Aplikacija za slušalke Philips

  Za iOS in Android


  Aplikacija Philips Headphones vam omogoča optimalen izkoristek zmožnosti slušalk. Prek mobilne naprave lahko dostopate do vseh funkcij, ki vam nudijo popolno zvočno izkušnjo.

  Prenesite aplikacijo:

  Slušalke L4 Fidelio, povezane z aplikacijo Philips Headphones

  Še bolj izkoristite svoje slušalke

  Funkcije aplikacije

  Kliknite za več informacij

  Za prilagajanje izbirnih načinov za nadzor šumov v slušalkah

  Omogoča vam nastavitev časovnika za izklop slušalk.

  Ko senzor zazna, da ste slušalke sneli z ušes, se zvok začasno prekine. Predvajanje se nadaljuje, ko senzor zazna, da ste si slušalke znova nadeli.

  Kar radi počnete, počnite, kot želite! Izbirate lahko med štirimi prednastavitvami zvoka slušalk glede na to, kaj poslušate.

  Doživite igranje videoiger in predvajanje videov skoraj povsem brez zakasnitve. Upoštevajte, da bo doseg sprejema morda manjši.

  Omogoča, da med klici slišite svoj glas

  Aktivirajte Awareness Mode prek slušalk ali aplikacije, če se želite pogovarjati ali poslušati napovedi ali slišati mestni vrvež. Z aplikacijo lahko nadzorujete, koliko šumov prepuščajo slušalke.

  Ogledate si lahko številko modela, naslov MAC in stanje posodobitev programske opreme. V tem razdelku lahko tudi posodobite programsko opremo slušalk.

  Nič več iskanja na straneh s podporo – aplikacija vas poveže neposredno z navodili za uporabo vaših slušalk. Imejte neposreden dostop do namigov za odpravljanje težav ter splošnih nasvetov za uporabo slušalk.

  Ali so moje slušalke združljive?


  Aplikacija Philips Headphones je združljiva z našimi najnovejšimi slušalkami. Na voljo je v 23 jezikih, med drugim v nizozemščini, angleščini, francoščini, španščini, ruščini, arabščini, hebrejščini, korejščini, japonščini in mandarinščini.

  Ikona pogostih vprašanj

  Odgovori na vaša vprašanja

  Kako slušalke Philips povežem z aplikacijo za slušalke Philips?


  Vklopite Bluetooth v telefonu. V telefonu v meniju za Bluetooth izberite svoje slušalke. Ko so slušalke povezane, se samodejno vzpostavi povezava z aplikacijo.

  Katere so nekatere pogoste težave s povezavo s sistemom iOS?


  Bluetooth sistema iOS ima tri stanja: Fully enabled (Popolnoma omogočen), Partially enabled (Delno omogočen) in Off (Izklopljen). Za pravilno seznanitev in povezavo slušalk mora biti Bluetooth telefona popolnoma omogočen.

  Poleg tega vas aplikacija med svojim uvajanjem pozove, da povezavi Bluetooth podelite dovoljenje za uporabo aplikacije. Izberite "OK" (V redu). Če boste izbrali "Don’t allow" (Ne dovoli), se bo pozneje znova prikazalo enako pojavno okno. Z uporabo aplikacije boste lahko nadaljevali šele, ko boste izbrali "OK" (V redu)".

  Pomembno je tudi, da ne spremenite privzetega imena modela slušalk v nastavitvah naprave, saj drugače aplikacija ne bo mogla samodejno zaznati slušalk. V tem primeru boste morali ročno izbrati model slušalk v aplikaciji, da bo ta pravilno delovala.

  Katere so nekatere pogoste težave s povezavo s sistemom Android?

   

  Aplikacija vas med svojim uvajanjem pozove, da dovolite povezavo slušalk. Izberite "Allow" (Dovoli). Starejše različice sistema Android (<12) lahko zahtevajo, da podelite dovoljenji za lokacijo in shranjevanje. Ti dovoljenji sta nujni za pravilno delovanje aplikacije.

  Ali so moje slušalke združljive z aplikacijo Philips Headphones?

   

  Če si želite ogledati, ali so vaše slušalke združljive z aplikacijo, si oglejte naslednji seznam:

  Philips support is here, contact

  Potrebujete podporo za starejše modele?

  Potrebujem pomoč pri iskanju številke
  Kje je številka mojega izdelka
  Kje lahko najdem številko izdelka?

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Našo stran si lahko najbolje ogledate z najnovejšo različico brskalnika Microsoft Edge, Google Chrome ali Firefox.