1
Monitorji

LCD-monitor, osvetlitev ozadja LED

  LCD-monitor, osvetlitev ozadja LED

  Prvi zaslon ErgoSensor na svetu

  Inovativni monitor Philips ErgoSensor je prvi inteligentni zaslon na svetu, ki vam svetuje, kako pred računalniškim zaslonom sedeti v ergonomsko pravilnem položaju Več o izdelku

  Na žalost ta izdelek ni na voljo

Videoposnetki

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Prvi zaslon ErgoSensor na svetu

Inovativni monitor Philips ErgoSensor je prvi inteligentni zaslon na svetu, ki vam svetuje, kako pred računalniškim zaslonom sedeti v ergonomsko pravilnem položaju Več o izdelku

Na žalost ta izdelek ni na voljo

Brilliance LCD-monitor, osvetlitev ozadja LED

Serija P, 24 palcev (61 cm), Zaslon polne visoke ločljivosti 241P4LRYES/00 Najdi podobne izdelke

Prvi zaslon ErgoSensor na svetu

za zdravo in učinkovito delovno okolje

 • Prednastavitve SmartImage za enostavno optimiranje nastavitev slike

  Prednastavitve SmartImage za enostavno optimiranje nastavitev slike

  SmartImage je ekskluzivna vodilna Philipsova tehnologija, ki analizira na zaslonu prikazano vsebino in zagotavlja optimalno kakovost prikaza. S tem uporabniku prijaznim vmesnikom lahko izberete različne načine, na primer delovni, slikovni, filmski, igralni, varčevalni ali drug način, ki ustrezajo aplikaciji v uporabi. Glede na izbor tehnologija SmartImage dinamično izboljša kontrast, barvno nasičenost in ostrino slike ali videa za najkakovostnejši prikaz. Varčevalni način omogoča izjemno varčno porabo energije. Vse v realnem času in s pritiskom na en sam gumb!

 • SmartErgoBase omogoča enostavne ergonomske prilagoditve

  SmartErgoBase omogoča enostavne ergonomske prilagoditve

  SmartErgoBase je podstavek za monitor, ki nudi ergonomsko udobje ob prikazovanju in omogoča upravljanje s kabli. Višina podstavka, vrtenje, nagibanje in prilagoditev kota vrtenja omogočajo enostavno namestitev zaslona za največje udobje in zmanjšanje fizičnih naporov po dolgem delovnem dnevu; upravljanje s kabli zmanjša kabelski nered in ohranja delovno površino urejeno in profesionalno.

 • Nizka višina med ploščo in mizo za najudobnejše branje

  Nizka višina med ploščo in mizo za najudobnejše branje

  Monitor Philips zaradi naprednega podstavka SmartErgoBase lahko spustite skoraj do mize za udoben kot gledanja. Nizka višina med ploščo in mizo je idealna rešitev, če pri delu z računalnikom nosite očala z bifokalnimi, trifokalnimi ali progresivnimi lečami. Poleg tega uporabnikom znatno različnih višin omogoča nastavitev kot in višine monitorja, kar zmanjšuje utrujenost in napor.

 • ErgoSensor za bolj zdrav način dela

  Philips je trdno prepričan, da mora biti delo prilagojeno ljudem in ne obratno. Za bolj zdrava in produktivnejša delovna mesta je Philips razvil prvo inovativno tehnologijo z imenom "ErgoSensor", ki je vgrajena v monitor in zaznava ter meri vedenje uporabnika. ErgoSensor svetuje uporabniku, kako sedeti v ergonomski drži na optimalni razdalji gledanja, z ergonomskim nagibom vratu in ga opomni tudi na premor od sedenja. Poleg tega izklopi monitor, kadar uporabnik ne sedi na stolu, in tako prihrani do 80 % porabe energije.

 • Prihrani do 80 % energije

  ErgoSensor ima vdelan inovativen senzor, ki zazna in meri uporabnikovo vedenje. Zazna lahko, ali je uporabnik sedi ali ne. Samodejno zmanjša svetlost monitorja, ko uporabnik odide, in tako prihrani do 80 %. Ko uporabnik znova sede, se samodejno preklopi na polno delovanje. Tako ne samo varčujete z energijo, temveč tudi pripomorete k daljši življenjski dobi monitorja in zmanjšate vpliv na okolje.

 • 65 % recikliranih plastičnih materialov s certifikatom TCO Edge

  Certifikat TCO Edge podeljujejo izdelkom, ki izpolnjujejo višje standarde sonaravnosti kot obstoječi programi za podeljevanje okoljskih oznak. Zahteve standarda TCO predpisujejo tudi, da mora izdelek vsebovati vsaj 65 % recikliranih plastičnih materialov, je energijsko učinkovit, vsebuje minimalno količino nevarnih snovi, ima embalažo za 100 % recikliranje in je zasnovan tako, da omogoča enostavno recikliranje. Lahko ste prepričani, da je ta Philipsov monitor izdelek z vrhunsko tehnologijo v razredu ICT, ki zagotavlja prednosti vam in okolju, zato je ta izbira odgovorna in prijazna do našega planeta.

 • Ohišje brez delcev PVC-BFR

  Ohišje monitorja Philips ne vsebuje bromiranih zaviralcev gorenja in polivinilklorida (brez delcev PVC-BFR)

 • Nična poraba energije s stikalom za porabo 0 W

  S pritiskom na priročno stikalo za porabo 0 W na hrbtni strani lahko monitor popolnoma izključite z napajanja. To zagotavlja nično porabo energije in dodatno zmanjšanje vpliva na okolje

 • Zaznavanje drže vratu in nasvet za popravek

  Inovativni Philipsov monitor ErgoSensor z inteligentnim zaznavanjem drže vam interaktivno svetuje, da ob monitorju sedite v ergonomsko pravilnem položaju.

Poglejte vse specifikacije
 • Certifikat EPEAT Gold velja samo tam, kjer je Philips registriral izdelek. Za stanje registracije v vaši državi obiščite www.epeat.net.

Produkti, ki ste jih nazadnje gledali

Morda vas zanima?