Programska oprema in gonilniki

Pomembno je, da izdelek redno posodabljate na najnovejšo različico programske opreme, da lahko izkoristite vse izboljšave, nove možnosti, izboljšane funkcionalnosti in odpravo napak.

Kje lahko najdem številko izdelka?
Kje je številka mojega izdelka
Kje lahko najdem številko izdelka?

Kako najti pravo programsko opremo za vaš izdelek

  1. V polje za iskanje vnesite številko modela vašega izdelka ali pa svoj izdelek poiščite z iskanjem po kategoriji. Kliknite tukaj za ogled, kako najdete številko modela vašega izdelka.

  2. Če svoj izdelek iščete s pomočjo polja za iskanje, bi moral biti prvi rezultat stran za podporo. Če uporabljate iskanje po kategoriji, boste po izbiri svojega izdelka samodejno preusmerjeni na stran za podporo za ta izdelek.

  3. Primerjajte številko različice ponujene programske opreme s programsko opremo, ki je že nameščena na vašem izdelku, da preverite, če je potrebna posodobitev programske opreme. Nasvet: trenutno različico programske opreme najdete v menijih večine izdelkov. Na televizorjih lahko za ogled trenutne različice programske opreme običajno izberete "Meni" > "Nastavitev" > "Programska oprema" > "Trenutna programska oprema". Navodila za preverjanje različice programske opreme najdete v navodilih za namestitev programske opreme (na isti strani kot programska oprema).

  4. Če je v razdelku za podporo na voljo novejša različica, prenesite datoteko in jo shranite na računalnik. Opomba: posodobitev programske opreme je običajno stisnjena datoteka zip, za katero je potrebna posebna programska oprema za razširjanje (npr. Winzip ali WinRar).

  5. Za uspešno namestitev programske opreme pozorno preberite in upoštevajte navodila za namestitev.

Pogosta vprašanja

Našo stran si lahko najbolje ogledate z najnovejšo različico brskalnika Microsoft Edge, Google Chrome ali Firefox.