Philips Avent | Share the Care

Za dojenčka najbolje poskrbimo, ko poskrbimo zase. Naši izdelki so zasnovani tako, da staršem omogočajo deliti skrb za dojenčka s svojimi ljubljenimi.

Podelite
skrb za vašega dojenčka z vašimi najbližjimi

   

V Philips Avent verjamemo, da bomo najbolje skrbeli za naše dojenčke, ko poskrbimo tudi zase. 72% mam pravi, da ima manj kot eno uro časa na dan samo zase*. Ni sebično, če si kot starš vzamete čas zase, temveč je nujno za vaše dobro počutje. Staršem želimo omogočiti, da lahko poskrbijo zase z vključevanjem ljubljenih, ki pomagajo deliti skrb za dojenčka. Ponudba naših izdelkov in rešitev za nego dojenčkov omogoča vsem skrbnikom, da se vključijo in poskrbijo za dojenčka.
Philips Avent. Share the care.

Naročite se na naše novičke

* To polje je zahtevano

Ekskluzivne promocijske ponudbe in kuponi

Predstavitev novih izdelkov

Namigi in triki

*

Želim prejemati promocijska obvestila glede na svoje izbire in vedenje o Philipsovih izdelkih, storitvah, dogodkih in promocijah. Odjavim se lahko enostavno in kadar koli.

Aplikacija Pregnancy+

Spoznajte aplikacijo Pregnancy +

Si želite ogledati čudovite, interaktivne slike za vsak teden nosečnosti? Pridružite se več kot 50 milijonom žensk, ki že uporabljajo to aplikacijo za spremljanje poteka svoje nosečnosti.

Icon of FAQ, Manual and assistance

Imate vprašanje?
Tukaj smo, da vam pomagamo

Icon of Healthcare Professional

​Ali ste zdravstveni strokovnjak?

*O raziskavi
Mednarodna raziskava je bila izvedena s strani OnePoll v imenu Philipsa v novembru 2023, z 12,000 mamami otrok starosti 0-3 leta v vsaki izmed naslednjih držav: ZDA, Francija, Indija, Indonezija, Poljska, Turčija, Brazilija, Nemčija (skupno 12,000 anketiranih mam). Raziskava vključuje tudi vprašanja, zastavljena 2,000 članom splošne populacije (uteženo, da je nacionalno reprezentativno na osnovi starosti/spola/regije) v vsaki od zgoraj navedenih držav (skupno 16,000 respondentov splošne populacije).

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Našo stran si lahko najbolje ogledate z najnovejšo različico brskalnika Microsoft Edge, Google Chrome ali Firefox.