Prsne črpalke in nega

Dojenje predstavlja psihološki stik med materjo in otrokom ter vpliva tudi na ustrezen psiho-socialni razvoj otroka, ščiti materino zdravje in zagotavlja otroku potrebna hranila za rast in razvoj.

* Priporočena maloprodajna cena. Vsak trgovec na drobno določa svojo lastno ceno.

Priročnik za dojenje

Philips AVENT predano pomaga materam podaljšati čas dojenja. Tako smo v sodelovanju z našo svetovalko za dojenje in zdravje, Vicki Scott, pripravili praktični priročnik za dojenje, v katerem predstavljamo osnove dojenja in odgovarjamo na nekaj najpogostejših vprašanj. Na koncu priročnika najdete tudi dnevnik dojenja, ki vam bo v pomoč pri vzpostavljanju rutine v prvih mesecih.

 

Prenesite si knjižico

Sproščeno črpanje mleka z našo prsno črpalko Comfort


Ko se počutite udobno in sproščeno, je pretok mleka udobnejši. Zato smo razvili našo najudobnejšo prsno črpalko doslej – namestite se udoben položaj, ki ga uporabljate kadar se pripravljate na dojenje, saj se vam ni treba sklanjati naprej. 

Ročna, enojna ali dvojna elektronska prsna črpalka? Katera je prava za vas?

       
  Dvojna prsna črpalka
Enojna prsna črpalka Ročna prsna črpalka
Kako pogosto nameravate črpati mleko? ***
**
*
Kako pomembno je za vas, da pri črpanju prihranite čas?
*** **
*
Kako pomembna je za vas kompaktna velikost prsne črpalke? 
*
** ***
Potrebujete elektronske nastavitve samodejnega črpanja? 
da da ne
Potrebujete potovalno torbico za prsno črpalko?
da ne ne
 

 

Priporočajo mamice


Dvakrat več mam raje uporablja črpalko Avent Comfort*. Kadar niste pripravljene na dojenje vam prsna črpalka zagotavlja udobno uporabo. Masažna blazinica ima novo mehko žametno teksturo, ki poskrbi za topel občutek na koži in tako nežno spodbuja pretok mleka. Med črpanjem nežno posnema dojenčkovo sesanje in poskrbi za naravno iztiskanje in klinično preizkušeno učinkovitost
*Neodvisna raziskava domače uporabe med 85 materami v ZK, avgust 2012; 63 % mater mleko raje črpa z udobno enojno elektronsko prsno črpalko Philips Avent, 26 % mater pa raje uporablja črpalko Medela Swing.