1
Zvok in slika

Brezžična nadzorna naprava InSightHD

  Brezžična nadzorna naprava InSightHD

  Ohranite povezavo z domom, hišnimi ljubljenčki ali podjetjem

  Nadzorujte dogajanje med svojo odsotnostjo z nadzorno napravo Philips InSightHD. Slika HD v živo 24 ur na dan, da lahko preverite, kako je z otroki, ko se vrnejo domov, in kaj počne pes, ali da nadzorujete dom med svojo odsotnostjo. Več o izdelku

Videoposnetki

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Ohranite povezavo z domom, hišnimi ljubljenčki ali podjetjem

Nadzorujte dogajanje med svojo odsotnostjo z nadzorno napravo Philips InSightHD. Slika HD v živo 24 ur na dan, da lahko preverite, kako je z otroki, ko se vrnejo domov, in kaj počne pes, ali da nadzorujete dom med svojo odsotnostjo. Več o izdelku

Brezžična nadzorna naprava InSightHD

Za dom, hišne ljubljenčke ali podjetje, Zaznavanje zvoka in gibanja, Neomejeno ogledovanje v živo, Izbirno snemanje v oblak M115E/12 Najdi podobne izdelke

Ohranite povezavo z domom, hišnimi ljubljenčki ali podjetjem

S HD

 • Upravljanje nadzornih območij in obvestil o alarmih

  Upravljanje nadzornih območij in obvestil o alarmih

  Alarmi vas takoj opozarjajo, da je naprava zaznala zvok ali gibanje. Občutljivost lahko prilagodite in nastavite lahko nadzorna območja, da zagotovite želeno pokritje in stopnjo nadzora.

 • Prenesite aplikacijo in doživite predstavitev naprave InSightHD v živo

  Prenesite aplikacijo in doživite predstavitev naprave InSightHD v živo

  Aplikacijo InSightHD lahko prenesete iz trgovine z aplikacijami ali Google Play in ima predstavitveni način, ki vam prikaže delovanje aplikacije InSight. V vrstico za iskanje aplikacije enostavno vnesite InSightHD.

 • Kristalno čista slika HD

  Kristalno čista slika HD

  Nadzorna naprava InSightHD predvaja podrobno sliko. Pretaka ostro in pristno sliko v visoki ločljivosti 720p. Številka "720" označuje število vodoravnih vrstic pri ločljivosti zaslona. Črka "p" pa pomeni "progresivni" izris in zaporedno prikazovanje oziroma zaporedno prikazovanje vrstic v posamezni sličici.

 • Zaznavanje zvoka in gibanja z obvestili v telefonu

  Zaznavanje zvoka in gibanja z obvestili v telefonu

  Nemogoče je predvideti, kdaj se bo kaj zgodilo. InSightHD omogoča nadzor s prilagodljivo funkcijo za zaznavanje gibanja in zvoka. Ko zazna zvok ali gibanje, samodejno pošlje obvestilo v telefon.

 • Pretakanje in shranjevanje videa v oblaku, ki ju omogoča Ivideon

  Pretakanje in shranjevanje videa v oblaku, ki ju omogoča Ivideon

  InSightHD s tehnologijo Ivideon omogoča varno in zanesljivo pretakanje slike in shranjevanje posnetkov v oblak. Napravo InSightHD lahko uporabljate z naročnino za samodejno beleženje dogodkov, ko zazna zvok ali gibanje. Dogodki so varno shranjeni v oblaku Ivideon in si jih lahko ogledate s telefonom.

 • Izbirno snemanje in shranjevanje s plačljivo naročnino

  Izbirno snemanje in shranjevanje s plačljivo naročnino

  Dogodke lahko snemate in shranjujete v oblak za poznejši ogled prek mesečne ali letne naročnine. Na voljo imate dva programa; srebrni program posname in shrani vse videoposnetke za preteklih 7 dni, zlati program pa za preteklih 30 dni.

 • Neomejeno ogledovanje v živo prek aplikacije

  Neomejeno ogledovanje v živo prek aplikacije

  Napredna tehnologija nadzorne naprave InSightHD omogoča stalno pretakanje slike v živo za neprekinjeno 24-urno spremljanje. Zato lahko podnevi ali ponoči spremljate sliko v živo, kolikor dolgo želite. Brez prekinitev.

 • Šifriranje videa za varnost in zaščito zasebnosti

  Šifriranje videa za varnost in zaščito zasebnosti

  Varnost je zelo pomembna, zato so vsi videoposnetki v oblaku, ki se pretakajo ali so shranjeni, zaščiteni s protokolom SSL (Secure Sockets Layer) z 256-bitnim šifriranjem AES. Videoposnetki so pred oddajanjem popolnoma šifrirani in jih lahko odšifrirate samo s pametnim telefonom.

 • Ogledovanje kadarkoli in kjerkoli v omrežju Wi-Fi/3G/4G LTE

  Ogledovanje kadarkoli in kjerkoli v omrežju Wi-Fi/3G/4G LTE

  Ko je nadzorna naprava InSightHD nastavljena, lahko prek povezave Wi-Fi, 3G ali 4G LTE spremljate sliko v živo. Ko je vzpostavljena povezava, lahko sliko spremljate s katerekoli lokacije.

 • Nadzorno napravo s povezavo Wi-Fi lahko namestite kamorkoli v svojem domu

  Nadzorno napravo s povezavo Wi-Fi lahko namestite kamorkoli v svojem domu

  Brezžična nadzorna naprava InSightHD zvok in sliko v živo prek povezave Wi-Fi pretaka v telefon ali tablični računalnik, zato vedno veste, kaj se dogaja doma.

 • Zasnovano z univerzalnim nastavkom za stojalo

  Zasnovano z univerzalnim nastavkom za stojalo

  Naprava InSightHD M115 je zasnovana z univerzalnim nastavkom za stojalo, ki omogoča povsem svobodno postavitev.

Poglejte vse specifikacije

Produkti, ki ste jih nazadnje gledali

Morda vas zanima?