Razbarvanje zob

Pomoč pri odstranjevanju površinskih madežev zob

Bolj beli zobje po svetu

 

Beljenje zob je danes eden izmed najbolj iskanih tretmajev v estetskem zobozdravstvu. Ogromno ljudi želi bolj bleščeč in bel nasmeh. Ker število ljudi, ki se odločajo za beljenje zob narašča, rastejo tudi pričakovanja, da bodo postopki učinkoviti, varni, neboleči in hitri.

whitening

Občutljivost pacientov


S Philips Zoom lahko izdelate načrt beljenja zob, kateri v popolnosti odgovarja potrebam vašega pacienta. Zoom WhiteSpeed prinaša dramatične rezultate po le enem tretmaju. Philips Zoom DayWhite i NiteWhite nudi mogočnost beljenja v udobju doma ter fleksibilno formulo, katera bo odgovarjala potrebam vaših pacientov. Za občutljive paciente pa DayWhite Gentle z ACP-jem in kalijevim nitratom omogoča še dodatno olajšanje.

 

Za več informacij o profesionalnem beljenju in dostopnosti izdelkov Philips Zoom se obrnite na našega predstavnika za dentalno javnost na 01/280 50 08.

Ohranite bleščeč nasmeh 

 

Obstajajo ukrepi, s katerimi bodo lahko vaši pacienti ohranili karseda dolgo trajajoče rezultate beljenja ter obenem preprečili nadaljnje razbarvanje zob. Za začetek lahko to dosežejo s preprostimi spremembami življenjskega sloga, kot so opustitev kajenja ali zmanjšanje uživanja kave, s katerim si bodo preprečili nastanek novih površinskih madežev. Redna uporaba sonične zobne ščetke Philips Sonicare z učinkom beljenja bo pomagala pri ohranjanju bolj belega nasmeha čim dlje. Prav tako bodo izdelki, kot so Philips Zoom Whitening Pen, omogočili ohranjanje bleščečih belih zob med profesionalnimi tretmaji beljenja.

 

whitening

Priporočeni izdelki

Philips Zoom za stomatologe
 

Philips Zoom WhiteSpeed - blagovna znamka številka 1 za beljenje zob*

 

Na voljo le za stomatologe.
 

*v ZDA

FlexCare Platinum

Philips Zoom Take - home

 

Beljenje doma po meri vaših pacientov

 

Na voljo za stomatologe, ki bodo spremljali proces beljenja zob svojega pacienta.

Philips Zoom Quickpro

Philips Zoom QuickPro

 

Tehnologija, ki pobeli zobe do 4 odtenke* in vzame le 5 minut.

 

Na voljo za stomatologe, ki bodo spremljali proces beljenja zob svojega pacienta.

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Našo stran si lahko najbolje ogledate z najnovejšo različico brskalnika Microsoft Edge, Google Chrome ali Firefox.