Naši najbolj priljubljeni

  499P9H/00

  Naš nagrajeni 49" ukrivljen monitor 32 : 9 SuperWide deluje kakor dva cela visoko zmogljiva monitorja v enem. Funkcije za povečanje produktivnosti, kot sta USB-C in izskočna spletna kamera s funkcijo Windows Hello, omogočajo delovanje in priročnost, ki zadovoljita vaša pričakovanja.

  Logotip nagrade za oblikovanje iF 2018
  Logotip prejemnika nagrade RedDot 2018

  Philips 499P9H


  Prepoznana produktivnost in zmogljivost

  Logotip Hexusa
  Logotip nagrade za oblikovanje iF 2018
  Logotip Kitguruja za "vredno nakupa"
  Logotip Februari 2019
  Logotip izjemne izkušnje Play
  Logotip prejemnika nagrade RedDot 2018

  Široka ponudba rešitev za profesionalne uporabnike

  • Zeleno

   Zeleno

   Philipsovi monitorji se ponašajo z inovativnimi, ekološko prijaznimi tehnologijami za okolju prijaznejši jutri: energijsko učinkovitostjo, embalažo, ki jo je mogoče v celoti reciklirati, skladnostjo s strogimi mednarodnimi okoljskimi standardi ter odsotnostjo škodljivih snovi, kot so svinec, živo srebro in PVC/BFR.

   Odkrijte več
  • Dotaknite se

   Dotaknite se

   Philipsovi monitorji na dotik nudijo inovativne, uporabniku prijazne rešitve za raznolike scenarije uporabe ter različne poklice. Opremljeni so s projicirano kapacitivno tehnologijo dotika P-Cap (Projected-Capacitive) in pisalom za enostavno, intuitivno uporabo. S tem lahko ti interaktivni zasloni podpirajo do 10 točk, hkrati pa se ponašajo tudi z napredno zaščito IP65 pred stikom, vodo in prahom.

   Odkrijte več
  • Videokonference

   Videokonference

   Philipsovi monitorji nudijo celovito rešitev z vgrajeno kamero za videokonference.

   Odkrijte več
  • S priključnimi postajami

   S priključnimi postajami

   S tankim dvostranskim priključkom USB-C in tehnologijo hitre povezave USB 3.1 vam ta prilagodljiva rešitev omogoča izvajanje različnih opravil z enim samim kablom. Od varnega in hitrega prenosa podatkov do polnjenja prenosnih računalnikov in pametnih telefonov ter priključitve zunanjih naprav neposredno na monitor.

   Odkrijte več

  Najboljše izbire  Philips ovih monitorjev

  Pomoč, podpora in posodobitve

  Registrirajte svoj monitor

  Ustvarite svoj brezplačni račun "My Philips" in registrirajte svoj novi monitor. Ko boste registrirani, vas bomo obveščali o novih posodobitvah, ki bodo na voljo.

  Posodobitve programske opreme

  Zagotovite optimalno delovanje Philipsovega monitorja. Če je na voljo posodobitev programske opreme, jo poiščite tukaj. Tudi če ste izgubili gonilnike, jih lahko tukaj brezplačno prenesete.

  Platforma za podporo

  Morebitne tehnične težave in težave z nastavitvami boste najhitreje odpravili s pomočjo navodil za odpravljanje težav za Philipsove monitorje. S priročnimi nasveti in namigi boste vse težave z monitorjem odpravili v zelo kratkem času.

  Stik z nami

  Tukaj smo, da vam pomagamo. Če potrebujete nasvet pri nakupu Philipsovega monitorja ali podporo pri nastavitvah, nas lahko pokličete, nam pošljete e-pošto ali poklepetate z nami prek spleta.

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Našo stran si lahko najbolje ogledate z najnovejšo različico brskalnika Microsoft Edge, Google Chrome ali Firefox.