1

Profesionalni LED-televizor

  -{discount-percentage}%
  Za več informacij prenesite <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/1/19hfl2819p_12/19hfl2819p_12_elr_.pdf" target="_blank">oznaka Energy</a>
  Za več informacij prenesite oznaka Energy

  Profesionalni LED-televizor

  Odlična naložba sodobne zasnove

  Energijsko učinkoviti hotelski televizor omogoča učinkovito namestitev s kloniranjem prek povezave USB in posebne hotelske funkcije, kot sta meni in zaklepanje funkcij. Več o izdelku

  Na žalost ta izdelek ni na voljo

Videoposnetki

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Odlična naložba sodobne zasnove

Energijsko učinkoviti hotelski televizor omogoča učinkovito namestitev s kloniranjem prek povezave USB in posebne hotelske funkcije, kot sta meni in zaklepanje funkcij. Več o izdelku

Na žalost ta izdelek ni na voljo

Profesionalni LED-televizor

48-cm Studio, LED, DVB-T/C MPEG 2/4 19HFL2819P/12 Najdi podobne izdelke

Odlična naložba sodobne zasnove

z energijsko varčno tehnologijo LED

 • Pozdravite goste s prilagodljivo pozdravno stranjo

  Pozdravite goste s prilagodljivo pozdravno stranjo

  Ob vsakem vklopu televizorja se prikaže pozdravna stran. Na pozdravno stran lahko ob namestitvi brez težav dodate podobo lastne blagovne znamke s preprosto pozdravno sliko v obliki .png.

 • Kloniranje vseh nastavitev prek povezave USB za hitro namestitev

  Kloniranje vseh nastavitev prek povezave USB za hitro namestitev

  Omogoča enostavno kopiranje vseh nastavitev programov in kanalov med televizorji v manj kot minuti. Ta funkcija omogoča enake nastavitve različnih televizorjev in znatno zniža čas in stroške namestitve.

 • USB za predvajanje večpredstavnostnih vsebin

  USB za predvajanje večpredstavnostnih vsebin

  Delite zabavo. V vrata USB televizorja priključite pomnilnik USB, digitalni fotoaparat, predvajalnik MP3 ali drugo večpredstavnostno napravo in predvajate fotografije, videoposnetke in glasbo z enostavnim brskalnikom na zaslonu.

 • LED-televizor za slike neverjetnega kontrasta

  LED-osvetlitev ozadja zagotavlja nizko porabo energije, čudovito in izjemno svetlo sliko, neverjeten kontrast in živahne barve.

 • Idealno za zapore

  Hotelski televizor ima tudi način zaporniških ustanov, s katerim lahko nadzirate komunikacijo. Napredna varnostna funkcija izključi določene nastavitve za potrebe zaporniških ustanov, na primer teletekst, elektronski programski vodnik, podnapise in vhode USB.

 • Prozoren hrbtni pokrov, ki razkriva skrite predmete

  Prozorni hrbtni pokrov razkrije predmete, ki bi se lahko skrivali v televizorju. Popolna rešitev za uporabo v zaporih ali centrih za pridržanje.

 • Enoten kombinirani seznam kanalov za analogne in digitalne kanale

  Enoten kombinirani seznam kanalov za digitalne in analogne kanale. To gostom omogoča enostavno preklapljanje med analognimi in digitalnimi kanali.

 • Napredna nastavitev glasnosti, ki preprečuje motenje gostov

  Napredna nastavitev glasnosti omogoča določitev glasnosti, pri kateri se televizor vklopi, in razpona glasnosti, pri kateri lahko televizor deluje, s čimer uporabnikom preprečite, da bi s preglasno nastavitvijo motili sosednje goste.

 • Preprečite uporabo nepooblaščenim z zaklepom upravljanja s krmilno ročico

  Skrbnik lahko omogoči ali onemogoči upravljanje s krmilno ročico, s čimer nepooblaščenim prepreči upravljanje televizorja s krmilno ročico in hotelirjem prihrani dodatne stroške.

 • Zaklepanje menija za namestitev

  Preprečuje nepooblaščen dostop do namestitve in konfiguracijskih nastavitev, kar gostom zagotavlja priročno uporabo in preprečuje nepotrebne stroške zaradi naknadnih namestitev.

 • Nizka poraba energije

  Televizorji Philips porabijo manj energije. Z njimi zmanjšajte vpliv na okolje in znižate stroške delovanja.

Poglejte vse specifikacije
 • Razpoložljivost funkcij je odvisna od možnosti, izbranih z integratorjem.
 • Tipična poraba energije v stanju delovanja, izmerjena skladno s standardom IEC62087 Ed 2. Dejanska poraba energije je odvisna od načina uporabe televizorja.
 • Ta televizor vsebuje svinec samo v določenih delih ali komponentah, kjer uporaba druge snovi ni mogoča v skladu z obstoječimi izjemami direktive RoHS.

Produkti, ki ste jih nazadnje gledali

Morda vas zanima?