1
  Dodatki za igranje računalniških iger

  Dodatki
  za igranje računalniških iger

  Opremite se za očitno prednost

  Dodatki
  za igranje računalniških iger

  Igralne slušalke za življenjski slog

  Igralne slušalke

  Najmanjša teža. Največje udobje. Popolno doživetje.

  Najudobnejše in najlažje slušalke z dobro kakovostjo zvoka – narejene za igranje na igralni konzoli ali računalniku* in dolgotrajno nošenje. Zahvaljujoč bogatemu, dinamičnemu in čistemu zvoku ter možnostim zvočne izolacije prinašajo popolno doživetje igranja iger.

  *Odvisno od konektorja za slušalke.

  Igralne miške za življenjski slog

  Igralne miške

  Zmogljivost. Natančnost. RGB.

  Če si želite hitrega in zmogljivega igranja, preverite igralne miške Philips. Zanesljivost, hitro klikanje, hitrost pozivanja 1000 Hz, ergonomske funkcije in osvetljeno ozadje RGB – vse to je združeno na enem mestu, da še izboljša odlično doživetje igranja iger.

  Igralne tipkovnice za življenjski slog

  Igralne tipkovnice

  Mehanska stikala. RGB. Ergonomija.

  Nekaterih lastnosti tipkovnic si igralci računalniških iger zelo želijo. To so mehanske tipke, NKRO, 100 % odsotnost fantomskih pritiskov tipk, učinki osvetlitve ozadja in ergonomija.Tipkovnice Philips iz serije za igranje iger imajo vse to in še več, s čimer prinašajo izvrstno uporabniško izkušnjo.

  Izpostavljeni izdelki

  Pomoč, podpora in posodobitve

  Registrirajte svoje dodatke

  Ustvarite svoj brezplačni račun "My Philips" in registrirajte svoj novi dodatek. Ko boste registrirani, vas bomo obveščali o novih posodobitvah, ki bodo na voljo.

  Posodobitve programske opreme

  Zagotovite optimalno delovanje dodatka Philips. Če je na voljo posodobitev programske opreme, jo poiščite tukaj. Tudi če ste izgubili gonilnike, jih lahko tukaj brezplačno prenesete.

  Platforma za podporo

  Morebitne tehnične težave in težave z nastavitvami boste najhitreje odpravili s pomočjo navodil za odpravljanje težav za dodatke Philips. S priročnimi nasveti in namigi boste vse težave z monitorjem odpravili v zelo kratkem času.

  Stik z nami

  Tukaj smo, da vam pomagamo. Če potrebujete nasvet pri nakupu dodatka Philips ali podporo pri nastavitvah, nas lahko pokličete, nam pošljete e-pošto ali poklepetate z nami prek spleta.

  You are about to visit a Philips global content page

  You are about to visit the Philips USA website.

  Našo stran si lahko najbolje ogledate z najnovejšo različico brskalnika Microsoft Edge, Google Chrome ali Firefox.