Profesionalni zasloni

Profesionalni LED-televizor

  Za več informacij prenesite <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/4/40hfl5010t_12/40hfl5010t_12_elr_.pdf" target="_blank">oznaka Energy</a>
  Za več informacij prenesite oznaka Energy

  Profesionalni LED-televizor

  Povezava in upravljanje

  Energijsko učinkoviti hotelski televizor vam nudi vse prednosti sodobne povezljivosti in interaktivnih hotelskih informativnih strani ter vas obenem razveseljuje z nizkimi stroški lastništva, ki jih prinašata oddaljena namestitev in upravljanje Več o izdelku

Videoposnetki

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Profesionalni LED-televizor

102-cm MediaSuite, LED, DVB-T2/T/C in IPTV 40HFL5010T/12 Najdi podobne izdelke

Povezava in upravljanje

za dolgoročno razvajanje gostov

 • SmartInstall za enostavno oddaljeno namestitev in vzdrževanje

  SmartInstall za enostavno oddaljeno namestitev in vzdrževanje

  SmartInstall omogoča enostavno namestitev in vzdrževanje televizorjev. Z enostavnim spletnim orodjem lahko oddaljeno konfigurirate in namestite televizorje brez obiska sob. S tem prihranite pri času in ne motite gostov. Ko posodabljate informativne strani hotela ali nameščate nove kanale, SmartInstall zmore vse.

 • SmartInfo za določene interaktivne hotelske informativne strani

  SmartInfo za določene interaktivne hotelske informativne strani

  SmartInfo vam omogoča, da gostom posredujete mestne ali hotelske informacije. Gostje imajo dostop do te interaktivne hotelske spletne strani tudi, če televizor ni povezan z intranetom ali internetom. Informacije lahko redno spreminjate in goste enostavno obveščate o najnovejših dogodkih.

 • Miracast in DirectShare za predvajanje filmov in glasbe s televizorjem

  Miracast in DirectShare za predvajanje filmov in glasbe s televizorjem

  Gostje lahko z našimi televizorji svoje vsebine brezžično in enostavno predvajajo na velikem televizorju spremljajo. Odprti sistem omogoča uporabo s sistemoma iOS in Android, združljivost pa nenehno širimo. Varna skupna raba ščiti vaše goste. Slike, filme in glasbo lahko s storitvama Miracast in DirectShare spremljate na naših televizorjih.

 • Podpora za MyChoice za ponavljajoče prihodke

  Podpora za MyChoice za ponavljajoče prihodke

  S funkcijo MyChoice lahko gostom omogočite enostavno in cenovno ugodno spremljanje plačljivih TV-kanalov. Hkrati pa omogoča dodaten pritok dohodkov, s katerim si lahko povrnete stroške naložbe v televizor.

 • LED-televizor Full HD – čudovite LED-slike z neverjetnim kontrastom

  Kakovost slike je pomembna. Običajni televizorji HD predvajajo kakovostno sliko, vendar pričakujete več. Predstavljajte si jasne podrobnosti, visoko svetlost, neverjeten kontrast in pristne barve za izjemno sliko.

 • Aplikacije Smart TV s številnimi posebnimi hotelskimi storitvami

  Nabor Philipsovih aplikacij Smart TV je vedno večji in vključuje YouTube, aplikacije za družabna omrežja itd. Posebna različica je prilagojena za hotelsko uporabo in ima številne dodatne funkcije, kot sta varno brisanje informacij o gostih po uporabi in preprečevanje posredovanja nezakonitih vsebin.

 • AppControl za enostavno dodajanje, razvrščanje in brisanje aplikacij

  AppControl vam omogoča, da gostom ponudite najboljše TV-aplikacije. Aplikacije lahko dodajate, brišete in razvrščate tako, kot želite. In kar je najboljše, te nastavitve lahko klonirate na drugem televizorju brez dodatne nastavitve. Enostavno lahko tudi ustvarjate različne profile in opravljate spremembe. Želite v apartmajih omogočiti aplikacije s širokopasovno povezavo, v ostalih sobah pa aplikacije z nizkopasovno povezavo? Ni problema. AppControl vam in gostom omogoča idealno izkušnjo.

 • Vgrajen sistem IPTV za optimalno prilagodljivo interaktivno uporabo

  Znižajte stroške in odpravite nered. Z našimi novimi pametnimi televizorji lahko hotelski sistem ustvarite neposredno v televizorju. Za interaktivne kanale, video na zahtevo, interaktivne hotelske menije in informacije ter sisteme za spletno naročanje vam televizorja ni treba povezati z zunanjim sprejemnikom. Poleg posredovanja vsebin prek koaksialnih kablov televizorja lahko TV-kanale in video na zahtevo v televizor posredujete prek internetnega omrežja. Naše partnersko omrežje vam zagotavlja prilagojen portal po vaši želji.

 • Vgrajen Wi-Fi za brezžično uporabo storitve Smart TV

  Pametni televizor Philips z vgrajeno povezavo Wi-Fi vam omogoča brezžični dostop do sveta vsebin.

 • Serial Xpress Protocol za interaktivne sisteme

  Televizor s Serial Xpress Protocol (SXP) lahko povežete z zunanjimi odkodirniki in sprejemniki vseh pomembnih ponudnikov interaktivnih sistemov.

 • Prikaz ure na zaslonu za optimalno udobje gosta

  Gostje z novim prikazom ure na zaslonu enostavno lahko spremljajo čas. Ob pritisku gumba se ura prikaže na TV-zaslonu z boljšo vidljivostjo in nižjo porabo energije.

 • Nizka poraba energije

  Televizorji Philips porabijo manj energije. Z njimi zmanjšajte vpliv na okolje in znižate stroške delovanja.

Poglejte vse specifikacije
 • Razpoložljivost funkcij je odvisna od možnosti, izbranih z integratorjem.
 • Tipična poraba energije v stanju delovanja, izmerjena skladno s standardom IEC62087 Ed 2. Dejanska poraba energije je odvisna od načina uporabe televizorja.
 • Ta televizor vsebuje svinec samo v določenih delih ali komponentah, kjer uporaba druge snovi ni mogoča v skladu z obstoječimi izjemami direktive RoHS.

Produkti, ki ste jih nazadnje gledali

Morda vas zanima?