1
Hotelski televizor

Hotelski televizorji

  Za več informacij prenesite <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/4/43hfl5011t_12/43hfl5011t_12_elr_.pdf" target="_blank">oznaka Energy</a>
  Za več informacij prenesite oznaka Energy

  Hotelski televizorji

  43HFL5011T/12

  Popolnoma drugačno doživetje

  Podarite gostom doživetje gledanja, ki si ga zaslužijo. Naj uživajo v hitrejšem, odzivnejšem televizorju z množico posebnih hotelskih aplikacij, medtem ko boste vi lahko izvajali priročno in enostavno oddaljeno namestitev in upravljanje. Več o izdelku

  43HFL5011T/12

  Na žalost ta izdelek ni na voljo

Videoposnetki

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Popolnoma drugačno doživetje

Podarite gostom doživetje gledanja, ki si ga zaslužijo. Naj uživajo v hitrejšem, odzivnejšem televizorju z množico posebnih hotelskih aplikacij, medtem ko boste vi lahko izvajali priročno in enostavno oddaljeno namestitev in upravljanje. Več o izdelku

43HFL5011T/12

Na žalost ta izdelek ni na voljo

Hotelski televizorji

109-cm Mediasuite, s sistemom Android™ 43HFL5011T/12 Najdi podobne izdelke

Popolnoma drugačno doživetje

s sistemom Android™

 • CMND & Create: predvajajte želene informacije kadar koli

  CMND & Create: predvajajte želene informacije kadar koli

  CMND & Create omogoča predvajanje želenih informacij, kadar želite. CMND-jev modul za upravljanje vsebine omogoča enostavno ustvarjanje in posredovanje interaktivnih spletnih strani hotela z lastno blagovno znamko. Prilagodite televizor tako, da boste gostom zagotovili najnovejše informacije in novice o hotelu, vse v realnem času.

 • CMND & Control: preprosto vzdrževanje televizorjev

  CMND & Control: preprosto vzdrževanje televizorjev

  CMND & Control omogoča oddaljeno konfiguracijo in namestitev televizorja z osrednje lokacije, ne da bi morali iti v posamezne prostore. Preprosto posodabljajte in upravljajte vse zaslone brez motenja gostov.

 • Miracast in DirectShare za predvajanje filmov in glasbe s televizorjem

  Miracast in DirectShare za predvajanje filmov in glasbe s televizorjem

  Gostje lahko z našimi televizorji svoje vsebine brezžično in enostavno predvajajo na velikem televizorju spremljajo. Odprti sistem omogoča uporabo s sistemoma iOS in Android, združljivost pa nenehno širimo. Varna skupna raba ščiti vaše goste. Slike, filme in glasbo lahko s storitvama Miracast in DirectShare spremljate na naših televizorjih.

 • Podpora za MyChoice za ponavljajoče prihodke

  Podpora za MyChoice za ponavljajoče prihodke

  S funkcijo MyChoice lahko gostom omogočite enostavno in cenovno ugodno spremljanje plačljivih TV-kanalov. Hkrati pa omogoča dodaten pritok dohodkov, s katerim si lahko povrnete stroške naložbe v televizor.

 • Android: hitrejše, bogatejše in še prijetnejše TV-doživetje

  Sistem Android v hotelskem televizorju predstavlja hitrejši, bogatejši in gostom prijazen vmesnik. Omogoča vam dostop do številnih posebnih hotelskih storitev, aplikacij ter še veliko več. V enostavnem meniju so neposredne povezave do priljubljenih aplikacij.

 • AppControl za enostavno dodajanje, razvrščanje in brisanje aplikacij

  AppControl zagotavlja, da so v televizorju aplikacije po vaši želji. Z zmožnostjo dodajanja, brisanja in razvrščanja aplikacij ter konfiguriranja aplikacij za posamezne prostore omogoča resnično prilagojeno doživetje za goste. Nadzor je mogoč z osrednje lokacije, brez vstopanja v posamezne prostore. Za enostavno uporabo in varnost svojo aplikacijo naložite v naš zaseben strežnik v oblaku, in do nje boste zagotovo imeli dostop le vi.

 • Napredne aplikacije s številnimi posebnimi hotelskimi storitvami

  Knjižnica naprednih aplikacij se nenehno veča. Z zmogljivim programom Android se aplikacije izvajajo bolj gladko, hitreje in so naprednejše kot kdaj koli doslej. Z zasnovo za hotele so podatki o gostih po uporabi varno izbrisani, tako da ni možno dostopiti do nezakonite vsebine, ki bi lahko škodila vašemu podjetju.

 • Vgrajen sistem IPTV za optimalno prilagodljivo interaktivno uporabo

  Znižajte stroške in odpravite nered. Z našimi novimi pametnimi televizorji lahko hotelski sistem ustvarite neposredno v televizorju. Za interaktivne kanale, video na zahtevo, interaktivne hotelske menije in informacije ter sisteme za spletno naročanje vam televizorja ni treba povezati z zunanjim sprejemnikom. Poleg posredovanja vsebin prek koaksialnih kablov televizorja lahko TV-kanale in video na zahtevo v televizor posredujete prek internetnega omrežja. Naše partnersko omrežje vam zagotavlja prilagojen portal po vaši želji.

 • Serial Xpress Protocol za interaktivne sisteme

  Televizor s Serial Xpress Protocol (SXP) lahko povežete z zunanjimi odkodirniki in sprejemniki vseh pomembnih ponudnikov interaktivnih sistemov.

 • Aplikacija Philips TV Remote za večji nadzor nad izdelki za goste

  Niste navdušeni nad daljinskim upravljalnikom? Z aplikacijo Philips TV Remote v pametnem telefonu ali tabličnem računalniku lahko upravljate televizor, izberete aplikacije za ogled in dostopite do možnosti SmartInfo. Na voljo za brezplačen prenos v napravah iOS in Android.

Poglejte vse specifikacije
 • Razpoložljivost funkcij je odvisna od možnosti, izbranih z integratorjem.
 • Philips ne jamči za razpoložljivost in neprekinjeno pravilno delovanje aplikacij.
 • Dejanskega prostega pomnilnika je lahko manj zaradi predhodne konfiguracije naprave.
 • Tipična poraba energije v stanju delovanja, izmerjena skladno s standardom IEC62087 Ed 2. Dejanska poraba energije je odvisna od načina uporabe televizorja.
 • Ta televizor vsebuje svinec samo v določenih delih ali komponentah, kjer uporaba druge snovi ni mogoča v skladu z obstoječimi izjemami direktive RoHS.

Produkti, ki ste jih nazadnje gledali

Morda vas zanima?