1
TV

  OLED+ 903 TV
  Paša za oči. 
  Balzam za ušesa.


  S Philipsovim 4K UHD televizorjem OLED+ 903 se potopite v pristne barve, uživajte v osupljivi ostrini in odličnem zvoku. S tehnologijo zvoka, razvito pri Bowers & Wilkins, pristen zvok še nikoli ni bil slišati tako dobro.

  Prednosti tehnologije OLED


  Za razliko od strukture slikovnih pik običajnih televizorjev, ki vedno prepuščajo nekaj svetlobe, ostanejo slikovne pike zaslonov OLED, kadar so izklopljene, popolnoma črne.

   

  Rezultat? Popolna črnina in izjemna svetlost pričarajo tako živo sliko, da je videti, kot bi hotela izskočiti iz zaslona.

  P5. Najboljša slika doslej se je sedaj še izboljšala.*


  Intenzivnejše barve. Jasnejša slika. Barva kože je videti v popolnoma naravnih odtenkih. Podrobnosti se ohranijo tudi v najtemnejših odtenkih. Gibanje je popolnoma tekoče. Med spletnim predvajanjem naslednje serije ali derbija, boste na vašem televizorju OLED uživali v vseh prednostih procesorja P5.
  Philips Bowers & Wilkins; televizor z odlično kakovostjo in jasnostjo zvoka

  Popolna slika.
  Popoln zvok.


  S 50-letnimi izkušnjami v razvoju referenčnih avdio monitorjev za najboljše svetovne snemalne studie, so inženirji podjetja Bowers & Wilkins priskočili na pomoč Philipsovim inženirjem in pomagali ustvarili najboljši možen televizor za vaša ušesa in oči.

  Čudež tehnologij
  Ambilight


  Ko opazite, da se akcija z zaslona televizorja prenaša v vašo sobo, vas svetloba Ambilight-a ne samo približa akciji, ampak vas dobesedno posesa vanjo. Če ste bili vznemirjeni že ob gledanju televizorja OLED, boste, ko boste sedli pred televizor OLED+, povsem osupnili.

  Vgrajen
  Pomočnik Google.*


  Z odzivom na glasovne ukaze vam Pomočnik Google Assistant stvari ne le olajša, ampak jih naredi tudi zabavnejše. "Kakšne so najnovejše novice? Zakaj je nebo modro?". Kot da bi imeli pomočnika, ki vse ve in vam ni nikoli v napoto.

  "Najboljše v svojem razredu, odlično vzdušje je s tehnologijo Ambilight zagotovljeno, izkoristek Ultra HD Blu-ray ter ostalih spletnih virov pa najboljši doslej." 

   

  Ocenjevalci EISA Awards 2018-2019

  Nagrada EISA za najboljši izdelek v segmentu 65-palčnih televizorjev OLED

  OLED+ kot vaš najboljši domači kino televizor 

  Philips OLED+ 903 4K OLED; pameten televizor z odličnim zvokom

  TV OLED+ 903

  Popolna črnina in neskončen kontrast zaslona OLED ter
  Procesor P5 Perfect Picture Engine druge generacije, za intenzivnejšo, jasnejšo in svetlejšo sliko
  Izjemen zvok so razvili inženirji uglednega podjetja Bowers & Wilkins, ki proizvaja studijske avdio monitorje 
  Glasovna aktivacija s Pomočnikom Google. Upravljanje še nikoli ni bilo tako enostavno in zabavno.
   Ambilight: naj se akcija s TV zaslona prenese v celoten prostor

  *Philipsovi televizorji so pri neodvisnih strokovnjakih prepoznani po odlični kakovosti in zasnovi. Oglejte si spletno stran z nagradami.

  *Vgrajen Pomočnik Google bo na voljo po posodobitvi programske opreme za televizorje z Androidom letnika 2018.