Maksimalno okusa, minimalno maščobe

Philips Airfryer Premium XXL

Philips Airfryer XL

Brez predhodnega segrevanja, brez čakanja

Popolni rezultati v samo dveh korakih

Kuhajte do 50 % hitreje in prihranite do 70 % energije, ko namesto pečice* uporabljate Philipsov Airfryer

Ekskluzivna aplikacija NutriU z več kot 200 recepti in kuharskimi triki

Cvrite, pecite, pecite na žaru, pražite in celo pogrevajte!

Najboljši cvrtnik Philips Airfryer v vsak dom prinese enostavno in zdravo pripravo hrane. Patentirana tehnologija Rapid Air vam omogoča, da lahko uživate v zdravi hrani s hrustljavo skorjico in mehko sredico.

*Strošek energije za pripravo enih piščančjih prsi (nastavitev AF na 160 °C, brez predhodnega segrevanja) ali fileja lososa (200 °C brez predhodnega segrevanja) v primerjavi s pečico razreda A. Povprečen odstotek temelji na internih laboratorijskih meritvah pri izdelkih HD9280, HD9650, HD9860, HD9270, HD9285, HD9252, HD9200, HD9255, HD9880. Rezultati se lahko razlikujejo glede na izdelek.

Airfryer Premium XXL

Hrustljava skorjica, mehka sredica

Samo Philipsova posoda zvezdaste oblike zagotavlja zračni tok, ki je potreben za hitrejšo in enakomernejšo pripravo hrane.

S cvrtnikom Philips Airfryer lahko pripravljate hrano s hrustljavo skorjico in mehko sredico z do 90 % manj maščobe.

Hrustljava skorjica, mehka sredica

Edinstvena Philipsova patentirana tehnologija Rapid Air in zvezdasta oblika dna posode omogočata, da zrak kroži za 360°, kar zagotavlja najbolj enakomerno pripravljeno hrano v primerjavi s konkurenčnimi cvrtniki na vroč zrak – če dno posode ni zvezdaste oblike, je zračni tok manjši, zato je včasih skorjica zažgana, sredica pa premalo kuhana.

* Preizkušeno v Philipsovem razvojnem centru v Avstriji po najstrožjih standardih glede pričakovane splošne učinkovitosti.

Philips Airfryer Essential XL, cvrite z do 90 % manj maščobe

Cvrite z do 90 % manj maščobe*

Philips Airfryer Premium XXL pripravlja vaše najljubše jedi z uporabo vročega zraka tako, da so popolno hrustljave, z do 90 % manj maščobe.*

 

 

* V primerjavi s svežim krompirčkom, pripravljenim v običajnem cvrtniku Philips

Velikost XL, za vso družino

Velikost XXL. Dovolj za veliko družino.

Philips Airfryer Premium XXL je zasnovan z mislijo na veliko družino. Košara ima zmogljivost 1,4 kg oziroma 7,3-litrska posoda vam omogoča pripravo najrazličnejših jedi. Hkrati pripravite do 6 porcij in nasitite celotno družino ali prijatelje.

Philipsova aplikacija NutriU, pametna aplikacija za recepte

Cvrite, pecite, pecite na žaru, pražite in celo pogrevajte!

Philips Airfryer Premium XXL je več kot samo cvrtnik. V njem lahko pripravljate na stotine jedi, vse od mesa, krompirja, zelenjave do peciva, kolačkov in celo trdo kuhanih jajc. Vsak grižljaj bo enako okusen, zahvaljujoč pretoku zraka Rapir Air in zvezdasti zasnovi posode. Hrano ocvre enakomerno z vseh strani za vedno popolne obroke.

Philips Airfryer Essential XL, cvrite, pecite, pecite na žaru, pražite in celo pogrevajte

Tehnologija odstranjevanja maščob za okusne in zdrave jedi

Airfryer Premium XXL je edini Airfryer s tehnologijo odstranjevanja maščob, ki loči in zajame odvečno maščobo. Ohranite okus pečenega piščanca s hrustljavo kožico, sočnim mesom in do 50 % manj nasičenih maščob.*

 

*Odstranjevanje maščobe iz 3 piščančjih beder, pripravljenih na 180 stopinj v 24 minutah

Philipsova aplikacija NutriU, pametna aplikacija za recepte

Košarica QuickClean in vsi odstranljivi deli so primerni za pomivanje v pomivalnem stroju

Košarica Airfryer QuickClean omogoča hitro in enostavno čiščenje z odstranljivim vstavkom mrežice proti oprijemanju. Tako košarica kot odstranljiv predal s prevleko proti oprijemanju sta primerna za pomivanje v pomivalnem stroju za enostavno čiščenje.

Oglejte si cvrtnik Airfryer Premium XXL pri delu

Sličica videa, video cvrtnika Philips Airfryer Essential XL

Kaj o Airfryerju Premium XXL pravijo drugi

Pogosta vprašanja

Zakaj je Airfryer boljši od običajnega cvrtnika?

 

Za razliko od običajnega cvrtnika potrebujete pri cvrtniku Airfryer za pripravo okusne hrane le žlico ali manj maščobe. Airfryer ocvre hrano s hitrim kroženjem vročega zraka. Ta tehnologija se imenuje Rapid Air in omogoča, da krompirček vsebuje do 75 % manj maščobe, kot če bi bil pripravljen v običajnem cvrtniku. Ker ne potrebujete skoraj nič olja, pri pripravi hrane v cvrtniku Airfryer nastaja manj vonjav kot pri običajnem cvrtniku.

Koliko hrane lahko pripravim v cvrtniku Airfryer?

Košaro cvrtnika Airfryer lahko napolnite do oznake "max". Največja količina sestavin, ki jo lahko pripravite, je odvisna od vrste hrane.

  • Če pripravljate krompir ali ocvrt krompirček, lahko v košaro naložite do 800 g domačega ocvrtega krompirčka ali 700 g zamrznjenega krompirčka, kar zadostuje za štiričlansko družino. Če košaro napolnite z veliko hrane, ta morda ne bo enakomerno ocvrta. Optimalna količina ocvrtega krompirčka, ki jo lahko pripravite naenkrat, je 500 g, tako za domači kot zamrznjeni krompirček. Pri pripravi velike količine ocvrtega krompirčka košaro pretresite vsaj enkrat med postopkom cvrenja z zrakom. Za velike količine pa je priporočeno, da za boljše rezultate košaro pretresete dvakrat ali trikrat.
  • Naenkrat lahko ocvrte do 500 g drobnih prigrizkov. Na polovici postopka jih pretresite.
  • Pri cvrenju večjih prigrizkov, mesa ali perutnine porazdelite eno plast sestavin po dnu košare. Dno košare ne sme biti popolnoma prekrito, da lahko vroč zrak kroži okoli sestavin.
  • Pri pripravi polnjene zelenjave, prigrizkov iz polnjenega testa ali druge krhke hrane dno košare prekrijte z eno plastjo. Med kosi pustite dovolj prostora, da jih boste lahko dvignili s prijemalko. Za peko tort, pit, mafinov in kruha uporabite pekač s premerom 16 cm. Pekač ali posodo za peko napolnite največ do polovice, saj bo testo med cvrenjem z zrakom naraslo. Če pekač ali posodo za peko preveč napolnite s testom, se lahko to med naraščanjem dotakne grelnega elementa na vrhu cvrtnika in zažge.

Katere vrste zamrznjenega krompirčka je mogoče pripraviti v cvrtniku Airfryer?

V cvrtniku Airfryer lahko pripravite dve vrsti zamrznjenega krompirčka:

  1. zamrznjenega za pripravo v pečici,
  2. zamrznjenega za pripravo v običajnem cvrtniku.

Namig: poskusite lahko pripraviti tudi druge vrste zamrznjenega krompirja.

Opomba: upoštevajte, da obstajajo različne vrste zamrznjenega krompirčka. Za različne blagovne znamke in vrste so potrebne različne nastavitve.

Kakšni so časi priprave in nastavitve temperature za različne vrste hrane?

Povprečne čase priprave različnih drugih sestavin najdete v spodnji preglednici.

Navedene nastavitve so samo okvirne. Nastavitve lahko prilagodite glede na izvor, velikost in obliko sestavin.

preglednica časov priprave in nastavitev temperature

Iščete drug Philips Airfryer?

Naša ekipa strokovnjakov je tehnologijo cvrtnika Airfryer izpopolnjevala več kot 10 let, zato smo vodilna blagovna znamka cvrtnikov na vroč zrak

Airfryer je rezultat več kot 10 let izkušenj strokovnjakov

Priporočena dodatna oprema

Naročite se na naše novičke

* To polje je zahtevano

Ekskluzivne promocijske ponudbe in kuponi

Predstavitev novih izdelkov

Namigi in triki

*

Želim prejemati promocijska obvestila glede na svoje izbire in vedenje o Philipsovih izdelkih, storitvah, dogodkih in promocijah. Odjavim se lahko enostavno in kadar koli.

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Našo stran si lahko najbolje ogledate z najnovejšo različico brskalnika Microsoft Edge, Google Chrome ali Firefox.