Slušalke Philips

Glasbo vedno nosite s seboj


Ne glede na to, kaj radi poslušate, si privoščite užitek v vrhunskem zvoku in udobju naših slušalk. Raziščite športne modele za aktiven življenjski slog. Elegantne popolnoma brezžične ušesne čepke. Ali vrhunske brezžične in žične slušalke Fidelio, zasnovane za ljubitelje glasbe.

Ženska s popolnoma brezžičnimi slušalkami na obali

Imamo prave slušalke za vas

Od doma do pisarne, od telovadnice do ulice – poslušajte za motivacijo, sprostitev ali zbranost.

Obušesne brezžične športne slušalke Philips A6606


S tehnologijo kostne prevodnosti

Bodite svobodni in hkrati ne zamudite ničesar

Philips Fidelio L3

Brezžične čezušesne slušalke

Philips A7306

Popolnoma brezžične športne slušalke Bluetooth

Philips K4607

Otroške obušesne brezžične slušalke

Nagrade za naše slušalke

Nagrada EISA za Fidelio L3
Nagrada Stuff za Fidelio L3
Nagrada Reddot
Nagrade IF
Prepoznavni zvok Philips

Zvok Philipsov 


Naš značilni zvok je bistvo tega, kar slišite ob uporabi slušalk Philips. To je topel in naraven zvok, ki ga brezhibno poustvarjajo tako naši vrhunski modeli Fidelio kot tudi naše cenovno najdostopnejše slušalke.

Ženska uživa v udobju slušalk Philips Fidelio na prostem

Vedno udobno


Od vrhunske udobnosti slušalk Fidelio do izjemno stabilnih in na slabe vremenske razmere odpornih športnih modelov – slušalke in čepki Philips so izdelani za udobno počutje. Med poslušanjem za sprostitev ali na večurnem sprehodu in teku skorajda ne boste opazili, da jih nosite.

Slušalke Philips z odpravljanjem šumov

Odpravljanje šumov


Se resno ukvarjate z glasbo in ne želite, da bi vas pri tem karkoli motilo? Ali pa si morda želite le utišati okoliški hrup? Z našim naborom slušalk z odpravljanjem šumov vam je na voljo široka izbira za poglobljeno poslušanje ali uživanje v tišini.

Ženska uživa v kristalno jasnem telefonskem klicu s kostnoprevodnimi slušalkami Philips

Kristalno jasni in razločni klici


Bodite prepričani, da vas oseba, ki jo kličete, dobro sliši! Slušalke Philips s kombinacijo mikrofonov AI in kostnoprevodnih mikrofonov jasno oddajajo zvok vašega glasu tudi v vetrovnem vremenu. Zato lahko telefonirate tudi, ko ste na poti.

Lastnosti obušesnih slušalk Philips

Obušesne slušalke 


Se radi ukvarjate z jogo ali tečete ob poslušanju glasbe in podkastov? Uživate v poslušanju, a ne marate občutka, da je nekaj v vašem slušnem kanalu? Brezžične obušesne slušalke Philips omogočajo poslušanje zvoka – in vsega drugega – ne da bi morali karkoli vstaviti ali postaviti na ušesa.

Slušalke za vsako uho

Philips Fidelio

Philips Fidelio

Mojstrsko zasnovane za poslušalce

headphones app

Aplikacija Philips Headphones


Za iOS in Android

Ikona pogostih vprašanj

Odgovori na vaša vprašanja

Kako lahko povežem ali seznanim slušalke Bluetooth/popolnoma brezžične slušalke?

Glejte priročnik svojega modela Philipsovih slušalk. Če priročnika nimate več, prenesite aplikacijo Philips Headphones in ga poiščite v njej.

Kaj je odpravljanje šumov? Kako deluje?

Naše slušalke z odpravljanjem šumov imajo vgrajene majhne mikrofone, ki zaznavajo zvok v vaši okolici. Nato vgrajena elektronika ustvari zvočni val za odpravljanje šuma, ki je nasproten šumu iz okolice. Ta zvočni val deluje kot nekakšna radirka šumov, ki odpravi neželen zvok, ne da bi pri tem opazno zmanjšala kakovost predvajane glasbe. 

Kako delujejo kostnoprevodne slušalke?

Standardne slušalke pošiljajo zvočne valove do bobničev v ušesih, ki vibrirajo glede na zvok, ki ga poslušate. Kostnoprevodne slušalke oddajajo vibracije skozi ličnice in polž (kost v notranjem ušesu) in tako povsem zaobidejo bobnič.

 

Zato lahko poslušate brez nošenja slušalk v ušesih ali na njih. Kostnoprevodne slušalke so odlična izbira, če želite biti pozornejši na okolico med športnimi aktivnostmi ali hojo. Prinašajo tudi rešitev za poslušalce, ki imajo težave z zunanjim ali srednjim ušesom oziroma z bobniči.

Kakšna je razlika med naušesnimi in čezušesnimi slušalkami?

Naušesne slušalke slonijo na ušesih in ne prekrivajo zunanjega roba uhljev. To je idealno, če ne želite, da bi se vam uhlji med dolgotrajnim poslušanjem s slušalkami segreli. Vendar ste lahko v tem primeru bolj izpostavljeni zunanjemu hrupu. Čezušesne slušalke ušesa in zunanji rob uhljev povsem prekrijejo ter na glavi slonijo z blazinico, ki zagotavlja bistveno boljšo zaščito pred zunanjim hrupom.

Kakšna je razlika med brezžičnimi in popolnoma brezžičnimi slušalkami?

Brezžične slušalke se z zvočno napravo povežejo brezžično. Na voljo so z naglavnim trakom ali kot čepki. Čeprav z zvočno napravo niso povezane s kablom, so s kablom vedno povezane med seboj (kabel je v tem primeru skrit v naglavnem traku ali v obratnem obroču).

 

Popolnoma brezžične slušalke so čepki, ki si jih nadenete na uho ali vanj. So povsem brez kablov; vsak čepek je z zvočno napravo povezan prek povezave Bluetooth.

Kako se športne slušalke razlikujejo od drugih slušalk Philips?

Športne slušalke so izdelane za aktiven življenjski slog. Na njih je naveden razred zaščite IP, ki označuje stopnjo odpornosti na vodo, pot in prah. Številne naše športne slušalke imajo tudi funkcije za pomoč pri vadbi: npr. merjenje srčnega utripa, čiščenje z UV-žarki in hladilne ušesne školjke. 

Zakaj naj prenesem aplikacijo Philips Headphones?

S prenosom aplikacije Philips Headphones boste lahko izkoristili popolno zmogljivost slušalk. Vklapljali in izklapljali boste lahko posamezne funkcije slušalk, prilagajali nastavitve funkcij, kot sta odpravljanje šumov ali izenačevalnik, in preverjali stanje baterije. Z aplikacijo boste lahko slušalke tudi posodabljali z najnovejšo programsko opremo in imeli dostop do uporabniškega priročnika. 

Katere slušalke lahko uporabljam za gledanje televizije?

Uporabljate lahko namenske TV-slušalke Philips za najboljši zvok televizorja. Naše TV-slušalke bistveno zmanjšajo zakasnitev zvoka, zato boste dialoge in zvočne učinke vedno slišali usklajeno s sliko na zaslonu. 

Philips support is here, contact

Potrebujete podporo za starejše modele?

Potrebujem pomoč pri iskanju številke
Kje je številka mojega izdelka
Kje lahko najdem številko izdelka?
Povejte nam nekaj o svojem izdelku in pokazali vam bomo, kje najdete številko izdelka.
Če imate izdelek pri roki, spodaj izberite njegovo skupino izdelkov in kategorijo.
Kje so številke izdelkov na naših napravah

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Našo stran si lahko najbolje ogledate z najnovejšo različico brskalnika Microsoft Edge, Google Chrome ali Firefox.