Rešitve za snemanje glasu

Za učinkovitejše delo

 

Odkrijte več

pocket-memo

Mobilni diktafon

 

Diktafon Philips PocketMemo omogoča napredno snemanje narekov, saj združuje vrhunsko, ergonomsko zasnovo in najzmogljivejše lastnosti, kot sta 3D-mikrofon in senzor gibanja. Izjemno mobilen diktafon presega vsa pričakovanja in omogoča osupljivo kakovost zvoka. To ni navaden diktafon; PocketMemo je odlična izbira za profesionalce, ki želijo biti učinkoviti na poti.

 

Oglejte si serijo Philips PocketMemo

desktop

Namizni diktafon

 

Philips SpeechMike je nedvomno najkakovostnejši namizni narekovalni mikrofon. Nedavno predstavljeni SpeechMike Premium je opremljen z lebdečim mikrofonom in je prvi stacionarni digitalni diktafon s senzorjem gibanja. Inovativne funkcije omogočajo studijsko kakovost zvoka, zato je mikrofon idealen za prepoznavanje govora.

 

Oglejte si serijo Philips SpeechMike

audio-recorder

Avdio snemalnik

 

Avdio snemalniki Philips VoiceTracer so enostavni za uporabo in v vseh razmerah nudijo najboljše snemanje zvoka v svojem razredu. Idealni so za snemanje kratkih govornih beležk na poti, pa tudi za snemanje pogovorov, predavanj, intervjujev, glasbe in sestankov. Ne glede na to, kaj želite snemati, boste našli pravi digitalni avdio snemalnik zase.

 

Oglejte si serijo Philips VoiceTracer

transcription-sets

Prepisovanje

 

Philipsovi prepisovalni kompleti so zasnovani za enostavno in intuitivno prepisovanje. Tako lahko uporabniki še hitreje pretvorijo govor v besedilo. Datoteke, posnete s snemalno napravo, kot je diktafon ali aplikacija za snemanje narekov, boste v trenutku pretvorili v besedilo.

 

Oglejte si naše prepisovalne komplete

speechlive

Rešitve za potek dela

 

Philipsove rešitve za upravljanje poteka snemanja narekov, kot sta Philips SpeechExec in programska oprema za delo v oblaku Philips SpeechLive, omogočajo učinkovitejše delovne procese. Centralno vodite potek dela in enostavno povežite avtorje in prepisovalce. Ne glede na to, ali uporabljate diktafon ali aplikacijo za snemanje narekov, vam Philipsove rešitve za potek dela pomagajo privarčevati čas in denar.

 

Oglejte si rešitve za potek dela

Mnenja naših strank

 

     

 

 

Res se vam ne morem dovolj zahvaliti. Vaše strokovno znanje in sposobnost, da ste takoj prepoznali in izpolnili moje zahteve, sta izjemna!"

 

Karen Vasquez
Executive & Personal Assistant

Congress Point Financial, Florida

 

Oglejte si naše študije primerov

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Našo stran si lahko najbolje ogledate z najnovejšo različico brskalnika Microsoft Edge, Google Chrome ali Firefox.