Profesionalni zasloni

Profesionalni LED-televizor

  Za več informacij prenesite <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/4/40hfl3010t_12/40hfl3010t_12_elr_.pdf" target="_blank">oznaka Energy</a>
  Za več informacij prenesite oznaka Energy

  Profesionalni LED-televizor

  Neverjetna funkcionalnost za goste

  Energijsko učinkoviti LED-televizor vam nudi vse prednosti namenskega hotelskega televizorja. Gostje lahko kupujejo plačljive vsebine, prebirajo obvestila prek hotelskih informativnih strani ter uporabljajo najnovejšo daljinsko tehnologijo za enostavno namestitev in upravljanje Več o izdelku

Videoposnetki

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Profesionalni LED-televizor

102-cm EasySuite, LED, DVB-T2/T/C 40HFL3010T/12 Najdi podobne izdelke

Neverjetna funkcionalnost za goste

S pametnimi hotelskimi informativnimi stranmi

 • Podpora za MyChoice za ponavljajoče prihodke

  Podpora za MyChoice za ponavljajoče prihodke

  S funkcijo MyChoice lahko gostom omogočite enostavno in cenovno ugodno spremljanje plačljivih TV-kanalov. Hkrati pa omogoča dodaten pritok dohodkov, s katerim si lahko povrnete stroške naložbe v televizor.

 • SmartInstall za enostavno oddaljeno namestitev in vzdrževanje

  SmartInstall za enostavno oddaljeno namestitev in vzdrževanje

  SmartInstall omogoča enostavno namestitev in vzdrževanje televizorjev. Z enostavnim spletnim orodjem lahko oddaljeno konfigurirate in namestite televizorje brez obiska sob. S tem prihranite pri času in ne motite gostov. Ko posodabljate informativne strani hotela ali nameščate nove kanale, SmartInstall zmore vse.

 • SmartInfo za določene interaktivne hotelske informativne strani

  SmartInfo za določene interaktivne hotelske informativne strani

  SmartInfo vam omogoča, da gostom posredujete mestne ali hotelske informacije. Gostje imajo dostop do te interaktivne hotelske spletne strani tudi, če televizor ni povezan z intranetom ali internetom. Informacije lahko redno spreminjate in goste enostavno obveščate o najnovejših dogodkih.

 • Serial Xpress Protocol Easy za interaktivne sisteme

  Serial Xpress Protocol Easy za interaktivne sisteme

  Televizor s Serial Xpress Protocol Easy lahko povežete z zunanjimi odkodirniki in sprejemniki vseh pomembnih ponudnikov interaktivnih sistemov.

 • LED-televizor Full HD – čudovite LED-slike z neverjetnim kontrastom

  Kakovost slike je pomembna. Običajni televizorji HD predvajajo kakovostno sliko, vendar pričakujete več. Predstavljajte si jasne podrobnosti, visoko svetlost, neverjeten kontrast in pristne barve za izjemno sliko.

 • Načini za uporabo v hotelih, zdravstvu, zaporih z vsemi funkcijami

  Vse funkcije za profesionalno uporabo v okoljih, ki presegajo zahteve v dnevni sobi. Od omejitve glasnosti in zaklepanja menijev do strožjih zahtev glede materialov, energijske varčnosti in zaščite proti kraji daljinskih upravljalnikov ter posebnih funkcij za uporabo v zdravstvu in zaporih, prilagojenih posebej za ta sektor.

 • Dodatni priključek za slušalke za osebno izkušnjo poslušanja

  Sistem zvočnikov je opremljen z dodatnim priključkom za slušalke. Kadar želite uživati v bolj osebni izkušnji poslušanja, na zvočnike priključite slušalke.

 • Združljivost s sistemom za klicanje medicinske sestre je optimirana za zdravstveni sektor

  Bolnišnični televizorji Philips podpirajo klicanje medicinske sestre, zato so idealno orodje, ki uporabnikom/pacientom nudijo razvedrilo in omogočajo enostaven dostop do pomoči v nujnih primerih.

 • Prikaz ure na zaslonu za optimalno udobje gosta

  Gostje z novim prikazom ure na zaslonu enostavno lahko spremljajo čas. Ob pritisku gumba se ura prikaže na TV-zaslonu z boljšo vidljivostjo in nižjo porabo energije.

 • Okolju prijazna zasnova in ognjevarno ohišje

  Prijaznost do okolja je ključno vodilo pri poslovanju družbe Philips. Televizorji Philips so zasnovani in izdelani v skladu z našimi načeli EcoDesign, s katerimi zmanjšujemo vpliv na okolje z manjšo porabo energije, odstranitvijo nevarnih snovi, nižjo težo, učinkovitejšo embalažo in večjo možnostjo recikliranja. Imajo tudi posebna ohišja iz ognjevarnih materialov. Neodvisni preizkusi, ki so jih opravile posebne gasilske službe, so pokazali, da čeprav televizorji včasih požar zaradi zunanjih virov še okrepijo, televizorji Philips zmanjšujejo požarno nevarnost.

 • Preprečite uporabo nepooblaščenim z zaklepom upravljanja s krmilno ročico

  Skrbnik lahko omogoči ali onemogoči upravljanje s krmilno ročico, s čimer nepooblaščenim prepreči upravljanje televizorja s krmilno ročico in hotelirjem prihrani dodatne stroške.

 • Nizka poraba energije

  Televizorji Philips porabijo manj energije. Z njimi zmanjšajte vpliv na okolje in znižate stroške delovanja.

Poglejte vse specifikacije
 • Razpoložljivost funkcij je odvisna od možnosti, izbranih z integratorjem.
 • Tipična poraba energije v stanju delovanja, izmerjena skladno s standardom IEC62087 Ed 2. Dejanska poraba energije je odvisna od načina uporabe televizorja.
 • Ta televizor vsebuje svinec samo v določenih delih ali komponentah, kjer uporaba druge snovi ni mogoča v skladu z obstoječimi izjemami direktive RoHS.

Produkti, ki ste jih nazadnje gledali

Morda vas zanima?