Biofilm

Poučite paciente o pravilni negi

Motivating patients

Motivacija pacientov

 

Bakterije iz zobnih oblog so povzročitelj preko 90% težav znotraj dentalne medicine. Zadostna oralna higiena je najboljši način preventive pri večini bolezni ustne votline. Zaradi tega je pomembno pacienta ob vsakem obisku vedno znova spomniti na pomembnost rednega čiščenja zob in medzobnih prostorov.

 

Create compliance

Izvajanje pravilne ustne nege

 

Vemo, da lahko ob ščetkanju nekatera področja ustne votline (nehote) zanemarimo in tako ostanejo neočiščena. Prav tako vemo, da čiščenje z zobno nitko mnogi smatrajo kot težavno in dolgotrajno opravilo. Sonične zobne ščetke omogočajo enostavnejšo in učinkovitejšo rešitev za popolno ustno higieno v primerjavi s klasičnimi ročnimi ščetkami. Dinamično fluidno delovanje zagotavlja hitrejše in lažje čiščenje težje dostopnih mest, kjer se bakterije nahajajo v še posebej velikem številu. Z namenom popolne ustne higiene je Sonicare poskrbel za inovacije v segmentu interdentalnega čiščenja.

 

Številne klinične in laboratorijske študije iz Philipsa so potrdile superioren učinek tehnologije Sonicare pri čiščenju težko dostopnih področij, na enostavnejši način.

 

Dokazani rezultati


Philips Sonicare motivira paciente, da si ščetkajo zobe bolj pogosto: rezultati se lahko vidijo in občutijo kajkmalu. Za tiste paciente, ki zobne nitke ne uporabljajo, bo Philips Sonicare Arifloss Ultra kot nalašč, saj omogoča preprostejše, hitrejše zlasti pa enako učinkovite rezultate. V klinični študiji je namreč kar 86 % pacientov ocenilo uporabo zobne prhe Philips Sonicare Airfloss Ultra kot znatno preprostejše od zobne nitke.

Priporočeni izdelki

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Našo stran si lahko najbolje ogledate z najnovejšo različico brskalnika Microsoft Edge, Google Chrome ali Firefox.