1

Hotelski televizorji

  -{discount-percentage}%
  Za več informacij prenesite <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/2/24hfl3011t_12/24hfl3011t_12_elr_.pdf" target="_blank">oznaka Energy</a>
  Za več informacij prenesite oznaka Energy

  Hotelski televizorji

  Osupnite goste

  Naredite vtis na goste z vrhunsko kakovostjo sliko in zmožnostjo prikaza interaktivnih hotelskih strani z lastno blagovno znamko. Več o izdelku

  Na žalost ta izdelek ni na voljo

Videoposnetki

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Osupnite goste

Naredite vtis na goste z vrhunsko kakovostjo sliko in zmožnostjo prikaza interaktivnih hotelskih strani z lastno blagovno znamko. Več o izdelku

Na žalost ta izdelek ni na voljo

Hotelski televizorji

61 cm EasySuite, DVB-T2/T/C HEVC 24HFL3011T/12 Najdi podobne izdelke

Osupnite goste

s pametnejšim hotelskim televizorjem

 • CMND & Control: preprosto vzdrževanje televizorjev

  CMND & Control: preprosto vzdrževanje televizorjev

  CMND & Control omogoča oddaljeno konfiguracijo in namestitev televizorja z osrednje lokacije, ne da bi morali iti v posamezne prostore. Preprosto posodabljajte in upravljajte vse zaslone brez motenja gostov.

 • CMND & Create: predvajajte želene informacije kadar koli

  CMND & Create: predvajajte želene informacije kadar koli

  CMND & Create omogoča predvajanje želenih informacij, kadar želite. CMND-jev modul za upravljanje vsebine omogoča enostavno ustvarjanje in posredovanje interaktivnih spletnih strani hotela z lastno blagovno znamko. Prilagodite televizor tako, da boste gostom zagotovili najnovejše informacije in novice o hotelu, vse v realnem času.

 • Podpora za MyChoice za ponavljajoče prihodke

  Podpora za MyChoice za ponavljajoče prihodke

  S funkcijo MyChoice lahko gostom omogočite enostavno in cenovno ugodno spremljanje plačljivih TV-kanalov. Hkrati pa omogoča dodaten pritok dohodkov, s katerim si lahko povrnete stroške naložbe v televizor.

 • Pozdravite goste s prilagodljivo pozdravno stranjo

  Pozdravite goste s prilagodljivo pozdravno stranjo

  Ob vsakem vklopu televizorja se prikaže pozdravna stran. Na pozdravno stran lahko ob namestitvi brez težav dodate podobo lastne blagovne znamke s preprosto pozdravno sliko v obliki .png.

 • Načini za uporabo v hotelih, zdravstvu, zaporih z vsemi funkcijami

  Vse funkcije za profesionalno uporabo v okoljih, ki presegajo zahteve v dnevni sobi. Od omejitve glasnosti in zaklepanja menijev do strožjih zahtev glede materialov, energijske varčnosti in zaščite proti kraji daljinskih upravljalnikov ter posebnih funkcij za uporabo v zdravstvu in zaporih, prilagojenih posebej za ta sektor.

 • Združljivost s sistemom za klicanje medicinske sestre je optimirana za zdravstveni sektor

  Bolnišnični televizorji Philips podpirajo klicanje medicinske sestre, zato so idealno orodje, ki uporabnikom/pacientom nudijo razvedrilo in omogočajo enostaven dostop do pomoči v nujnih primerih.

 • Prikaz ure na zaslonu za optimalno udobje gosta

  Gostje z novim prikazom ure na zaslonu enostavno lahko spremljajo čas. Ob pritisku gumba se ura prikaže na TV-zaslonu z boljšo vidljivostjo in nižjo porabo energije.

 • Načrtujte predvajanje želene vsebine kadar koli

  Z vgrajenim razporejevalnikom lahko prikažete, kar želite, kadar želite. Programirate lahko do 7 različnih razporedov in prikažete kakršno koli vsebino. Isto vsebino lahko ponovite vsak dan ali pa po želji nastavite vsebino za določene dni, na primer za konec tedna.

 • Serial Xpress Protocol za interaktivne sisteme

  Televizor s Serial Xpress Protocol (SXP) lahko povežete z zunanjimi odkodirniki in sprejemniki vseh pomembnih ponudnikov interaktivnih sistemov.

 • Zaklepanje menija za namestitev

  Preprečuje nepooblaščen dostop do namestitve in konfiguracijskih nastavitev, kar gostom zagotavlja priročno uporabo in preprečuje nepotrebne stroške zaradi naknadnih namestitev.

 • Dodatni priključek za slušalke za osebno izkušnjo poslušanja

  Sistem zvočnikov je opremljen z dodatnim priključkom za slušalke. Kadar želite uživati v bolj osebni izkušnji poslušanja, na zvočnike priključite slušalke.

Poglejte vse specifikacije
 • Razpoložljivost funkcij je odvisna od možnosti, izbranih z integratorjem.
 • Tipična poraba energije v stanju delovanja, izmerjena skladno s standardom IEC62087 Ed 2. Dejanska poraba energije je odvisna od načina uporabe televizorja.
 • Ta televizor vsebuje svinec samo v določenih delih ali komponentah, kjer uporaba druge snovi ni mogoča v skladu z obstoječimi izjemami direktive RoHS.

Produkti, ki ste jih nazadnje gledali

Morda vas zanima?