Polsamodejni espresso kavni aparati Philips​

 
Philips Barista Brew

Priprava kave doma je postala enostavnejša s polsamodejnim espresso kavnim aparatom Philips Barista Brew. Philips vam olajša pripravo kave kot iz kavarne in vam omogoča, da postanete pravi barista. Vsak korak prilagodite svojim preferencam, odkrijte novo raven sveta kave in izpopolnite svoje veščine priprave kave. ​ ​

Polsamodejni kavni aparat Philips z različnimi vrstami kave

Odkrijte celotno ponudbo kavnih aparatov Philips Barista Brew

Logotip nagrade za oblikovanje 2024

Enojna posoda za zrna, srebrna

Novo!

  • 250-gramska posoda za zrna​
  • Vrhunsko umerjen tamper​
  • Profesionalna 58-milimetrska ročka za umestitev filtra​
  • Vrč za mleko popolne temperature
  • Vgrajen manometer​
  • Enojni in dvojni espresso ter americano z dotikom gumba

Dvojna posoda za zrna, srebrna

Novo!

  • 280-gramska dvojna posoda za zrna​
  • Vrhunsko umerjen tamper​
  • Profesionalna 58-milimetrska ročka za umestitev filtra​
  • Vrč za mleko popolne temperature​
  • Vgrajen manometer
  • Enojni in dvojni espresso ter americano z dotikom gumba

Odkrijte celotno ponudbo kavnih aparatov Philips Barista Brew

Logotip nagrade za oblikovanje 2024

Enojna posoda za zrna, srebrna

 

Novo!

  • 250-gramska posoda za zrna​
  • Vrhunsko umerjen tamper​
  • Profesionalna 58-milimetrska ročka za umestitev filtra​
  • Vrč za mleko popolne temperature
  • Vgrajen manometer​
  • Enojni in dvojni espresso ter americano z dotikom gumba

Dvojna posoda za zrna, srebrna

Novo!

  • 280-gramska dvojna posoda za zrna​
  • Vrhunsko umerjen tamper​
  • Profesionalna 58-milimetrska ročka za umestitev filtra​
  • Vrč za mleko popolne temperature​
  • Vgrajen manometer​
  • Enojni in dvojni espresso ter americano z dotikom gumba

 Espresso mojstrovina, narejena po vaših željah.

Espresso kavni aparat Philips Barista Brew

Kako pripraviti kavo kot profesionalni barista?​


Ko barista pripravlja kavo, se zdi enostavno, vendar vemo, kako zahtevno je lahko samostojno pripraviti okusno kavo v slogu bariste. ​Philips vam pomaga odkriti umetnika v sebi in razviti veščine za pripravo popolne kave, hkrati pa vam nudi podporo s smernicami in tehnologijo.​ 

Mlada ženska v posodo za kavna zrna Barista Brew dodaja kavna zrna

Izberite in odmerite kavo

Od svetlo do temno pražene, preizkusite različne vrste zrn in odkrijte vrhunsko mleto kavo, zahvaljujoč dvojni posodi za zrna. ​

 

Zaradi možnosti košaric filtrov z enojno ali dvojno steno lahko izbirate med enojnim ali dvojnim espressom. ​ 

Potiskanje mlete kave

Pritiskanje kave

Z umerjenim tamperjem iz nerjavečega jekla pritisnite kavo z natančnostjo bariste ter poskrbite za pravi pritisk za uravnotežen espresso.

 

Naša profesionalna 58-milimetrska ročka za umestitev filtra, ki omogoča večjo količino mlete kave, vam pomaga ustvariti bogat in čudovit zlatorjav espresso.​

Pripravite kavo v kavnem aparatu Philips Barista Brew

Pripravite svojo kavo

Dosezite natančen tlak vode za okusen napitek z vgrajenim manometrom, ki vas usmerja pri pripravi in vas opozarja, ko je dosežen optimalni tlak.

 

Izognite se kislemu ali grenkemu napitku in pripravite kavo v slogu kavarne pri pravi temperaturi in s predhodno napojitvijo s pomočjo nadzora temperature PID in funkcije predhodne napojitve. 

Spenite mleko v vrču za mleko

Spenite mleko​

Vrč za mleko popolne temperature in zmogljiva cev za paro poskrbita za uživanje v enostavnem ustvarjanju gladke mikropene, ki je popolna za ustvarjanje z mlekom.

 

Temperaturni trak na vrču za mleko vam pomaga, da dosežete pravo temperaturo mlečne pene in ustvarite žametno teksturo za uživanje v kavi, kakršno imate radi.

Kavni aparat Philips Barista Brew z raznolikimi vrstami kavnih napitkov

Pripravite različne kavne napitke​

Uživate lahko v različnih prednastavljenih napitkih z dotikom gumba, od espressa, dvojnega espressa do americana.​

 

S kavnim aparatom Philips Barista Brew in profesionalnimi dodatki odkrijte svet raznolikosti in pripravite kakršen koli recept z izbranimi zrni.​

mlada ženska pije kavo

Uživajte v kavi kot iz kavarne!

Prepustite se bogatemu vonju sveže pripravljenega espressa. Odkrijte zadovoljstvo vrhunske priprave z espresso kavnim aparatom Philips Barista Brew, zasnovanim, da pravim ljubiteljem kave pomaga izpopolniti znanje z vsako skodelico. 

15 nastavitev za natančno mletje svežih kavnih zrn

15 nastavitev za natančno mletje svežih kavnih zrn​

Vgrajeni mlinček s kovinskim stožčastim rezilom ima 15 nastavitev za natančno mletje kave od zelo finega do grobega. Za popolno pripravljen espresso priporočamo nastavitev 4.

Aplikacija HomeID

Aplikacija HomeID

Izkoristite pravi potencial svojega doma z aplikacijo HomeID

Poiščite navdih za kuhanje in ustvarjanje kavnih napitkov z več kot 500 recepti in nasveti za vaš dom.

Več o polsamodejnih espresso kavnih aparatih

Odgovori na najpogosteje zastavljena vprašanja

Kako poteka prva nastavitev?

 

Kliknite tukaj, da si ogledate celoten videoposnetek. 

Kako poteka uporaba in nasveti?

 

Kliknite tukaj, da si ogledate celoten videoposnetek. 

Kako poteka čiščenje in vzdrževanje?

 

Kliknite tukaj, da si ogledate celoten videoposnetek. 

Kakšne so osnove priprave dobre kave?

 

Za pripravo dobre skodelice kave izberite visoko kakovostno mešanico svežih kavnih zrn, uporabite čisto vodo in poskrbite, da so vsi deli kavnega aparata Philips Barista Brew temeljito očiščeni. 

Kako lahko izboljšam kakovost spenjenega mleka?

 

Za dobro peno priporočamo uporabo polnomastnega ali polposnetega kravjega mleka iz hladilnika. Kravje mleko običajno daje najboljše rezultate. Vendar pa je možno uporabiti tudi rastlinske nadomestke mleka, kot je sojino, riževo ali mandljevo mleko. V tem primeru so rezultati odvisni od vsebnosti beljakovin in maščob v posamezni vrsti mleka.  

Kako poskrbim, da ostanejo moja kavna zrna sveža?

 

Po odpiranju embalaže morate kavna zrna shraniti v dobro zatesnjeni in neprosojni posodi. Izpostavljenost svetlobi lahko spremeni okus in aromo zrn. Iz istega razloga priporočamo shranjevanje kavnih zrn na hladnem in suhem mestu ter proč od virov toplote, kot so kuhinjske omarice ali predalniki. 

Kako pomembno je, kakšno vrsto kave uporabim?

 

Vrsta kavnih zrn, ki jih uporabite v polsamodejnem espresso kavnem aparatu, je ključna za okus, aromo in kremnost. Svežina, doslednost mletja in kakovost kavnih zrn neposredno vplivajo na kakovost vašega espressa. Za doseganje najboljših rezultatov je bistveno, da izberete visoko kakovostna zrna, primerna za espresso. ​ 

Kaj je kava espresso in kako se razlikuje od kave iz filtra?

 

Espresso in kava iz filtra imata eno skupno lastnost: zrna. Njune podobnosti se tu končajo. Espresso je koncentrirana kava, izločena z vodo pod tlakom skozi zelo fino mleta kavna zrn. Rezultat je majhna skodelica kave z bogato konsistenco, grenko sladkim okusom in zlato peno na vrhu, znano kot krema. Za izločanje polnejšega okusa iz espressa je potrebno vsaj 9 barov tlaka. ​ 

Kako vem, da je moja kava sveža?

 

Kavna zrna niso pretirano prožna. Če želite ugotoviti, ali so vaša kavna zrna sveža, poskusite eno zrno odbiti od trde površine. Če se odbije, kava morda ni sveža. Če uporabljate mleto kavo, lahko eno čajno žličko dodate skodelici vode. Če plava na površju, je kava verjetno sveža. 

Kakšna je razlika med košaricami filtrov z dvojno in enojno steno?

 

Košarice filtrov z dvojno steno (pod tlakom) imajo vgrajene tlačne mehanizme, ki popravijo nedoslednosti pri velikosti mletja in pritiskanju kave, kar pomeni enostavnejšo uporabo za začetnike. Košarice filtrov z enojno steno (brez tlaka) se zanašajo izrecno na velikost mletja in tehniko pritiskanja kave, kar zagotavlja več nadzora, a zahteva večjo natančnost.

Kako ustvariti popolno mlečno peno?

 

Penjenje mleka za kavo je umetnost. Začnite tako, da s skodelico nežno zakrožite in espresso premešate s kremnim slojem. Skodelico narahlo nagnite, da povečate površino. Spenjeno mleko nalijte v sredino, nato pa med nalivanjem skodelico postopoma poravnajte. Bodite pozorni na nastanek bele pike, ki pomeni popolno količino pene. Nadaljujte z nalivanjem, dokler ne dosežete želene količine pene.

Zakaj je izločanje z 9 bari ključno za optimalno izločanje?

 

Vrednost 9 barov velja za optimalno za izločanje, saj omogoča izločanje okusov in olj iz kavnih zrn, hkrati pa zmanjšuje izločanje nezaželenih grenkih sestavin. Ta raven tlaka spodbuja tudi nastanek gostega kremnega sloja, ki izpopolni celotno doživetje espressa. Vrednost 9 barov, ki jo bariste najpogosteje uporabljajo, dosega ravnovesje med izločanjem ustreznih okusov in izogibanjem prekomerni grenkobi. ​ 

Kakšne recepte lahko pripravim s kavnim aparatom Philips Barista Brew?

 

S kavnim aparatom Philips Barista Brew lahko pripravite različne okusne recepte, vključno s klasičnimi napitki, kot je espresso martini, pa tudi kremast cappuccino in bogat americano. Več receptov in podrobna navodila lahko najdete v brezplačni aplikaciji HomeID, ki ponuja obilo navdiha za napitke, ki bodo povzdignili vaše doživetje kave. ​ 

Kaj o kavnem aparatu Philips Barista Brew menijo drugi?​

Obrnite se na Philipsovo podporo, tukaj

Potrebujete podporo za
starejše modele?

Naročite se na naše novičke

* To polje je zahtevano

Ekskluzivne promocijske ponudbe in kuponi

Predstavitev novih izdelkov

Namigi in triki

*
Želim prejemati promocijska obvestila o Philipsovih izdelkih, storitvah, dogodkih in promocijah glede na svoje izbire in vedenje. Odjavim se lahko enostavno in kadarkoli.

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Našo stran si lahko najbolje ogledate z najnovejšo različico brskalnika Microsoft Edge, Google Chrome ali Firefox.