Ortodontija

Oralna higiena pacientov z ordotonskim pripomočkom

Rutinska oralna higiena


Ortodonstki tretma zahteva povečano ustno nego. Poleg standardnih mest obravnave je posebno pozornost potrebno nameniti tudi mestom okoli in pod aparatom. Ščetkanje zob z aparavom je lahko pravi izziv. Zadostna ustna higiena prepreči kopičenje nečistoč na težje dostopnih mestih in prinaša takojšnjo prilagoditev pacientov na novo stanje.

 

Oral hygiene routine

"Električna ščetka učinkovito odstranjuje zobne obloge pri pacientih z ortodontskim aparatom."

 

Klinično dokazano varno za uporabo na zvezdicah

 

Temeljita oralna higiena je predpogoj za uspešen ortodontski poseg, Philips pa je razvil linijo izdelkov, posebno oblikovano za Vaše paciente. Klinične študije so pokazale, da pacienti z aparati lahko zobne obloge odstranijo znatno uspešneje z uporabo sonične zobne ščetke v primerjavi z ročno. Tudi sama izkušnja ščetkanja je enostavnejša in popolnoma varna tudi za zvezdice. Ker svoje paciente dobro poznate, jim lahko s to linijo izdelkov pomagati pri izvajanju pravilne ustne nege in jih vodite pri zdravih navad ščetkanja čez celotno zdravljenje.

 

Kako lahko Philips Sonicare pomaga  

 

Vse, ki uporabljajo fiksni zobni aparat čaka popolnoma nov način ščetkanja zob. Ščetke Philips Sonicare so ustvarjene za nežno pomikanje po površini zob, z manjšo glavo in daljšimi ščetinami pa dosežejo tudi težje dostopna področja. V kombinaciji z zobno prho Philips Sonicare AirFloss Ultra, kateri doseže interdentalna področja še učinkoviteje, je to ena od najbolj priročnih metod ustne higiene, ki jo lahko priporočate v svoji ordinaciji.

 

Priporočeni izdelki

Uporaba sonične zobne ščetke Sonicare na fiksnem aparatu

Orthodontics

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Našo stran si lahko najbolje ogledate z najnovejšo različico brskalnika Microsoft Edge, Google Chrome ali Firefox.