HTL6285B/12

HTL6285B/12

HTL6285B/12

HTL6285B/12

Ta izdelek žal ni več na voljo

HTL6285B/12

Ta izdelek žal ni več na voljo

HTL6285B/12

Podobni izdelki

Vsi Prosto

Visoka izhodna moč 320 W

6 nizkotoncev iz neodima in 2 vrhunska visokotonca z mehko kupolo ustvarjajo kristalno čiste visoke tone in zagotavljajo zvok vrhunske kakovosti. Njihova skupna izhodna moč je 320 W, njihov zvok pa dopolni še zmogljivi 8-palčni 220 W globokotonec. Poleg neverjetno tankega ohišja Soundbar HTL6140 ustvarja tudi odličen zvok.

Povežite prek priključka HDMI za čudovito kakovost slike in zvoka

Zvočni izhod HDMI predvajalnika povežite s priključkom na AV-sprejemniku, ki ne podpira tehnologije 3D, in uživajte v neprekosljivi 3D-sliki in kristalno jasnem 5.1-kanalnem ali 7.1-kanalnem zvoku.

Vrhunski visokotonski zvočniki z mehko kupolo za kristalno čist zvok

Philipsova tehnologija Crystal Clear Sound omogoča, da razločite in zares uživate v vsakem zvoku, kot ga je bilo namenjeno slišati in kot si ga je zamislil izvajalec ali režiser! Tehnologija Crystal Clear Sound reproducira zvočni vir – naj bo to akcijski film, glasbena predstava ali izvajanje v živo – natančno in brez popačenj. Philipsovi sistemi za domači kino s tehnologijo Crystal Clear Sound se ponašajo z ekonomično obdelavo zvoka, kar ohranja čistost izvirne zvočne vsebine. Rezultat je izjemna zvočna natančnost, ki ji lahko prisluhnete.

Bluetooth® (aptX® in AAC) za brezžično pretakanje glasbe

Bluetooth® (aptX® in AAC) za brezžično pretakanje glasbe

Dolby Digital in DTS za odličen prostorski zvok

Odločite se za digitalni zvok in uživajte ob glasbi in filmih. Tudi stereo glasba je odlične kakovosti. Dolby Digital in DTS Digital Surround izboljšata digitalno glasbo in videoposnetke tako, da boste ob glasbi iz zvočnikov domačega kina uživali v resnično intenzivnem prostorskem zvoku.

Pametni telefoni NFC za enostavno združevanje prek povezave Bluetooth

Tehnologija NFC (Near Field Communications) omogoča preprosto združevanje naprav Bluetooth z enim dotikom. S pametnim telefonom ali tabličnim računalnikom, ki podpira tehnologijo NFC, se dotaknite dela NFC na zvočniku, da vklopite zvočnik in zaženete združevanje naprav Bluetooth ter pretakanje glasbe.

Predlagani izdelki

Produkti, ki ste jih nazadnje gledali

Ocene

Našo stran si lahko najbolje ogledate z najnovejšo različico brskalnika Microsoft Edge, Google Chrome ali Firefox.