1
Monitorji

Visokozmogljivi monitorji

Visokozmogljivi monitorji

Najboljše izbire  Philipsovih monitorjev

Izberite velikost,  ki vam najbolj ustreza

monitor size
23" - 27" 
monitor size
17'' - 22" 
Momentum Zaslon 4K HDR z Ambiglowom

Momentum Zaslon 4K HDR z Ambiglowom

Momentum, 43 (diagonala 42,51"/108 cm), 3840 x 2160 (4K UHD)

  • C
436M6VBPAB/00

Ultra Wide-Color 

Ultra Wide Desaturated Ultra Wide Saturated
Tehnologija izjemno širokega barvnega spektra omogoča širši barvni spekter za živahno, pristno sliko. Z inovativnimi prilagoditvami kemične sestave barvnih čipov in osvetlitve ozadja LED imajo monitorji s to tehnologijo občutno širšo barvno lestvico od običajnih monitorjev. Tako lahko uživate v pristnejših slikah z naravnimi zelenimi, živahnimi rdečimi in globokimi modrimi odtenki.

Prijaznost do okolja

EPEAT


EPEAT (Electronic Product Environmental Assessment Tool) je sistem, ki temelji na standardu IEEE 1680 – 2006 za ocenjevanje okoljskega vpliva elektronskih izdelkov. Trenutno EPEAT zajema namizne računalnike, prenosnike in monitorje.

 

Prepoznavanje okoljskih vplivov postaja vedno pomembnejše; tako kupci kot proizvajalci si prizadevajo za standardna okoljska pravila, ki bi opredeljevala okolju prijazen izdelek. EPEAT zadostuje potrebam obeh strank. Standardni kriteriji kupcem omogočajo primerjavo izdelkov, proizvajalci pa vedo, kako snovati izdelke, da bodo okolju prijazni. Izdelki z logotipom programa EPEAT veljajo za okolju prijazne izdelke, ker zmanjšujejo okoljski vpliv.

 

V skladu s standardom EPEAT Gold je zagotovljeno brezplačno recikliranje kartonastega in penastega embalažnega materiala Philipsovih monitorjev. Za informacije o recikliranju embalažnega materiala se obrnite na lokalni servisni center.

Recikliranje


Poskušamo pozitivno vplivati na življenja ljudi z učinkovitimi inovacijami, kar si prizadevamo doseči s trajnostno rabo omejenih virov na našem planetu. To zahteva nenehno delo na področju okoljskega vpliva izdelkov. Rabljeni Philipsovi monitorji in povezani embalažni material so reciklirani v skladu z vso okoljsko zakonodajo. Da bi to dosegli, sodelujemo z različnimi organizacijami.