1
philips-perfectcare-8000-series-poklon-paket-banner
je potekla

Darilo ob nakupu parne postaje Philips!

Registrirajte svojo novo parno postajo Philips

 

Če želite sodelovati v Philipsovi promociji »Registrirajte izdelek, napiši mnenje in pridobi darilo Philips«, vas vabimo, da najprej registrirate svojo novo parno postajo in nato napišete svoje mnenje. *


Napišite mnenje za svojo parno postajo: PSG8130/80, PSG8140/80, PSG8160/30.


Po oddanem mnenju lahko pričakujete dostavo Philipsovega darila na naslov, ki ste ga navedli v postopku registracije izdelka.

Ko boste uspešno napisali svoje mnenje, boste na vaš e-mail dobili potrdilo o vašem oddanem mnenju. V kolikor ne dobite potrdila na e-mail, to pomeni, da mnenje ni bilo v skladu s pravili Philips, zato ga je potrebno spremeniti.


Promocija traja do izteka zalog daril in velja za naslednje modele parnih postaj: PSG8130/80, PSG8140/80 in PSG8160/30.


Ko naredite vse potrebne korake, lahko pričakujete dostavo darila** na naslov, ki ste ga navedli v postopku registracije izdelka.

 

*Mnenje in registracija izdelka sta pogoj za pridobitev pravice za darilo – paket za nego oblačil. V kolikor nista izpolnjena oba pogoja, potem vam ne moremo poslati darila na vaš naslov.

 
*Vsa mnenja, ki jih uporabnik napiše na spletno mesto Philips in so v skladu z Philips pravili, bodo objavljena. Za vse pravilno registrirane izdelke in napisana mnenja, brezplačno pošljemo darilo – paket za nego oblačil Persil, Perwoll in Silan. Darilo na nikakršen način ne vpliva na mnenje in za pridobitev darila ni potrebno pozitivno mnenje.

** Vsake 3 tedne dostavljamo darila Philips. V kolikor v roku 3 tednov ne dobite darila na naslov, ki ste ga navedli pri registraciji, vas prosimo, da nas kontaktirate preko e-mail naslova:  social.si@philips.com

Izdelki v promociji

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit the Philips USA website.

Razumem

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit the Philips USA website.

Razumem

Našo stran si lahko najbolje ogledate z najnovejšo različico brskalnika Microsoft Edge, Google Chrome ali Firefox.