1
Philips Momentum

Philips Momentum

Optimizirano delovanje za napredno igranje na igralnih konzolah

  Xbox

  Monitorji Philips so ponesli igranje na igralni konzoli na naslednjo raven in v sodelovanju z znamko Xbox razvilo ultimativno rešitev za novo serijo konzol X.


  Za prave ljubitelje igranja na igralni konzoli so zasloni Philips Momentum Designed for Xbox popoln sopotnik za konzole Xbox naslednje generacije. Naši zasloni Designed for Xbox so zasnovani v sodelovanju z Microsoftom in potrjeno nudijo optimalno izkušnjo igranja na konzoli Xbox Series X, takoj ko jo priklopite.

  Xbox

  Z monitorji Philips Momentum si zagotovite brezplačen enomesečni dostop do Xbox Game Pass Ultimate

  Momentum predstavlja naslednjo razvojno stopnjo

  Zasloni Momentum predstavljajo naslednjo razvojno stopnjo na področju igričarskih zaslonov za igralne konzole


  Zasnovano za prave ljubitelje igranja na igralni konzoli: najnovejša modela Momentum sta prva igričarska monitorja za igralne konzole na svetu z uradno licenco "Designed for Xbox" in naznanjata začetek nove, izjemne dobe igranja. Opremljena sta z novim standardom HDMI 2.1, ki prinaša posebne funkcije, večjo pasovno širino, višje ločljivosti in večjo hitrost sličic.

  Vstopite v trenutek

  Philips Momentum – vstopite v trenutek

  Vodilni 55-palčni model Momentum na naslednjo raven ponese tudi zvok z vgrajeno tehnologijo zvoka, ki jo je razvil Bowers & Wilkins. Novi 559M1RYV je edini monitor na trgu, zasnovan posebej za igranje na igralni konzoli, ki nudi tako novi standard HDMI 2.1 kot resnično osupljiv zvok.

  Philips Momentum Video – vstopite v trenutek

  Rozlíšenie UltraClear 4K UHD a technológia DisplayHDR 400dodávajú mimoriadne ostrú a jasnú kvalitu obrazu, vďaka ktorej sa vžijete do každého okamihu.

  Celotna ponudba zaslonov Momentum

  Podpora odličnosti v e-športih


  Philips Momentum je sinonim za visokakovostno igranje na igralnih konzolah. V naši zavezanosti k podpori odličnosti in vrhunskih zmogljivosti v e-športih sodelujemo z nekaterimi najuspešnejšimi ekipami e-športov na svetu.

  Značilnosti

  Realistična grafika

  Osupljiva ločljivost 4K UHD prinaša skorajda kirurško natančnost. Vodilni monitor je združljiv s standardom VESA DisplayHDR in zagotavlja živahne in pristne slike z natančno reprodukcijo barv in kontrasta – svetost, globina in nianse so vrhunske kakovosti.

  Neprekinjena akcija

  Tehnologija FreeSync Premium Pro poskrbi, da hitrost sličic ustvarjene slike ustreza hitrosti osveževanja zaslona. Medtem tehnologija nizke zakasnitve vhoda skrajšuje čas prenosa slike med napravo in zaslonom, kar prinaša hitrejše vizualne povratne informacije.

  Vseobsežna zabava

  Ambiglow oddaja sij tople svetlobe, ki poveča zaslon in ustvari še intenzivnejšo zabavo. Notranji procesor analizira vsebino slike in nenehno prilagaja barvo in svetlost svetlobe, da ustreza sliki.

  Pomoč, podpora in posodobitve

  Registrirajte svoj monitor

  Ustvarite svoj brezplačni račun "My Philips" in registrirajte svoj novi monitor. Ko boste registrirani, vas bomo obveščali o novih posodobitvah, ki bodo na voljo.

  Posodobitve programske opreme

  Zagotovite optimalno delovanje Philipsovega monitorja. Če je na voljo posodobitev programske opreme, jo poiščite tukaj. Tudi če ste izgubili gonilnike, jih lahko tukaj brezplačno prenesete.

  Platforma za podporo

  Morebitne tehnične težave in težave z nastavitvami boste najhitreje odpravili s pomočjo navodil za odpravljanje težav za Philipsove monitorje. S priročnimi nasveti in namigi boste vse težave z monitorjem odpravili v zelo kratkem času.

  Stik z nami

  Tukaj smo, da vam pomagamo. Če potrebujete nasvet pri nakupu Philipsovega monitorja ali podporo pri nastavitvah, nas lahko pokličete, nam pošljete e-pošto ali poklepetate z nami prek spleta.

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  You are about to visit the Philips USA website.

  Razumem

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  You are about to visit the Philips USA website.

  Razumem

  Našo stran si lahko najbolje ogledate z najnovejšo različico brskalnika Microsoft Edge, Google Chrome ali Firefox.