HTS3533/12

HTS3533/12

HTS3533/12

HTS3533/12

Ta izdelek žal ni več na voljo

HTS3533/12

Ta izdelek žal ni več na voljo

HTS3533/12

Podobni izdelki

Vsi Prosto

Predvaja DVD-je, VCD-je, CD-je in datoteke iz naprav USB

Predvajate lahko vsebino s praktično vseh vrst plošč in predstavnostnih naprav – DVD, VCD, CD ali USB. Izkusite neprekosljivo priročnost odličnega predvajanja in razkošje skupne rabe predstavnostnih datotek na televizorju ali domačem kinu.

Dolby Digital za vrhunsko doživetje filma

Ker Dolby Digital, vodilni svetovni standard za digitalni večkanalni zvok, uporablja enak način obdelave zvoka, kot ga ima človeško uho, doživljate izjemno kakovosten prostorski zvok z resničnimi prostorskimi značilnostmi.

HDMI za filme visoke ločljivosti in kakovostno sliko

HDMI je neposredna digitalna povezava, namenjena prenosu digitalnega videa visoke ločljivosti in digitalnega večkanalnega zvoka. Zagotavlja vrhunsko kakovost slike in zvoka, povsem brez motenj, saj signala ne pretvarja v analogno obliko. Filme standardne ločljivosti si zdaj lahko ogledate v resnični visoki ločljivosti, ki zagotavlja bolj realistično sliko z več podrobnostmi.

Dolby TrueHD in DTS-HD za izjemno pristen prostorski zvok

Dolby TrueHD in DTS-HD Master Audio Essential proizvajata najnatančnejši zvok plošč Blu-ray. Razlike med reproduciranim zvokom in studijskim izvirnikom so neopazne, zato slišite pristen zvok, kot so si ga zamislili ustvarjalci. Dolby TrueHD in DTS-HD Master Audio Essential dajeta piko na i vašemu razvedrilu v visoki ločljivosti.

Zvočni vhod za predvajanje glasbe iz predvajalnika iPod/iPhone/MP3

Zvočni vhod vam omogoča enostavno predvajanje glasbe neposredno iz predvajalnika iPod/iPhone/iPad/MP3 ali prenosnega računalnika prek enostavne povezave z domačim kinom. Glasbeno napravo enostavno povežite prek zvočnega vhoda in glasbo v vrhunski kakovosti predvajajte s sistemom za domači kino Philips.

300 W moči RMS zagotavlja vrhunski zvok filmov in glasbe

-

EasyLink za upravljanje vseh naprav HDMI CEC z enim daljinskim upravljalnikom

S tehnologijo EasyLink lahko z enim daljinskim upravljalnikom upravljate več naprav, kot so predvajalniki DVD/Blu-ray, zvočniški moduli, sistemi za domači kino, televizorji itd. Uporablja industrijski standardni protokol HDMI CEC za skupno rabo funkcij med priključenimi napravami prek kabla HDMI. S pritiskom na gumb lahko hkrati upravljate vso priključeno opremo, ki podpira standard HDMI CEC. Funkcije, kot sta stanje pripravljenosti in predvajanje, so zdaj še enostavnejše za uporabo.

Predlagani izdelki

Produkti, ki ste jih nazadnje gledali

Ocene

Našo stran si lahko najbolje ogledate z najnovejšo različico brskalnika Microsoft Edge, Google Chrome ali Firefox.