1
Monitorji

LCD-monitor z MultiView

  Za več informacij prenesite <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/2/298p4qjeb_00/298p4qjeb_00_elr_.pdf" target="_blank">oznaka Energy</a>
  Za več informacij prenesite oznaka Energy

  LCD-monitor z MultiView

  Panoramski pogled, kristalno čiste slike

  74 cm zaslon Philips UltraWide vas bo navdušil s kristalno čisto sliko ločljivosti 2560 x 1080 in čudovitimi barvami. Vrhunski zaslon 21 : 9 AHIPS z izjemno tanko ploščo vam nudi panoramski pogled na svet. Več o izdelku

  Na žalost ta izdelek ni na voljo

Videoposnetki

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Panoramski pogled, kristalno čiste slike

74 cm zaslon Philips UltraWide vas bo navdušil s kristalno čisto sliko ločljivosti 2560 x 1080 in čudovitimi barvami. Vrhunski zaslon 21 : 9 AHIPS z izjemno tanko ploščo vam nudi panoramski pogled na svet. Več o izdelku

Na žalost ta izdelek ni na voljo

Brilliance LCD-monitor z MultiView

UltraWide 21:9, 29 palcev/73 cm, 2560 x 1080 298P4QJEB/00 Najdi podobne izdelke

Panoramski pogled, kristalno čiste slike

na zaslonu UltraWide, MultiView

 • Manjša utrujenosti oči s tehnologijo brez migetanja

  Manjša utrujenosti oči s tehnologijo brez migetanja

  Zaradi načina upravljanje svetlosti na zaslonih LED z osvetlitvijo ozadja nekateri uporabniki opažajo migetanje zaslona, kar utrudi oči. Philipsova tehnologija brez migetanja uporablja novo rešitev za uravnavanje svetlosti, ki omeji migetanje in je zato prijaznejša očem.

 • SmartErgoBase omogoča enostavne ergonomske prilagoditve

  SmartErgoBase omogoča enostavne ergonomske prilagoditve

  SmartErgoBase je podstavek za monitor, ki nudi ergonomsko udobje ob prikazovanju in omogoča upravljanje s kabli. Višina podstavka, vrtenje, nagibanje in prilagoditev kota vrtenja omogočajo enostavno namestitev zaslona za največje udobje in zmanjšanje fizičnih naporov po dolgem delovnem dnevu; upravljanje s kabli zmanjša kabelski nered in ohranja delovno površino urejeno in profesionalno.

 • Nizka višina med ploščo in mizo za najudobnejše branje

  Nizka višina med ploščo in mizo za najudobnejše branje

  Monitor Philips zaradi naprednega podstavka SmartErgoBase lahko spustite skoraj do mize za udoben kot gledanja. Nizka višina med ploščo in mizo je idealna rešitev, če pri delu z računalnikom nosite očala z bifokalnimi, trifokalnimi ali progresivnimi lečami. Poleg tega uporabnikom znatno različnih višin omogoča nastavitev kot in višine monitorja, kar zmanjšuje utrujenost in napor.

 • Panoramski zaslon AH-IPS 21:9 predvaja čudovite slike

  Ta najnovejši zaslon Philips ima napredno panoramsko ploščo 21:9 AH-IPS z 8-bitno barvno globino za vrhunsko natančne barve. Philipsova tehnologija TrueVision dosega več kot 99 % barvnega prostora sRGB z delta-E manj kot 3, kar močno presega specifikacije Windows. Zaradi formata 21:9 je idealen za prikaz več stolpcev v preglednicah. 178-stopinjski kot gledanja med drugim omogoča tudi najboljše grafično oblikovanje, razvoj spletnih aplikacij in retuširanje fotografij. Zdaj lahko hkrati odprete 2 popolni spletni strani, se pomikate po več aplikacijah in enostavno opravljate več opravil.

 • Kristalno čista slika HD UltraWide HD z 2560 x 1080 slikovnimi pikami

  Najnovejši zasloni Philips predvajajo kristalno čiste slike Quad HD z 2560 x 1440 ali 2560 x 1080 slikovnimi pikami. Imajo visokozmogljive plošče z visoko gostoto slikovnih pik, širok zorni kot 178/178, podporo za širokopasovne vire, kot sta DisplayPort, HDMI in Dual Link DVI, zato predvajajo neverjetno pristne slike in grafiko. Če ste profesionalec in zahtevate podrobne informacije za rešitve CAD-CAM, uporabljate 3D-grafične aplikacije ali finančni strokovnjak, ki uporablja zahtevne preglednice, vam zasloni Philips vedno predvajajo kristalno čiste slike.

 • Tehnologija MultiView omogoča aktivno dvojno povezovanje in ogled hkrati

  Zaslon Philips MultiView izjemno visoke ločljivosti vam omogoča različne načine povezave v pisarni ali doma. MultiView omogoča aktivno dvojno povezavo in prikaz, zato lahko istočasno uporabljate več naprav, kot sta osebni in prenosni računalnik, za povsem enostavno opravljanje več opravil hkrati. Enostavno lahko na desni strani prenosnega računalnika spremljate nogometno tekmo iz televizijskega sprejemnika, na levi pa brskate po internetu. Ko pišete spletni dnevnik, lahko hkrati v majhnem oknu spremljate novice v živo z zvokom.

 • Izjemno tanka plošča za čim večjo sliko in čim manjši okvir

  Novi zasloni Philips imajo plošče z najnovejšimi tehnologijami in so minimalistične zasnove, saj je zunanja plošča debela samo približno 2,5 mm. V plošči je približno 9 mm črn matrični trak, kar znatno zmanjšuje splošne njene dimenzije, odpravlja ovire in zagotavlja največjo velikost slike. Zaslon z izjemno tanko ploščo je primeren predvsem za uporabo več zaslonov, igranje iger, grafično oblikovanje in profesionalne aplikacije, saj vam daje občutek, kot bi pri tem uporabljali samo en zaslon.

 • DisplayPort za uporabo več zaslonov prek verižne povezave

  Zaslon Philips ima tehnologijo DisplayPort 1.2a za večtokovni prenos s HBR2, ki hitrost prenosa podatkov podvoji na 21,6 Gb/s. To omogoča verižno povezavo več monitorjev in znatno povečanje učinkovitosti. Zaslon Philips z možnostjo verižne povezave in uporabe več monitorjev je zato primeren predvsem za uporabo v finančnih, bančnih, nadzornih in podobnih okoljih. Če želite uporabljati to funkcijo, mora grafična kartica računalnika podpirati DP1.2 in možnost večtokovnega prenosa. Podrobnejše informacije si oglejte na http://www.displayport.org/

 • SmartConnect s HDMI, Display Port in Dual Link DVI

  Zasloni Philips omogočajo številne povezave z različnimi priključki, kot sta Dual Link DVI, Display Port in univerzalni priključek HDMI, za predvajanje nestisnjenih slik in videoposnetkov visoke ločljivosti. Povezava USB 3.0 zagotavlja izjemno hiter prenos podatkov in globalno povezljivost. Ne glede na uporabljeni vir ste lahko prepričani, da je ta zaslon Philips dobra naložba, ki še dolgo ne bo zastarela.

 • USB 3.0 omogoča hiter prenos podatkov in polnjenje pametnega telefona

  Hitra povezava USB 3.0 omogoča prenos podatkov hitrosti 5,0 gbit/s, kar je približno 10-krat hitreje kot pri standardu USB 2.0 in znatno skrajša prenos podatkov, s čimer prihranite pri času in denarju. USB 3.0 z večjo pasovno širino, izjemno hitrim prenosom podatkov, boljšim upravljanje energije in splošno vrhunsko zmogljivostjo postavlja najnovejši globalni standard, ki vam omogoča uporabo pomnilnikov visokih zmogljivosti. Tehnologija Sync-N-Go zagotavlja, da vam ni več treba čakati, da se pasovna širina sprosti. Naložba v naprave USB 2.0 je zaščitena, ker je tehnologija povratno združljiva.

 • Vgrajeni stereo zvočniki za večpredstavnostne vsebine

  Dva visokokakovostna zvočnika, vgrajena v prikazovalno napravo. Zvočnika sta lahko vidna in usmerjena naprej ali nevidna in usmerjena navzdol, navzgor, nazaj ali drugam, odvisno od modela in oblike.

 • 65 % recikliranih plastičnih materialov s certifikatom TCO Edge

  Certifikat TCO Edge podeljujejo izdelkom, ki izpolnjujejo višje standarde sonaravnosti kot obstoječi programi za podeljevanje okoljskih oznak. Zahteve standarda TCO predpisujejo tudi, da mora izdelek vsebovati vsaj 65 % recikliranih plastičnih materialov, je energijsko učinkovit, vsebuje minimalno količino nevarnih snovi, ima embalažo za 100 % recikliranje in je zasnovan tako, da omogoča enostavno recikliranje. Lahko ste prepričani, da je ta Philipsov monitor izdelek z vrhunsko tehnologijo v razredu ICT, ki zagotavlja prednosti vam in okolju, zato je ta izbira odgovorna in prijazna do našega planeta.

 • Nična poraba energije s stikalom za porabo 0 W

  S pritiskom na priročno stikalo za porabo 0 W na hrbtni strani lahko monitor popolnoma izključite z napajanja. To zagotavlja nično porabo energije in dodatno zmanjšanje vpliva na okolje

Poglejte vse specifikacije
 • Besedna oznaka/blagovna znamka "IPS" in povezani patenti za tehnologije so v lasti drugih lastnikov.
 • Certifikat EPEAT Gold velja samo tam, kjer je Philips registriral izdelek. Za stanje registracije v vaši državi obiščite www.epeat.net.

Produkti, ki ste jih nazadnje gledali

Morda vas zanima?