Izberite  rešitev s priključno postajo USB-C zase:

  Logotip priključnih postaj USB-C

  Priključna postaja USB-C

  Visoka zmogljivost


  Poslovite se od polnilnikov in napajalnih kablov. En vhod USB-C vam omogoča napajanje prenosnega računalnika ali pametnih naprav z močjo do 90 W ter prinaša red in praktičnost v vaš digitalni delovni prostor. Monitorji Philips so preizkušeno združljivi s prenosnimi računalniki in telefoni najrazličnejših znamk in modelov.

  Logotip podatkov

  Podatki

  Bliskovita hitrost


  Najnovejši standard USB 3.2 vam nudi 20-kratno hitrost standarda USB 2.0, kar pomeni, da ste lahko produktivnejši, saj se podatki prenesejo neprimerno hitreje kot včasih. Tako lahko cel film v 4K prenesete v manj kot 60 sekundah.

  Logotip etherneta

  Ethernet

  Ethernet RJ45


  Poleg zvezdišča USB vam edinstveno nudimo tudi priročen ethernetni vhod (RJ45).

  Inovativna povezljivost s priključnimi postajami USB

  Inovativna povezljivost s priključnimi postajami USB
  USB-C banner

  USB-C


  En vhod USB-C lahko resnično spremeni vašo uporabniško izkušnjo in način dela. Nič več polnilnikov ter napajalnih in signalnih kablov. Ta vsestranska rešitev vam omogoča napajanje prenosnega računalnika ali pametnih naprav z močjo do 90 W in prinaša red v vaš digitalni delovni prostor.

  Izdelki USB-C

  USB Docking banner

  Priključne postaje USB


  Najboljša rešitev za poslovno in pisarniško okolje je edinstvena priključna postaja USB-C, ki združuje USB-C, RJ45 in izhod DP za še več praktičnosti. To nadomesti tako rekoč katerokoli nepraktično zunanjo priključno postajo in odpravlja neželen nered na mizah, obenem pa omogoča visoko povezljivost.

  Izdelki s priključnimi postajami USB

  USB Docking Pro banner

  Profesionalne priključne postaje USB


  Za profesionalne uporabnike, ki potrebujejo najnaprednejšo in najbolj vsestransko navpično rešitev, je Philips zasnoval monitorje, ki omogočajo še višjo povezljivost z univerzalno replikacijo vrat ter zagotavljajo višjo kakovost prenosa napajanja, podatkov ter zvoka in videa. Naše profesionalne monitorje odlikujejo tudi HDR, napredna plošča, visoka ločljivost in večja velikost zaslona, kar omogoča višjo produktivnost. 

  Profesionalne priključne postaje USB

  Hibridna povezava


  Monitorji Philips iz serije profesionalnih priključnih postaj nudijo tudi rešitve za uporabnike, ki imajo prenosnike, ki jih je mogoče priključiti samo prek tradicionalnega vhoda USB-A. V hibridnih monitorjih je vgrajena priključna postaja USB, opremljena s tehnologijo DisplayLink, ki nudi univerzalno replikacijo vrat, tako da imajo uporabniki dostop do zunanjih pisarniških naprav, vključno s tipkovnico, miško in ethernetnim kablom RJ-45 prek enega samega dvomrežnega kabla USB s priključkoma tipa C in A.

  Hibridna povezava

  Izdelki s hibridno povezavo

  Pomoč, podpora in posodobitve

  Registrirajte svoj monitor

  Ustvarite svoj brezplačni račun "My Philips" in registrirajte svoj novi monitor. Ko boste registrirani, vas bomo obveščali o novih posodobitvah, ki bodo na voljo.

  Posodobitve programske opreme

  Zagotovite optimalno delovanje Philipsovega monitorja. Če je na voljo posodobitev programske opreme, jo poiščite tukaj. Tudi če ste izgubili gonilnike, jih lahko tukaj brezplačno prenesete.

  Platforma za podporo

  Morebitne tehnične težave in težave z nastavitvami boste najhitreje odpravili s pomočjo navodil za odpravljanje težav za Philipsove monitorje. S priročnimi nasveti in namigi boste vse težave z monitorjem odpravili v zelo kratkem času.

  Stik z nami

  Tukaj smo, da vam pomagamo. Če potrebujete nasvet pri nakupu Philipsovega monitorja ali podporo pri nastavitvah, nas lahko pokličete, nam pošljete e-pošto ali poklepetate z nami prek spleta.

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Našo stran si lahko najbolje ogledate z najnovejšo različico brskalnika Microsoft Edge, Google Chrome ali Firefox.