1
TV

  OLED+ 984


  Vodilna zmogljivost. Priznano.

  65OLED984 EISA Award
  Stuff TV of the Year Philips OLED+ 984
  avforums Editor's Choice Best TV Sound
  avforums Editor's Choice Premium OLED TV

  Odkrijte OLED+

  Odkrijte Philips OLED+

  Brezkompromisna kakovost zvoka.


  Neverjetna kakovost slike si zasluži prav tako edinstven zvok. Zato je bil vsak model Philips OLED+ zasnovan v sodelovanju s podjetjem Bowers & Wilkins, da vam lahko ponudi kristalno čistost pri reprodukciji tudi pri nizki glasnosti ter natančne zvočne podobe.
  Bowers & Wilkins Zvok

  Televizor OLED+. Najboljša slika.*


  Pripravite se na čudovito sliko. Tehnologija OLED ustvarja odlične kontraste in še globlje črne odtenke. Slikovni procesor P5 naslednje generacije zagotavlja dih jemajoče podrobnosti in realno globino. Vgrajena funkcija Dolby Vision bo vaše televizor preoblikovala v pravo središče zabave.
  Philips Spoznajte P5
  Dolby Vision Atmos
  z osvetlitvijo Ambilight brez tehnologije Ambilight

  Vklopite prostor.


  Tehnologija Ambilight pričara svojo pametno svetlobno predstavo, ki neprestano spreminja in dopolnjuje barve, zato je vse videti večje in še bolj epsko. Preskusite enkrat in želeli jo boste za vedno.
  Televizor Philips z Ambilight-om

  Lep vklopljen. Lep izklopljen.


  Zakaj ne bi bil televizor tudi umetnina? Za vsak model OLED+ smo poiskali navdih v klasičnem evropskem industrijskem oblikovanju. Zato privabljajo poglede, vklopljeni ali ne.

  Cel svet na dosegu vaših prstov.


  Philips OLED+ ni le televizor. Je vaše nadzorno središče. Igrajte igre. Glejte Netflix. Brskajte po vsebini v trgovini Google Play. Upravljajte pametne gospodinjske naprave. In vse to počnite samo z glasom.
  Google Assistant
  Amazon Alexa

  *Philipsovi televizorji so pri neodvisnih strokovnjakih prepoznani po odlični kakovosti in zasnovi. Oglejte si spletno stran z nagradami.

  *Pomočnik Google je na voljo pri Philipsovih televizorjih Android s sistemom Android O (8) ali novejšo različico operacijskega sistema. Pomočnik Google je na voljo na nekaterih trgih in državah s podporo za naslednje jezike: angleščina – UK, nemščina – DE in francoščina –FR. Seznam podprtih jezikov/držav se bo postopoma večal. Za seznam zadnjih dodanih jezikov in držav se obrnite na naš center za pomoč uporabnikom.

  *Amazon, Alexa in vsi povezani logotipi so blagovne znamke podjetja Amazon.com, Inc. ali njegovih podružnic.