AS120/12

AS120/12

AS120/12

AS120/12

Ta izdelek žal ni več na voljo

AS120/12

Ta izdelek žal ni več na voljo

AS120/12

Odkrijte, izmenjujte glasbo in uporabljajte druge funkcije aplikacije DockStudio

Brezplačna aplikacija Philips DockStudio omogoča uporabo neštetih edinstvenih funkcij s priključnimi zvočniki. Poslušate lahko več tisoč radijskih postaj z vsega sveta, brskate po glasbeni zbirki in glasbo delite s prijatelji prek storitve Facebook, fotografije izvajalcev pa prek storitve Flickr. Aplikacija vključuje tudi predvajalnik Songbird za enostavno iskanje, predvajanje in sinhronizacijo vsebin med računalnikom in napravami Android. V načinu ure lahko nastavite več prilagojenih glasbenih alarmov in spremljate sveže vremenske novice. Aplikacijo lahko popolnoma brezplačno prenesete iz spletne trgovine Google Play.

Samodejna sinhronizacija ure s telefonom Android

Ko priključite telefon Android, priključni zvočnik svojo uro samodejno sinhronizira z uro telefona.

Brezžično pretakanje glasbe Bluetooth iz naprave Android

Najljubše skladbe poslušajte z zvočnikom, ki predvaja odličen zvok. S tem priključnim zvočnikom Philips lahko prek povezave Bluetooth predvajate glasbo iz naprav Android. Iz spleta prenesite brezplačno aplikacijo Philips DockStudio, da bo povezava Bluetooth samodejno vklopljena, ko priključite napravo. Uživali boste v zmogljivem in vrhunskem zvoku iz izredno priročne naprave. Boljša izbira je skoraj nemogoča.

Songbird za iskanje, predvajanje in sinhronizacijo glasbe med računalnikom in napravami Android

Songbird je enostavna aplikacija za računalnike in naprave Android. Z njo lahko iščete in predvajate vse vsebine in jih brezžično sinhronizirate z računalnikom. Intuitivne in zmogljive funkcije upravljanja glasbe omogočajo odkrivanje novih izvajalcev in glasbenih slogov neposredno v programu prek glasbenih in predstavnostnih trgovin, storitev in spletnih mest. Predvajajte svojo knjižnico in vsebine iz interneta in jih enostavno sinhronizirajte med računalnikom in napravo Android.

Elegantna priključna postaja FlexiDock za priključitev in polnjenje telefona Android

Priključna postaja Philips FlexiDock je idealna za telefone Android. Zaradi edinstvene zasnove lahko nanjo priključite večino telefonov Android – s priključkom na spodnjem, stranskem ali celo zgornjem delu. Ker je izjemno prilagodljiva, kot prva priključna postaja omogoča priključitev telefonov Android različnih proizvajalcev brez standardiziranega položaja in usmerjenosti za priključek mikro USB. Postajo lahko tudi enostavno prilagodite tako, da je telefon priključen navpično ali vodoravno, zato lahko telefon Android postavite na sredino zvočnika.

Neodimovi zvočniki za čist, uravnotežen zvok

Neodim je najboljši material za proizvajanje močnega magnetnega polja za večjo občutljivost zvočniške tuljave, večjo odzivnost nizkih tonov in čisto, uravnoteženo kakovost zvoka.

Predlagani izdelki

Produkti, ki ste jih nazadnje gledali

Ocene

Našo stran si lahko najbolje ogledate z najnovejšo različico brskalnika Microsoft Edge, Google Chrome ali Firefox.