Golaz
1 žlica olivnega olja
1 velika nasekljana čebula
3 nasekljani stroki česna
750 g na kocke narezanega
govejega mesa
400 g narezanega paradižnika
500 g na kocke narezanega
krompirja
200 g na kocke narezanega
korenčka
150 g gob
45 ml belega vina
2 lovorova lista
2 žlici mešanih zelišč
Sol in poper po okusu
Čas priprave : 15 minut
Število porcij : 4
Program: FRY/STEW
Čas kuhanja: 67 minut
Navodila za pripravo:
1. V kuhalno posodo vlijte olje, dodajte čebulo, česen in meso.
2. Pritisnite gumb MENU in izberite program za cvrtje FRY. Pritisnite COOKING TIME in nastavite čas na 7 minut. Pritisnite START. Občasno premešajte.
3. Po sedmih minutah dodajte še ostale sestavine in premešajte.
4. Izberite program za kuhanje STEW in čas kuhanja nastavite na 1 uro. Zaprite pokrov in pritisnite START.
5. Ko je jed pripravljena, Univerzalni kuhalnik samodejno preneha s kuhanjem in preklopi na funkcijo ohranjanja toplote KEEP WARM.
6. Po zaključenem kuhanju aparat izključite iz električnega omrežja.Pred serviranjem odstranite lovorova lista.
Uživajte!