Nazaj
×

PRIDRUŽITE SE ENOTI ZA NADZOR POLETOV

Bi si želeli biti del čudovite vesoljske pustolovščine?

SBodite del zunajzemeljske izkušnje tudi tukaj na Zemlji. Oglejte si intervjuje, zakulisne videe, prenose preizkusnih letov v živo in še mnogo več. Bodite na tekočem in se pridružite našemu vzdušju pričakovanja, ko se vse bolj približujemo dnevu vzleta!

Oglejte si, kaj se dogaja v enoti za nadzor poletov, in se ji pridružite na naši Facebookovi strani.

 

Predstavljamo popolnoma edinstven polet v vesolje

V naslednjih nekaj mesecih boste izvedeli več o plovilu XCOR Lynx in imeli vpogled v njegovo izgradnjo. Prisotni boste na vsaki stopnji izgradnje tega izvrstnega plovila. Oglejte si, kako preizkušamo izpušne sisteme tega edinstvenega plovila na raketni pogon. Spoznajte izzive izdelave plovila za ponovno uporabo, ki se je sposobno dvigniti v vesolje in nato varno prijadrati nazaj na izhodišče. Ob takšnem času naslednje leto boste prisostvovali odštevanju do vzleta. Kot del ekipe iz enote za nadzor poletov boste spoznali posadko, ki bo pisala vesoljsko zgodovino. V bližnji prihodnosti bo poletel prvi Philipsov polet v vesolje, ko bo plovilo vzletelo iz Curaçaa ali puščave Mojave.

 

Sponzor je Philips

Philips sponzorira ta izreden vesoljski izziv, ker predstavlja izvrsten primer inovativnega razmišljanja. Močno verjamemo v inovativno razmišljanje - to je nekaj, kar pri nas počnemo vsak dan in nam je omogočilo zasnovo široke palete izdelkov, ki izboljšujejo vsakodnevno življenje. Ena naši najnovejših inovacij je na primer brivnik Philips serije 9000, ki se ponaša s celotno galaksijo visokotehnoloških lastnosti, ki vam omogočajo najboljšo izkušnjo z britjem. Da smo se prepričali, da je njegovo delovanje res zunajzemeljsko, smo ga preizkusili tudi v breztežnostnem prostoru. Kot član enote za nadzor poletov pa boste izvedeli več o naših zunajzemeljskih ambicijah.

 

Bodite del prihodnosti vesoljskih pustolovščin

S podjetjema Philips in XCOR poleti v vesolje vstopajo v novo obdobje. Ne zamudite priložnosti, da se pridružite. Obiščite Facebook in ostanite povezani z enoto za nadzor poletov.