1
  Aplikacija Philips Headphones

  Aplikacija Philips Headphones

  Za iOS  in Android

  Enostavno povežite

  Še bolj izkoristite svoje slušalke

  Funkcije aplikacije

  Kliknite za več

  Utišajte okolico. Odpravljanje šumov lahko vklopite prek slušalk ali aplikacije. Če ne želite popolnoma odpraviti vseh okoliških zvokov, lahko z uporabo načina zaznavanja (Awareness Mode) v aplikaciji ročno prilagodite raven učinkovitosti funkcije ANC.

  Če želite poslušati glasbo ali se pogovarjati ter hkrati slišati okoliško dogajanje oz. mestni vrvež, lahko prek slušalk ali aplikacije vklopite funkcijo zaznavanja (Awareness mode). Z aplikacijo lahko določite, koliko zunanjih šumov boste lahko slišali prek slušalk.

  Če izberete prilagodljivo odpravljanje šumov, bo aplikacija določila raven odpravljanja zunanjih šumov glede na to, kaj počnete. Ne glede na to ali počivate, hodite, tečete ali se vozite z avtobusom, aplikacija vedno samodejno izbere optimalno raven odpravljanja zunanjih šumov, ki ustreza okolju, v katerem se nahajate.

  Kar radi počnete, počnite, kot želite! Glede na to, kaj poslušate, lahko izbirate med šestimi zvočnimi prednastavitvami slušalk. Zvok lahko v aplikaciji po svojih željah prilagodite z izenačevalnikom ter svoje prednastavitve shranite za poznejšo uporabo.

  Brskate po skladbah iz seznama predvajanja? V aplikaciji lahko lahko začnete predvajati posnetke, jih začasno ustavite, preskakujete ter prilagajate glasnost. Videli boste tudi najpomembnejše podatke o skladbi, naslovnico albuma in podrobnosti o izvajalcu.

  Aplikacija prek telefona omogoča preverjanje srčnega utripa v realnem času - vedno, kadar nosite Philipsove slušalke. Za popoln nadzor napora med vadbo in spremljanje regeneracije po teku.

   

  Bi skupaj s Philipsovimi slušalkami želeli uporabljati izbranega glasovnega pomočnika? Izberite glasovnega pomočnika, ga prenesite v telefon ter ga nato izberite v aplikaciji. Z izbranim glasovnim pomočnikom boste lahko govorili prek slušalk.

  Aplikacija omogoča enostavno posodabljanje slušalk. Najnovejšo programsko opremo prenesite v svoj telefon. Ko se programska oprema prenese, se Philipsove slušalke samodejno nadgradijo prek aplikacije.

  Nič več iskanja na straneh s podporo – aplikacija vas poveže neposredno z navodili za uporabo vaših slušalk. Imejte neposreden dostop do namigov za odpravljanje težav ter splošnih nasvetov za uporabo slušalk.

  Ali so moje slušalke združljive?


  Aplikacija Philips Headphones je združljiva z našimi najnovejšimi slušalkami. Na voljo je v 23 jezikih, med drugim v nizozemščini, angleščini, francoščini, španščini, ruščini, arabščini, hebrejščini, korejščini, japonščini in mandarinščini.

  Aplikacija za Philipsove slušalke

  Hiter začetek

  Začnite uporabljati aplikacijo za Philipsove slušalke.

  Več izdelkov iz kategorije Philips Avdio

  Slušalke
  Glasbo vedno nosite s seboj

  Sistemi SoundBar
  Vsak trenutek naj bo vznemirljiv

  Brezžični zvočniki
  Vaša glasba. Glasno in svobodno.

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  You are about to visit the Philips USA website.

  Razumem

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  You are about to visit the Philips USA website.

  Razumem

  Našo stran si lahko najbolje ogledate z najnovejšo različico brskalnika Microsoft Edge, Google Chrome ali Firefox.