Zanimivi recepti in nasveti za zdravje na dosegu prstov

Prenesite aplikacijo in takoj začnite uporabljati navdihujoče napotke za sokove in sadne napitke

aplikacija za zdrave napitke

Dobrodošli v aplikaciji za zdrave napitke, ki vam jo nudi Philips kot vodilni proizvajalec izdelkov za zdravje in dobro počutje, osredotočen na izboljšanje življenj ljudi z uporabnimi inovacijami.
 

Z našimi mešalniki, sokovniki in to aplikacijo lahko vzpostavite zdrave navade. Upamo, da boste z zdravimi in okusnimi sokovi ter sadnimi napitki zaužili več vitaminov in drugih pomembnih hranil, predvsem pa užili vse koristi svežega sadja in zelenjave.

Zdravi napitki

Zdravi sokovi in sadni napitki

Odkrijte nov svet svežih in zdravih sokov ter sadnih napitkov, ki so enostavni za pripravo. V aplikaciji najdete informacije o hranljivih vrednostih najljubših zdravih napitkov in njihovih za zdravje koristnih lastnostih. Seveda pa boste imeli dostop tudi do enkratnih receptov, ki jih lahko s pomočjo posebnih tedenskih programov vključite v svoj vsakdan in si tako zastavite osebne cilje. Vse to vam je sedaj na voljo na enem mestu.

Izzivi s sokovnikom

Postavite si izziv

Z našimi izzivi lahko lažje dosegate osebne cilje za zdravje. Enostavno lahko izberete določen program z recepti in izboljšate svoje zdravje glede na potrebe (npr. izziv za razstrupljevanje ali program za dober spanec). Prek Philipsove aplikacije za zdrave napitke lahko k izzivu povabite tudi prijatelje in sorodnike.

Izzivi s sokovnikom

Povežite z aplikacijami za zdravje

Dnevni vnos hranljivih snovi povežite in spremljajte z aplikacijo Apple Health ali Google Fit. Povezana aplikacija vam tako posreduje informacije o dnevnem vnosu hranljivih snovi in vam svetuje, kako pripraviti najboljši sok za zastavljene cilje.

Zdravi napitki

Pametno nakupovanje

Da ne zamudite nobenega obroka več, si lahko z našim pametnim nakupovalnim seznamom pripravite načrt za sokove in sadne napitke. Enostavno ustvarite svoj nakupovalni seznam z izbiro željenega napitka, aplikacija pa vam bo na seznam dodala sestavine, ki jih potrebujete. Na ta način bo priprava tedenska načrta za sok hitra in enostavna.

Zdravi napitki

Prenesite jo in začnite uporabljati navdihujoče recepte in napotke za zdrave napitke

 

Od informacij o hranljivosti najljubših napitkov do podrobnosti o njihovih zdravih lastnosti; zdaj je vse na enem mestu.

 

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Našo stran si lahko najbolje ogledate z najnovejšo različico brskalnika Microsoft Edge, Google Chrome ali Firefox.