1
  monitorji

  Visokozmogljivi monitorji

  Naši  najbolj priljubljeni izdelki

  Zakaj  Philipsovi monitorji?

  Ikona nagrajenih rešitev

  Nagrajene rešitve

  Naši monitorji so pridobili sloves zaradi vrhunske zasnove in zmogljivosti.

  Ikona inovativnih tehnologij

  Inovativna tehnologija

  Philipsovi monitorji nudijo raznolike, visoko kakovostne zaslone in so opremljeni z zmogljivimi, naprednimi funkcijami. Omogočajo vam, da ste vsak dan kar najbolj produktivni – ne glede na velikost ali dejavnost vašega podjetja.

  Ikona rešitve za vse

  Rešitev za vse

  Od ljubiteljskih fotografov do izkušenih nakupovalcev na spletu, od filmskih navdušencev do ljubiteljev iger, od družin, ki želijo kakovostno preživeti skupen čas do samostojnih ustvarjalcev, ki želijo združiti delo in zabavo – Philipsovi monitorji prinašajo popolno rešitev. Stilsko oblikovani in bogati s funkcijami so zasnovani za vaš način življenja.

  Pomoč, podpora in posodobitve

  Registrirajte svoj monitor

  Ustvarite svoj brezplačni račun "My Philips" in registrirajte svoj novi monitor. Ko boste registrirani, vas bomo obveščali o novih posodobitvah, ki bodo na voljo.

  Posodobitve programske opreme

  Zagotovite optimalno delovanje Philipsovega monitorja. Če je na voljo posodobitev programske opreme, jo poiščite tukaj. Tudi če ste izgubili gonilnike, jih lahko tukaj brezplačno prenesete.

  Platforma za podporo

  Morebitne tehnične težave in težave z nastavitvami boste najhitreje odpravili s pomočjo navodil za odpravljanje težav za Philipsove monitorje. S priročnimi nasveti in namigi boste vse težave z monitorjem odpravili v zelo kratkem času.

  Stik z nami

  Tukaj smo, da vam pomagamo. Če potrebujete nasvet pri nakupu Philipsovega monitorja ali podporo pri nastavitvah, nas lahko pokličete, nam pošljete e-pošto ali poklepetate z nami prek spleta.

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  You are about to visit the Philips USA website.

  Razumem

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  You are about to visit the Philips USA website.

  Razumem

  Našo stran si lahko najbolje ogledate z najnovejšo različico brskalnika Microsoft Edge, Google Chrome ali Firefox.