Golaz

Golaz

1 žlica olivnega olja

1 velika nasekljana čebula

3 nasekljani stroki česna

750 g na kocke narezanega
govejega mesa

400 g narezanega paradižnika

500 g na kocke narezanega

krompirja

200 g na kocke narezanega

korenčka

150 g gob

45 ml belega vina

2 lovorova lista

2 žlici mešanih zelišč

Sol in poper po okusu

 
Čas priprave : 15 minut  
 
Število porcij : 4   
 
Program: FRY/STEW  
 
Čas kuhanja: 67 minut
 
Navodila za pripravo:
1. V kuhalno posodo vlijte olje, dodajte čebulo, česen in meso.
2. Pritisnite gumb MENU in izberite program za cvrtje FRY. Pritisnite COOKING TIME in nastavite čas na 7 minut. Pritisnite START. Občasno premešajte.
3. Po sedmih minutah dodajte še ostale sestavine in premešajte.
4. Izberite program za kuhanje STEW in čas kuhanja nastavite na 1 uro. Zaprite pokrov in pritisnite START.
5. Ko je jed pripravljena, Univerzalni kuhalnik samodejno preneha s kuhanjem in preklopi na funkcijo ohranjanja toplote KEEP WARM.
6. Po zaključenem kuhanju aparat izključite iz električnega omrežja.Pred serviranjem odstranite lovorova lista.
 
Uživajte!

 

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Našo stran si lahko najbolje ogledate z najnovejšo različico brskalnika Microsoft Edge, Google Chrome ali Firefox.