LCD-monitor 4K Ultra HD

  346E2CUAE/00

  Philipsovi monitor serije E se ponaša z osupljivo sliko in elegantno zasnovo za vaš delovni prostor. Izjemno jasna slika v ločljivosti 4K UHD in tehnologija izjemno širokega barvnega spektra zagotavljata vrhunsko jasnost in pristno sliko. Tehnologija MultiView pa ob tem izpolnjuje zahteve po uporabnosti in produktivnosti.

  Naši  najbolj priljubljeni izdelki

  Monitorji za igre za osebni računalnik

  Monitorji za igre za osebni računalnik

  Razviti za  dobro počutje vaših oči

  Najboljše izbire  Philipsovih monitorjev

  Pomoč, podpora in posodobitve

  Registrirajte svoj monitor

  Ustvarite svoj brezplačni račun "My Philips" in registrirajte svoj novi monitor. Ko boste registrirani, vas bomo obveščali o novih posodobitvah, ki bodo na voljo.

  Posodobitve programske opreme

  Zagotovite optimalno delovanje Philipsovega monitorja. Če je na voljo posodobitev programske opreme, jo poiščite tukaj. Tudi če ste izgubili gonilnike, jih lahko tukaj brezplačno prenesete.

  Platforma za podporo

  Morebitne tehnične težave in težave z nastavitvami boste najhitreje odpravili s pomočjo navodil za odpravljanje težav za Philipsove monitorje. S priročnimi nasveti in namigi boste vse težave z monitorjem odpravili v zelo kratkem času.

  Stik z nami

  Tukaj smo, da vam pomagamo. Če potrebujete nasvet pri nakupu Philipsovega monitorja ali podporo pri nastavitvah, nas lahko pokličete, nam pošljete e-pošto ali poklepetate z nami prek spleta.

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Našo stran si lahko najbolje ogledate z najnovejšo različico brskalnika Microsoft Edge, Google Chrome ali Firefox.