Pasulj s

            slanino

Pasulj s slanino

500 gr rdečega fižola

150 gr slanine ali drugega

suhega mesa

3 glavice čebule
2 stroka česna

Sol, poper, 1 žlička mlete rdečepaprike

2 lovorova lista

1 žlica moke (za zgostitev)

 
Čas priprave : 15 minut  
 
Število porcij : 4   
 
Program: BOIL/STEW  
 
Čas kuhanja: 1 ura 30 minut
 
Navodila za pripravo:
1. V posodo dajte fižol in ga zalijte s 1/2l vode. Pritisnite gumb MENU in izberite program za vretje BOIL. Pritisnite gumb COOKING TIME in čas kuhanja nastavite na 10 minut. Ko program zaključi, pustite, da se aparat ohladi. Nato odlijte vodo.
2. V posodo vsujte sesekljano čebulo, odcejen fižol, slanino, sol, poper, lovorova lista in en strok česna. Pritisnite gumb MENU in izberite program za kuhanje STEW. Pritisnite gumb COOKING TIME in nastavite čas na 2,5h.
3. Malo pred zaključkom programa dodajte še moko, pomešano z malo vode, rdečo papriko in na drobno sesekljan česen.
4. Pritisnite gumb MENU in nastavite program BOIL, čas kuhanja pa z gumbom COOKING TIME nastavite na 5 minut. Med tem časom pasulj mešajte.
5. Ko je jed pripravljena, Multicooker samodejno preneha s kuhanjem in preklopi na funkcijo ohranjanja toplote KEEP WARM.
6. Po zaključenem kuhanju aparat izključite iz električnega omrežja.
 
Uživajte!

 

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Našo stran si lahko najbolje ogledate z najnovejšo različico brskalnika Microsoft Edge, Google Chrome ali Firefox.