravite vaše najljubše jedi doma

 

Novi Philipsov večnamenski kuhalnik vam omogoča izbiro med 22 prednastavljenimi programi za lažjo in brezskrbno pripravo hrane.

 

Odkrijte Philipsov večnamenski kuhalnik

Philipsovi recepti

 

Enostavna uporaba, veliko možnosti in nešteto receptov. S kuhinjskimi aparati Philips boste vsak dan postregli popolno jed. Ali potrebujete navdih, ker želite presenetiti prijatelje? Oglejte si stran s Philipsovimi recepti. Za predjed v jušniku pripravite odlično lečno juho, za glavno jed jagnjetino z zelenjavo v cvrtniku Airfryer, večer pa zaključite s tiramisujem, ki ga pripravite s kuhinjskim aparatom.

Kako se pripravi ocvrt krompirček v cvrtniku Airfryer? Priprava je razložena v tem receptu.
Okusen obrok iz cvrtnika Airfryer, goveje meso v omaki terijaki z grahom in gobami.
Preskusite ta recept za Airfryer s svinjino in z zamrznjenim stročjim fižolom.
Hitro pripravljena paradižnikova juha iz jušnika z veliko sveže zelenjave.
apl. airfryer

Apl. Airfryer

 

Z več kot 200 recepti aplikacija Philips Airfryer domačim kuharjem vsak dan ponuja ideje za pripravo okusnih in zdravih obrokov.

 

Prenesete lahko aplikacijo za iOS ali Android.

Kuhinjski aparati Philips

 

Vsaka kuhinja mora biti opremljena z dobrimi kuhinjskimi pripomočki. Veliko lažje je pripraviti okusno hrano po receptu z orodji, kot so multipraktiki, stepalniki in ročni mešalniki. Večina naprav ima več možnosti uporabe, zato so primerne za številne namene. V jušniku lahko na primer pripravite okusno bučno juho s klobaso, z njim pa si zjutraj lahko pripravite tudi okusen bananin napitek.

 

Tudi cvrtnik Airfryer je odličen primer za vsestransko kuhanje. Prvi večer lahko v njem pripravite hrustljav ocvrt krompirček, naslednji večer pa spečete okusno lazanjo. Ne glede na to, ali želite kuhati, peči ali cvreti, vedno obstaja kuhinjski aparat, ki vam pomaga pripraviti hrano.

Priprava hrane

Kotlički in čajniki