1
TV

Philips Android TV™

Zmogljiv pametni televizor

Oglejte si posnetek s predstavitvijo Android TV

Neskončna zabava na preprost način

 

Več filmov. Več oddaj. Več iger. In vedno daljši seznam aplikacij. Philips Android TV zagotavlja vse to in še več.

Za vaš okus

Televizor Philips Android TV je dovolj pameten, da ve, kaj vam je všeč in kaj ne. Vsak predlog bo zato ravno to, kar ste si želeli.

Za vaš ritem

Zabavajte se na svoj način. S pametnejšimi načini za iskanje, boljšimi načini za igranje in hitrejšim delovanjem je Philipsov pametnih televizor vedno pripravljen na uporabo.

Vaše aplikacije

S trgovino Google Play se pripravite na vedno večjo zbirko aplikacij, iger, storitev pretakanja in več.

Vaš način

Televizor Philips Android TV omogoča najpreprostejšo izmenjavo vsebine in upravljanje dejanj. Uporabljajte daljinski upravljalnik ali sinhronizirajte telefon za vrhunsko prilagodljivost.
Philips Android TV za vaš okus

Za vaš okus 

Android omogoča enostavno spremljanje pametnega televizorja

 

Hitro in enostavno lahko iščete želene vsebine. V menijih so prikazana uporabna priporočila; najljubše TV-oddaje, najboljša glasba in najbolj priljubljene igre. Ker imate na voljo številne vsebine, so meniji pametno zasnovani tako, da manj časa porabite za brskanje in več za spremljanje.

Veliko ljudi in veliko interesov. 
 

Zdaj lahko iz udobja svojega naslonjača izbirate med še več filmi, novicami in igrami. Philips Android TV omogoča dostop do številnih najrazličnejših aplikacij, ki ustrezajo vsem vašim zahtevam in željam. Na Android TV smo poleg trgovine Google Play dodali še nekaj odličnih aplikacij, ki vam bodo olajšale življenje. Glejte novice, prenašajte najnovejše priljubljene serije, oglejte zamujene televizijske oddaje, preverite vremensko napoved ali poiščite svojo priljubljeno glasbo. Če pa imate občutek, da imate preveč izbire, vam bo Philips Android TV pomagal s priporočili glede na to, kar imate radi.

Preizkusite priljubljene aplikacije na svojem televizorju in pobrskajte še po ostalih, ki so na voljo.

YouTube

YouTube

Netflix

Netflix

Google Play

Google Play Movies & TV

Spotify

Spotify

Kulinarika.net

Kulinarika.net

RTV4D

RTV4D

Voyo

Voyo

Planet Siol.net

Planet Siol.net

* Razpoložljivost aplikacij drugih ponudnikov je odvisna od posamezne države in modela televizorja. Ne odgovarjamo za vsebino in razpoložljivost aplikacij ter jih ponujamo takšne, kot so; poleg tega zanje ne nudimo nobene garancije in izrecnega ali nakazanega jamstva. Morda boste morali plačati naročnino. Za najnovejše informacije se obrnite na center za podporo za Philipsove televizorje. Vsa imena izdelkov in podjetij so (registrirane) blagovne znamke njihovih lastnikov. Philips je registrirana blagovna znamka družbe Royal Philips N.V.

Ne zamudite na Netflixu.


V aplikaciji Netflix na Philipsovem televizorju lahko izbirate med več tisoč televizijskimi oddajami, filmi in serijami. Ne zamudite Netflixovih originalnih serij, kot so House of Cards, Stranger Things in Anne with an E. Celoten seznam poiščite na Netflixovi strani.

Za ogled vsebin Netflix potrebujete naročnino.

Philips Android TV za vaš ritem

Za vaš ritem

Zmogljivo delovanje Philips Android TV

Zmogljivo delovanje

 

Naši najnovejši procesorji poskrbijo za resnično pristno doživetje. Izboljšali smo zmogljivost vseh procesorjev z izjemno hitrimi štirijedrnimi in šestjedrnimi procesorji v serijah pametnih televizorjev.

Igre Philips Android TV

Igre Android z Ambilightom

 

Z aplikacijo Google Play lahko prek televizorja igrate več sto zanimivih iger. V trenutku jih na zahtevo prenesite ali pretočite za več ur zabave. Z načinom Igre bo Ambilight vaš prostor spremenil v svet domišljije vsakega igralca.

Izvedite več o igrah z Ambilightom

Daljinski upravljalnik z glasovnim upravljanjem Philips Android TV

Glasovno iskanje

 

Se vam ne ljubi tipkati? Preprosto izgovorite besede v pametni daljinski upravljalnik in rezultat se bo prikazan na zaslonu vašega televizorja. Tako lahko upravljate televizor s svojim glasom in odpirate aplikacije ter še veliko več. Z aplikacijo Philips TV Remote App² lahko uporabljate celo glasovno iskanje¹ s svojega telefona ali tabličnega računalnika.

Daljinski upravljalnik s tipkovnico Philips Android TV

Besedilno iskanje

 

Uživajte v novi obliki Philipsovega daljinskega upravljalnika s tipkovnico. Gladko ergonomsko ohišje in velike mehke tipke omogočajo udobno držanje in neverjetno preprosto uporabo. Velika tipkovnica na zadnji strani pa zagotavlja najhitrejše tipkanje v pametni televizor.

¹ Razpoložljivost jezika je odvisna od podpore za Googlovo glasovno iskanje.
² Aplikacija Philips TV Remote in povezane funkcije se razlikujejo glede na model televizorja in državo, ponudnika storitev, model pametne naprave in OS. Več podrobnosti si oglejte na spletni strani: www.philips.com/TVRemoteapp.
Vaše aplikacije Philips Android TV

Vaše aplikacije

Obširen svet vsebin
Trgovina Google Play

Z dotikom gumba lahko pretakate najnovejše filme ali serije iz storitve Netflix, hitro izbirate med filmi na zahtevo ali osvajate igričarske svetove. Vedno imate na voljo vse želene vsebine. S tehnologijo Ambilight je doživetje še živahnejše in pristnejše.

Galerija aplikacij Philips

Poleg izjemnih aplikacij v trgovini Google Play smo razvili tudi aplikacije za prijetnejše življenje. To so aplikacije za TV-storitve, novice, izobraževanje, pretakanje in vreme.
Izmenjava vsebin Philips Android TV

Vaš način

Velika povezana družina

 

Google Cast omogoča enostavno izmenjavo vsebin med napravami. Vse je brezhibno povezano, zato lahko vsebino telefona predvajate na televizorju. Film lahko začnete gledati na televizorju in nadaljujete s tabličnim računalnikom. Vse naprave se popolnoma razumejo.

Aplikacija Philips TV Remote

Aplikacija Philips TV Remote

 

iPhone, iPad, telefon ali tablični računalnik Android spremenite v daljinski upravljalnik Philipsovega televizorja. Z aplikacijo Philips TV Remote lahko upravljate televizor, si ogledate informacije o programu in nastavite opomnike na prenosni napravi. Na voljo imate celo dodatne možnosti za upravljanje osvetlitve Ambilight. Izbrane TV-oddaje lahko poleg tega tudi pretakate s televizorja na prenosno napravo, da ne boste česa zamudili.

Philips Android TV Google Cast

Google Cast

 

S storitvijo Google Cast lahko s telefona, tabličnega ali prenosnega računalnika brezžično prenašate filme, oddaje in aplikacije v Philipsov televizor – brez dodatnih naprav. Odkrijte vedno več aplikacij s podporo za Google Cast, ki sedaj vključuje tudi Netflix, YouTube in več.