DS3005/12

DS3005/12

DS3005/12

DS3005/12

Ta izdelek žal ni več na voljo

DS3005/12

Ta izdelek žal ni več na voljo

DS3005/12

DBB za globoke nizke tone pri katerikoli glasnosti

Dynamic Bass Boost zagotavlja optimalen užitek pri poslušanju, saj poudarja nizke tone glasbe prek celotnega razpona glasnosti - od nizke do visoke – s pritiskom na gumb! Najnižje frekvence nizkih tonov se, kadar je glasnost nastavljena na najnižjo, ponavadi porazgubijo. Da se to ne zgodi, lahko vklopite Dynamic Bass Boost in uživate v enakomernem zvoku tudi ob znižani glasnosti.

Sinhronizacija računalnika in iPhone/iPod

Priključite, predvajajte, sinhronizirajte in polnite! Prepustite se najljubši glasbi iz naprave iPod, ali iPhone, medtem ko se ta polni in sinhronizira z računalnikom prek vmesnika USB, in uživajte v zvoku vrhunske kakovosti in v neprekosljivi priročnosti. Naj se odlična glasba predvaja neprekinjeno, ne da bi ji kdaj zmanjkalo napajanja.

Priključite kateri koli iPod/iPhone, celo z zaščitnim etuijem

Na pametno zasnovana vzmetna priključna vrata lahko enostavno priključite katerikoli iPod ali iPhone brez posebnih adapterjev in celo v večini zaščitnih etuijev. Zdaj lahko resnično brez težav uživate v glasbi.

Brezplačna aplikacija DockStudio za internetni radio in druge zanimive funkcije

Brezplačna aplikacija omogoča številne zanimive ekskluzivne funkcije priključnega zvočnika. Preverite lahko vreme, čas in celo najljubše slike uporabite kot ozadje. Z aplikacijo DockStudio lahko tudi poslušate več tisoč internetnih radijskih postaj po vsem svetu. Kmalu bo na voljo še več slogov ozadja in novih funkcij.

Predlagani izdelki

Produkti, ki ste jih nazadnje gledali

Ocene

Našo stran si lahko najbolje ogledate z najnovejšo različico brskalnika Microsoft Edge, Google Chrome ali Firefox.