1
Električne zobne ščetke

Sonicare

Philips Sonicare DiamondClean Smart

Sonična električna zobna ščetka z aplikacijo

  Philips Sonicare DiamondClean Smart

  Sonična električna zobna ščetka z aplikacijo

  Celovit sistem za bolj zdravo ustno votlino

  Poskrbite za popolne rezultate čiščenja s ščetko DiamondClean Smart. Ni vam več treba ugibati, saj lahko v realnem času pridobite povratne informacije in prilagojene nasvete za popolnoma čiste in bele zobe, zdrave dlesni in svež dah. To ni le zobna ščetka, ampak celovita rešitev za ustno nego. Več o izdelku

  Priporočena maloprodajna cena. Vsak trgovec na drobno določa svojo lastno ceno. : € 269,99

Videoposnetki

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Celovit sistem za bolj zdravo ustno votlino

Poskrbite za popolne rezultate čiščenja s ščetko DiamondClean Smart. Ni vam več treba ugibati, saj lahko v realnem času pridobite povratne informacije in prilagojene nasvete za popolnoma čiste in bele zobe, zdrave dlesni in svež dah. To ni le zobna ščetka, ampak celovita rešitev za ustno nego. Več o izdelku

Priporočena maloprodajna cena. Vsak trgovec na drobno določa svojo lastno ceno. : € 269,99

Sonicare DiamondClean Smart Sonična električna zobna ščetka z aplikacijo

Prilagojeno svetovanje, Senzorji pametne glave ščetke, Pametno prepoznavanje glave ščetke, 4 načini, 3 intenzivnosti HX9903/13 Najdi podobne izdelke

Celovit sistem za bolj zdravo ustno votlino

Naša najboljša zobna ščetka s tehnologijo pametnega senzorja

 • Odstrani do 10-krat več zobnih oblog* za globoko čiščenje

  Odstrani do 10-krat več zobnih oblog* za globoko čiščenje

  Pritrdite glavo ščetke Premium Plaque Control in doživite najgloblje čiščenje. Zahvaljujoč mehkim in prilagodljivim stranicam se ščetine prilagodijo obliki površin zob in zagotavljajo 4-krat boljši stik s površino***, poleg tega pa odstranijo do 10-krat več zobnih oblog na težko dostopnih mestih*.

 • Do 7-krat bolj zdrave dlesni* v samo 2 tednih

  Do 7-krat bolj zdrave dlesni* v samo 2 tednih

  Pritrdite glavo ščetke Premium Gum Care in izboljšajte zdravje dlesni. Manjša velikost in usmerjene ščetine za rob dlesni omogočajo nežno, a učinkovito čiščenje ob dlesni, kjer se lahko začne bolezen dlesni. Klinično je dokazano, da glava ščetke zagotavlja do 100 % manj vnetij dlesni* in do 7-krat bolj zdrave dlesni v samo dveh tednih.*

 • Odstranite do 100 % več madežev** v samo 3 dneh

  Odstranite do 100 % več madežev** v samo 3 dneh

  Pritrdite glavo ščetke Premium White, da odstranite površinske madeže in dosežete najbolj bel nasmeh. Klinično je dokazano, da goste osrednje ščetine za odstranjevanje madežev odstranijo do 100 % več madežev v samo treh dneh.**

 • Beleži, na katerih mestih ste že ščetkali, in opozori na mesta, kjer niste

  Beleži, na katerih mestih ste že ščetkali, in opozori na mesta, kjer niste

  Zahvaljujoč pametnemu senzorju lokacije boste vedno vedeli, na katerih mestih ste že ščetkali in na katerih ne. Z beleženjem v realnem času aplikacije Philips Sonicare veste, kdaj dosežete temeljito čiščenje, in pridobite nasvete, kako se izpopolniti in postati bolj pazljivi pri ščetkanju.

 • Usmeri vas na zgrešena mesta za popolno ustno nego

  Usmeri vas na zgrešena mesta za popolno ustno nego

  Če med ščetkanjem zob zgrešite kakšno mesto, vas bo na to opozorila funkcija aplikacije TouchUp. Tako lahko na tem mestu čiščenje ponovite in ste prepričani, da vsakokrat dosežete temeljito čiščenje.

 • Začnite bolje skrbeti za težavna področja

  Začnite bolje skrbeti za težavna področja

  Vas je zobozdravnik opozoril na težavne predele? Označili jih bomo v 3D-prikazu ust v vaši aplikaciji in vas opomnili, da morate tem predelom posvetiti več pozornosti.

 • Opozori vas, če pri ščetkanju pritiskate premočno

  Opozori vas, če pri ščetkanju pritiskate premočno

  Morda ne opazite, da pri ščetkanju pritiskate premočno, zato vas DiamondClean Smart na to opozori. Če pritiskate premočno, bo svetlobni obroč na koncu ročaja začel utripati. Tako vas nežno opomni, da morate zmanjšati pritisk in prepustiti delo glavi ščetke. 7 od 10 ljudi meni, da so se s to funkcijo naučili bolje ščetkati.

 • Poskrbi za zmanjšanje drgnjenja

  Poskrbi za zmanjšanje drgnjenja

  Ob uporabi električne zobne ščetke vse delo opravi ščetka. V ročaj smo vgradili senzor drgnjenja, ki vas nežno opomni, da morate manj drgniti. Tako lahko izboljšate tehniko in dosežete nežnejše in učinkovitejše čiščenje.

 • Glave ščetke samodejno izberejo optimalne nastavitve

  Glave ščetke samodejno izberejo optimalne nastavitve

  Se sprašujete, kateri način in intenzivnost sta pravšnja za vas? Odgovor je na dlani. Mikročip v glavi ščetke zobni ščetki DiamondClean Smart pove, katero nastavitev uporabljate. Če torej pritrdite glavo ščetke za nego dlesni, vaša zobna ščetka izbere optimalni način in intenzivnost, da zagotovi nežno in učinkovito nego vaših dlesni. Pritisniti morate samo gumb za vklop.

 • Poskrbite, da čim bolj izkoristite glavo ščetke

  Poskrbite, da čim bolj izkoristite glavo ščetke

  Glave ščetke se čez čas obrabijo in postanejo manj učinkovite pri odstranjevanju zobnih oblog. S prepoznavanjem pametne glave ščetke ne boste nikoli v dvomih, kdaj zamenjati glavo ščetke. Vaša zobna ščetka beleži, kako dolgo in kako močno ste ščetkali z vsako glavo ščetke, ter vas opozori, ko je čas za menjavo. Poleg tega lahko v aplikaciji Philips Sonicare spremljate življenjsko dobo glav ščetke in naročite nadomestne, zato vam jih ne bo nikoli zmanjkalo.

 • Izbirajte med 4 načini in 3 nastavitvami intenzivnosti

  Izbirajte med 4 načini in 3 nastavitvami intenzivnosti

  Z zobno ščetko DiamondClean Smart dobite celoten paket. S 3 nastavitvami intenzivnosti lahko povišate stopnjo čiščenja, s 4 načini pa zagotovite popolno ščetkanje zob; način Clean za izjemno vsakodnevno čiščenje, White+ za odstranjevanje madežev, Deep Clean+ za poživljajoče globoko čiščenje in Gum Health za nežno čiščenje ob robu dlesni.

 • Vrhunski polnilni kozarec in potovalna torbica

  Vrhunski polnilni kozarec in potovalna torbica

  Polnjenje zobne ščetke ni bilo še nikoli tako enostavno. Zobno ščetko po ščetkanju enostavno položite v eleganten kozarec in ščetka se bo nemudoma začela polniti. Polnilni kozarec se stilsko poda vaši kopalnici, služi pa tudi kot kozarec za izplakovanje po ščetkanju. S samo enim polnjenjem uživajte v dveh tednih redne uporabe. Poleg tega naša vrhunska potovalna torbica omogoča higienično shranjevanje zobne ščetke, ko ste na poti.

Poglejte vse specifikacije

Dodatna oprema za ta izdelek

Ogled vseh pripomočkov
* Priporočena maloprodajna cena. Vsak trgovec na drobno določa svojo lastno ceno.
 • kot običajna zobna ščetka
 • * v primerjavi z ročno zobno ščetko ob uporabi vodilne zobne paste za beljenje zob
 • ** v primerjavi s ščetko DiamondClean
 • *** v načinu Gum Health v primerjavi z ročno zobno ščetko v obdobju 2 tednov
 • **** po 3 dneh uporabe v načinu White+ v primerjavi z ročno zobno ščetko
 • ***** pri dveh dvominutnih ščetkanjih dnevno v standardnem načinu

Produkti, ki ste jih nazadnje gledali

Morda vas zanima?