1
Izdelki

Philips Airfryer vam omogoča cvrtje z zrakom!

80% manj maščob

  Zdravo cvrtje

  s tehnologijo hitrega segrevanja zraka

  Edinstvena tehnologija hitrega segrevanja zraka Rapid Air vam omogoča pripravo ocvrte hrane z uporabo vročega zraka. Hrana bo hrustljava zunaj in nežno mehka znotraj. V primerjavi s pripravo svežega krompirčka v običajnem cvrtniku, boste tako porabili manj olja - natančneje samo polovico jedilne žlice za okusne ocvrte jedi.

   

  Odkrijte izdelke

  Tehnologija Rapid Air

  Edinstvena tehnologija hitrega segrevanja zraka Rapid Air vam omogoča cvrtje, pečenje, in peko na žaru z uporabo malo ali nič olja.

  Gumb za pametno prednastavitev

  Shranite nastavitve za najljubšo jed, da jo lahko naslednjič pripravite že s pritiskom na gumb.

  Nastavitev temperature

  S to nastavitvijo lahko izberete temperaturo delovanja prilagojeno vašim jedem, vse do 200 stopinj celzija.

  Kapaciteta kuhanja

  Možnost kuhanja do 1,2 kg hrane zadostuje za do 5 oseb.

  Nastavitev časa delovanja

  Integrirani časovnik vam omogoča, da vnaprej nastavite čas kuhanja do 30 minut. Ima avtomatski izklop funkcije.

  Digitalni prikazovalnik funkcij

  Z digitalnim zaslonom na dotik lahko enostavneje in natančneje nastavljate čas in temperaturo kuhanja. Najljubšo hrano pripravljajte pri idealni temperaturi in v idealnem času za najboljše rezultate.

  Kako deluje

  tehnologija hitrega segrevanja zraka Rapid Air?

  Edinstvena zasnova cvrtnika Philips AirFryer, ki združuje hitro kroženje zelo vročega zraka, zvezdasto zasnovo in optimalen grelni profil, vam omogoča hitro, enostavno in bolj zdravo cvrtje okusnih obrokov tudi brez olja.

  Programi kuhanja

  S cvrtnikom na vroč zrak Philips Airfryer lahko skuhate skoraj vse - in to hitro. Od krompirčka, piščanca, kolačkov ali zelenjave na žaru, z manj maščobe in več hranil. Zmogljivost cvrtnika je skoraj neverjetna - do takrat, ko ga preizkusite in se prepričate sami.

  Odkrijte

  celotno serijo

  cvrtnikov in izberite pravega za vas

   

  Ogled vseh cvrtnikov

  Knjiga receptov

  Aplikacija za knjigo  receptov

  Prenesite si sedaj iz trgovine Google Play ali App Store

  Mednarodne nagrade

  Imate vprašanja o izdelku? Preglejte jih spodaj

  Kakšno hrano lahko pripravim v zračnem cvrtniku Philips Airfryer?

   

  Pripravite lahko veliko okusnih jedi, kot je ocvrt krompirček, prigrizke, meso in perutnino. Uporabite ga lahko tudi za pripravo jedi, kot so tapasi. V zračnem cvrtniku lahko celo spečete brownije!
  Meso

  Piščanec, govedina in večina ostalih jedi, ki so ponavadi ocvrte, na žaru ali pražene so okusne, ko so pripravljene v cvrtniku.
  Zelenjava

  V zračnem cvrtniku lahko pripravite zelenjavo, ki se lahko pripravi na žaru, kot so bučke, koruza, paprika. Zelenjava, ki se ponavadi kuha ali duši, kot je korenček, brokoli in fižol ni primerzna za pripravo v zračnem cvrtniku.
  Zamrznjene jedi

  V zračnem cvrtniku lahko pripravite zamrznjene jedi iz krompirja in druge prigrizke. Pred kuhanjem jih ni potrebno odmrzniti.Zamrznjene jedi potrebujejo malo daljši čas priprave, ampak ta ne bo vplival na končni okus jedi. Gumb za nastavitev temperature vam omogoča, da izberete ustrezno nastavitev za posamezne jedi.
  Več jedi hkrati

  V zračnem cvrtniku lahko naenkrat pripravite več različnih jedi. V košaro preprosto namestite razdelek in jo na vsaki strani naložite z želenimi sestavinami, na primer piščančje bedrce na eni strani in krompirček na drugi. Bodite previdni, da obe jedi za pripravo potrebujeta enako nastavitev temperature.

  Zakaj je cvrtnik na vroč zrak Airfryer boljši kot običajni cvrtnik z oljem?

   

  V primerjavi s pripravo jedi v običajnem cvrtniku, za pripravo jedi v zračnem cvrtniku ne potrebujete olja. Zračni cvrtnik ocvre hrano s kroženjem vročega zraka, ki je rezultat tehnologije hitrega segrevanja zraka Rapid Air.

  Zahvaljujoč tej tehnologiji, krompirček pripravljen v zračnem cvrtniku vsebuje za 80% manj maščob, kot krompirček pripravljen v običajnem cvrtniku. Ko pripravljate domač pomfrit, je lahko vsebnost maščob celo samo 1,5%.
  Ker za pripravo jedi ne potrebujete olja, bo vkuhinji veliko manj neprijetnih vonjav in oljnih madežev.

  Kako okusne so jedi po uporabo zračnega cvrtnika?

  Hrana bo s pripravo v zračnem cvrtniku hrustljava zunaj, in nežno mehka znotraj. To je eden izmed razlogov zakaj je ta kuhinjski aparat primeren za pripravo krompirčka in raznih prigrizkov.
  Zunanjost večine sestavin, kot je meso, perutnina in zelenjava, bo po pripravi rahlo hrustljava. Če imate radi še bolj hrustljave jedi, jih lahko pred pripravo rahlo namažete z oljem.

  Ali lahko v zračnem cvrtniku uporabim papir za peko ali aluminijasto folijo?

   

  Da, v zračnem cvrtniku Airfryer lahko uporabite papir za peko ali aluminijasto folijo.

  Kako uporabiti papir za peko v cvrtniku:
  1. Papir za peko lahko uporabite na pekaču tako, da ga položite znotraj robov pekača. Kako uporabiti aluminijasto folijo v cvrtniku:
   - V cvrtniku lahko uporabite aluminijasto folijo ali kovinski pladenj. 

   - Uporabite čim manj aluminijaste folije, kot je mogoče, in se prepričajte, da pustite dovolj prostora okoli hrane za prost pretok zraka.


  Opomba: Nikoli ne vstavite papirja za peko ali aluminijaste folije direktno v cvrtnik, brez da vanj položite hrano. V tem primeru lahko lahko papir potegne vroč zrak v grelniku in zagori. Bodite pozorni na to, da je papir za peko ali aluminijasta samo malo večja kot hrana, ki jo pripravljate.

  Zakaj se zunanjost zračnega cvrtnika med delovanjem segreje?


  Zunanjost cvrtnika se segreje, saj toplota v notranjosti izžareva na zunanjih stenah. To je normalno. Vsi ročaji in gumbii, ki jih potrebujete za upravljanje programov, bodo med delovanjem ostali dovolj hladni na dotik.

  Ob delovanju bosta posoda in košara vedno postala vroča, saj lahko le tagko zagotovimo, da bo hrana pečena.

  Iz zračnega cvrtnika uhaja bel dim.

   

  Ko imajo sestavine visok odstotek maščobe, bo cvrtnik zbiral odvečno olje ali maščobo v posodi. Če se to olje segreje, lahko povzroči nastanek belega dima. Dim ni škodljiv aparatu ali njegovemu delovanju. Za preprečevanje nastanka belega dima, bodite pozorni na naslednje:

  1. V cvrtniku ne pripravljajte živil z veliko vsebnostjo maščobe, kot so klobase ali drugo mastno meso.

  2. Pred nakupom prigrizkov za pripravo v cvrtniku, preberite deklaracijo o vsebnosti maščob. Če je mogoče, izberite tiste z nižjo vrednostjo maščob. Sestavine z visoko vsebnostjo maščob ne zagotavjajo hrustljavih rezultatov.

  3. Očistite posodo takoj po pripravi mastne hrane. Nadenite si rokavice in s papirjem počistite olje z dna posode. Če boste pustili, da se olje ohladi se lahko strdi na dnu posode, kar oteži njegovo odstranjevanje.

  Kako dolgo se mora zračni cvrtnik hladit, preden ga lahko pospravim?

  Svetujemo vam, da zračni cvrtnik pred shranjevanjem, ohladite. Ohlajevanje lahko pospešite tako, da iz cvrtnika po uporabi odstranito posodo. Po tem se bo aparat ohlajeval med 30 in 45 minut.
  Posodo pa lahko ohladite tako, d ajo napolnite z mrzlo vodo iz pipe.

  Mogoče vas zanima še…

  Viva Collection Večnamenski kuhalnik

  Viva Collection Večnamenski kuhalnik

  • 5 l
  Overall rating 5.0 / 5
  2
  HD3037/70
  Registracija

  Registriraj se in osvoji nagrado!

  Našo stran si lahko najbolje ogledate z najnovejšo različico brskalnika Microsoft Edge, Google Chrome ali Firefox.