Kuhinjski robot Philips Avance Collection vam zagotavlja izjemno učinkovitost zahvaljujoč tehnologiji planetarnega mešanja. Uporaba sodobnih nastavkov vam nudi neverjetne rezultate gnetenja, mešanja in stepanja ter omogoča pripravo homogenega testa brez grudic. Kuhinjski robot je odličen pripomoček za pripravo testa za kruh, piškote, pice in še veliko več. Priprava odličnih jedi bo sedaj veliko lažja, kot si mislite.

Ta izdelek žal ni več na voljo

Planetarno mešanje

 

Planetarno mešanje kuhinjskega robota Philips omogoča, da se nastavki za gnetenje, mešanje in stepanje premikajo na poseben način – namesto navadnega kroženja se premikajo tudi naprej in nazaj ter tako dosežejo vse dele posode. Tako dobimo gladko in temeljito premešane sestavine.

Enostavno obrnite in pritrdite

 

Zahvaljujoč vsestranski uporabnosti kuhinjskega robota Avance Collection lahko enostavno zamenjate različne pripomočke. Preprosto izberite želeni nastavek, ga zavrtite in pritrdite na vaš kuhinjski robot.

Edinstvena odprta ročica za preprostejšo uporabo

 

Odprta ročica se dvigne v priročen položaj, v katerem lahko zlahka namestite in odstranite nastavke za posodo. Ko jo želite zapreti, jo preprosto potisnite z roko ali komolcem. Prek odprte ročice lahko dostopate do polne posode, kar je zelo priročno, ko želite preveriti stanje testa ali dodati sestavine.

7 nastavitev hitrosti + pulzni način

Kuhinjski robot Philips ima več različnih nastavitev hitrosti in možnost pulznega mešanja, kar vam pri pripravi neskončnega števila receptov omogoča kar največji nadzor.

Pokrov proti škropljenju

Da bi se izognili škropljenju po kuhinjskem pultu, lahko enostavno namestite ta priročen pokrov. Prav tako ni potrebno, da ga odstranite ob dodajanju novih sestavin, saj jih lahko enostavno dodajate skozi odprtino pokrova.

Zmogljivi nastavki

Kovinski nastavek za gnetenje, metlica in nastavek za stepanje so posebej oblikovani za kovinsko posodo kuhinjskega robota ter so enostavni za pritrditev.

Naše promocije

Registrirajte svoj aparat na www.philips.com/welcome in dobili boste 5 ekskluzivnih receptov od našega Philips kuhinjskega šefa.

 

Registrirajte izdelek

Poiščite navdih v naših video receptih

Testo za pico

Čokoladna torta

Okusno beljakovo pecivo

Priloženi nastavki*

Kovinska posoda

V veliki in trpežni 4-litrski kovinski posodi lahko zlahka zgnetete do 1300 g testa in iz njega pripravite 4 pice s premerom 30 cm ali 2 štruci kruha. Kovinski ročaj omogoča enostavno prenašanje in prelivanje, pokrov pa preprečuje škropljenje sestavin med mešanjem.

Posoda mešalnika

Zahvaljujoč vrhunski vodilni tehnologiji mešanja Philips lahko s 4-krakim rezilom visoko zmogljivega nastavka za mešanje mešate sadje, pasirate zelenjavo in brez težav drobite led.

1,5 l multipraktik

Nastavek za multipraktik kuhinjskega robota Philips je zelo enostaven za uporabo. Priloženi rezalni diski za rezanje, ribanje in granuliranje pa so primerni za obdelavo najrazličnejših sestavin, kot na primer zelenjavo, oreščke, sir.

Mlinček

Kuhinjski robot ima poseben dodatek mlinček za trše sestavine, ki je idealen pripomoček za mletje trših sestavin kot so kava, stročnice, oreščki, suh čili, itd.

Mesoreznica

Kovinska mesoreznica kuhinjskega robota Philips ima možnost za samodejno polnjenje. S posebno čistilno funkcijo lahko temeljito očistite ostanke mesa.

Ožemalnik citrusov

Kuhinjski robot Philips ima priročen nastavek za ožemalnik citrusov, s katerim si lahko pripravite svež sok v trenutku.

 

*Nastavki se lahko razlikujejo glede na modelno oznako.

    Odkrijte celotno linijo izdelkov

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Našo stran si lahko najbolje ogledate z najnovejšo različico brskalnika Microsoft Edge, Google Chrome ali Firefox.