Recepti.

Ideje in nasveti

 

Za kuhinjske aparate Philips

tajski-ribji-polp.

Moč doma pripravljene hrane

 

Na oddelku za kuhinjske aparate smo prepričani, da je hrana in njen način priprave bistvenega pomena za zdravje in dobrobit ljudi.

 

Prizadevamo si, da bi ljudem po vsem svetu pomagali pogosteje pripraviti boljšo hrano, zato objavljamo nove in zanimive praktične rešitve za najboljše rezultate.

 

Naj vam ponudimo ideje za bolj zdrave, okusnejše in učinkovitejše načine kuhanja!

Najnovejši Philipsovi recepti  

Ogled vseh receptov  

Moji priljubljeni izdelki  

SoupMaker

 

"Zelo rad imam juhe, saj lahko vanje dodate veliko zelenjave. Z izdelkom Philips SoupMaker je priprava juhe še lažja, saj je lahko nared že v 20 minutah, polna zelenjave in drugih zdravih sestavin. Poleg juh lahko z izdelkom Philips SoupMaker pripravite tudi okusne (jogurtove) sladolede in napitke."

Kuhinjski aparat

 

"Kuhinjski aparat Philips vam zelo olajša delo v kuhinji. Z njim lahko mesite testo in stepate smetano ali beljake. Če tako kot jaz radi pečete, ne morete brez kuhinjskega aparata! Lahko tudi režete sestavine za zdravo solato, mešate napitke in celo meljete meso!"

Airfryer

 

"Radi cvrete hrano doma, a vas motijo pomanjkljivosti cvrtnika? Nezdrava hrana, neprijetne vonjave, trdovratna umazanija ... Philips Airfryer je idealna rešitev! Z njim lahko cvrete veliko bolj zdravo – z zrakom! In za kaj še lahko uporabite Airfryer? Za peko, pečenje in praženje. V enem cvrtniku Airfryer lahko pripravite kar celoten obrok! Presenetil vas bom z odličnimi recepti za ta cvrtnik."

Registrirajte kuhinjski aparat  

 

Prvi izvejte o naših najnovejših izdelkih in posebnih ponudbah ter imejte priložnost preizkusiti in oceniti naše najnovejše izdelke pred ostalimi uporabniki.

 

Registracija izdelka Philips

Philips Airfryer

Facebook

Philips Chef na Facebooku

Všečkajte Philips Chef na Facebooku in odkrijte še več nasvetov in receptov.

Apl. Airfryer

Apl. Philips Airfryer

Z več kot 200 recepti aplikacija Philips Airfryer domačim kuharjem vsak dan ponuja ideje za pripravo okusnih in zdravih obrokov.

Prenesete lahko aplikacijo za iOS ali Android.

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Našo stran si lahko najbolje ogledate z najnovejšo različico brskalnika Microsoft Edge, Google Chrome ali Firefox.