1
Računalniška dodatna oprema

  Računalniški dodatki

  Dodatki
  za dom in pisarno

  Odklenite svojo produktivnost

  Slušalke za življenjski slog

  Računalniške slušalke

  Udobje. Kakovosten zvok. Svetloba.

  Za zabavo ali delo – slušalke Philips so udobne in priročne ter vedno zagotavljajo dobro kakovost zvoka za dnevno, osnovno ali dolgotrajnejšo uporabo in pogovore.

  Zvočniki za življenjski slog

  Računalniški zvočniki

  Zvišajte glasnost!

  Računalniški zvočniki Philips za glasbo, zabavo ali delo zagotavljajo izvrstno zvočno doživetje ter z bogatimi nizkimi toni oživijo zvok.
  Miške za življenjski slog

  Miške

  Ergonomske. Odzivne. Zanesljive.

  Miške Philips, ki so primerne za uporabo doma in pri delu, izpolnijo vsako zahtevo. Naj bodo žične ali brezžične – vedno so popoln ergonomski spremljevalec v času, ki ga preživite pred računalnikom.
  Tipkovnica in miška za življenjski slog

  Komplet (tipkovnica in miška)

  Minimalistična. Ergonomska. Za vsako uporabo.

  Ergonomija in udobje kot glavna zahteva ter minimalistična zasnova, ki zadovolji vsako potrebo. Vaša naloga je le, da izberete med žičnim ali brezžičnim kompletom, medtem ko bomo mi poskrbeli za kakovost in izvrstno uporabniško izkušnjo – tako kot vedno.

  Izpostavljeni izdelki

  Pomoč, podpora in posodobitve

  Registrirajte svoje dodatke

  Ustvarite svoj brezplačni račun "My Philips" in registrirajte svoj novi dodatek. Ko boste registrirani, vas bomo obveščali o novih posodobitvah, ki bodo na voljo.

  Posodobitve programske opreme

  Zagotovite optimalno delovanje dodatka Philips. Če je na voljo posodobitev programske opreme, jo poiščite tukaj. Tudi če ste izgubili gonilnike, jih lahko tukaj brezplačno prenesete.

  Platforma za podporo

  Morebitne tehnične težave in težave z nastavitvami boste najhitreje odpravili s pomočjo navodil za odpravljanje težav za dodatke Philips. S priročnimi nasveti in namigi boste vse težave z monitorjem odpravili v zelo kratkem času.

  Stik z nami

  Tukaj smo, da vam pomagamo. Če potrebujete nasvet pri nakupu dodatka Philips ali podporo pri nastavitvah, nas lahko pokličete, nam pošljete e-pošto ali poklepetate z nami prek spleta.

  Našo stran si lahko najbolje ogledate z najnovejšo različico brskalnika Microsoft Edge, Google Chrome ali Firefox.