1

Soparnik-mešalnik 4 v 1
Delavnice za mamice in nosečnice 

steamer blender

Delavnica uvajanja čvrste hrane

 

Delavnica uvajanja čvrste hrane je namenjena nosečkam in mamicam, kjer bodo spoznale ključne korake za postopen prehod otroka z materinega mleka na tršo hrano.

 

Okusne in sveže jedi bomo pod vodstvom Ane Žontar Kristanc, avtorice spletne strani aninakuhinja.si, pripravljali z novim soparnikom-mešalnikom Philips Avent 4 v 1.

 

V uri in pol druženja bodo nosečke in mamice poleg obilice nasvetov, izkušenj in priporočil za vsak mesec prehodnega obdobja, pripravile tudi nekaj hranljivih, svežih, okusnih in predvsem preprostih jedi, ki bodo prepričale brbončice tako najmlajših, kot tudi njihovih staršev. 

Datumi prihodnjih delavnic

 

Trenutno ni razpisanih delavnic. Spremljajte našo spletno stran ali nas všečkajte na Facebook strani Philips Avent Slovenija za informacije o prihodnjih delavnicah.

steamer blender avent

Edinstvena zasnova 4 v 1

Soparite, mešajte, odmrzujte in segrevajte doma narejene obroke

 

Soparnik-mešalnik 4 v 1 omogoča pripravo hranljivih doma pripravljenih obrokov v eni večnamenski posodi. Pripravljene jedi lahko postrežete takoj ali jih shranite v priloženo posodo in kasneje pogrejete s preprosto funkcijo za segrevanje ali odmrzovanje.

steamer blender programs

Ta izdelek žal ni več na voljo

Soparite, obrnite in mešajte

Od soparjenja do mešanja, vse v eni večnamenski posodi

 

Vse, kar potrebujete za pripravo hranljivega otroškega obroka, imate odslej lahko v eni sami posodi. Ko končate s soparjenjem le dvignite posodo, jo obrnite in postavite nazaj, tako da se zaskoči in že lahko soparjeno jed zmešate do želene gostote.

step by step

Okusni in 

hranljivi recepti

doctor recommendation

16 preprostih in hranljivih receptov, vključno z nasveti za uvajanje goste hrane in odstavljanje. Priročnik je pripravljen s pomočjo nutricionistke dr. Emme Williams.

S pomočjo nutricionistke dr. Emme Williams smo pripravili nasvete za odstavljanje, skupaj z recepti in idejami za okusne, sveže pripravljene obroke, ki vam bodo v pomoč pri zagotavljanju zdravega začetka življenja vašega otroka in pri zastavljanju njegovih dobrih prehranjevalnih navad za celo življenje. 

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Našo stran si lahko najbolje ogledate z najnovejšo različico brskalnika Microsoft Edge, Google Chrome ali Firefox.