5 razlogov, zakaj potrebujete parni likalnik za oblačila


Dejstvo je, da imate naporen urnik in da morajo biti vaša oblačila tako urejena kot vi. Parni likalniki za oblačila so lahko odličen pripomoček za redno nego oblačil ne glede na to, ali želite pripraviti obleko ali srajco za službo ali pa ste samo naveličani postavljanja likalne deske vsakič, ko bi radi malo uredili oblačila.

 

V nadaljevanju vam bomo razložili, zakaj.

1. Parni likalniki so primerni za uporabo, kadar ste na poti

 

Verjetno vam je to znano: zjutraj se morate hitro urediti in radi bi zgladili gube na obleki, srajci, bluzi ali hlačah. Pograbite likalno desko in jo postavite, vklopite likalnik in počakate, da se segreje, nato razprostrete oblačilo in ga hitro začnete likati, najprej spredaj, potem zadaj, vse skupaj pa traja dlje, kot ste pričakovali. 

 

Z ročnimi parnimi likalniki Philips likalnik samo vklopite in počakate, da se segreje (naši likalniki so pripravljeni v 1 minuti). Medtem enostavno obesite oblačilo ter ga razprostrite in že lahko likate tako, da na oblačilo prislonite likalnik. Tako boste pripravljeni in urejeni v le nekaj trenutkih.

Več nadzora, manj truda

2. Parni likalniki za oblačila so primerni za vse vrste tkanin, saj jih ne prežgejo

 

Še ena znana zgodba: imate veliko oblačil iz različnih tkanin. Omara je polna oblačil iz bombaža, volne, jeansa, lanene tkanine in svile in želite poskrbeti, da so urejena, ne da bi jih pri tem prežgali.

 

Pri tem vam lahko pomagajo naši parni likalniki za oblačila, ki lahko v hipu zgladijo gube na vseh tkaninah, ki so primerne za likanje. Naša linija parnih likalnikov za oblačila omogoča prilagodljivo nastavljanje pare in samodejno tehnologijo SmartFlow, ki segreje paro na optimalno temperaturo, primerno za različne tkanine. Zato so naši parni likalniki primerni za vse materiale, ki jih želite zlikati, vaša oblačila pa bodo vedno urejena.

Parni likalniki za oblačila so primerni za vse vrste tkanin

3. Vonjave so preteklost

 

Nedvomno je eden od poglavitnih razlogov za nakup parnega likalnika za oblačila preprosta uporaba, saj ne potrebujete likalne deske, delo pa je hitro opravljeno.

 

Obstaja pa še en zelo dober razlog in to so bakterije.

 

Naši parni likalniki za oblačila imajo neprekinjen izpust pare, ki odstrani vse bakterije in odpravi vonjave. Zaradi tega oblačil ne bo potrebno tako pogosto nesti v čistilnico ali jih prati, s čimer boste podaljšali obstojnost barv, tkanine ter življenjske dobe oblačil.

4. Parni likalniki za oblačila so primerni za potovanja

 

Če pogosto potujete in želite, da so vaša oblačila vedno urejena, imate na voljo več možnosti. Nekateri hotelske sobe so opremljene z likalnimi deskami in likalniki ter morda celo likalnimi napravami za hlače, v drugih hotelih pa so morda na voljo storitve čistilnice in likalnice.

 

Še lažje pa zagotovite, da so vaša oblačila brez gub, če imate ročni parni likalnik. Prenosni parni likalnik za oblačila je kompakten in ga zlahka pospravite skupaj z drugimi nepogrešljivimi pripomočki. Poleg tega so naši ročni parni likalniki zelo lahki, zato ne bodo obtežili vašega kovčka.

Parni likalniki za oblačila so primerni za potovanja

5. Parni likalniki so izjemno primerni za oblačila, ki jih je težko likati

 

Pomembno je, da ste urejeni in skladno oblečeni, ne glede na to, ali nosite čudovito bluzo s čipkami, novo krilo z naborki, hlače ali privlačno večerno bluzo z bleščicami. Vemo, kako naporno, zamudno in potratno je lahko glajenje gub na oblačilih s čipkami, okraski, našitki, nadkrilci in podloženimi predeli. 

Vendar lahko s parnim likalnikom za oblačila hitro in preprosto odstranite gube s teh oblačil, saj likalnik preprosto sledi vsem linijam oblačila tako naravno, kot se oblačilo prilega vaši postavi.

Sorodni izdelki

Ogled prenosnih parnih likalnikov

Ali ste še zaradi česa drugega navdušeni nad parnimi likalniki? Objavite svoje mnenje v družabnih omrežjih.

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Našo stran si lahko najbolje ogledate z najnovejšo različico brskalnika Microsoft Edge, Google Chrome ali Firefox.