Nazaj
×

ZADENITE POTOVANJE V VESOLJE

Pripravite se na izziv svojega življenja!

Enostavno je postati pravi astronavt. Vse, kar morate storiti, je, da preletite Karmanovo ločnico, ki se nahaja na 100 km nad zemeljskim površjem. Philips vas lahko popelje tja ... in nazaj.

 

Super boste videti v vesoljski obleki

Zakaj bi se zabavali le Nasini astronavti? Če je vesolje res poslednja meja, vam Philips lahko priskrbi potni list za prehod na drugo stran. V partnerstvu s podjetjem XCOR Space Expeditions bomo kmalu ponujali polete v vesolje, ki se bodo začeli in zaključili v Curaçau ali puščavi Mojave, s čimer bomo izbranemu številu posameznikov, kot ste vi, omogočili izkušnjo, ki je ne boste nikoli pozabili.

 

Izstrelite se v vesolje

V svoji bazi v Kaliforniji podjetje XCOR gradi najbolj inovativno vesoljsko plovilo doslej. Vključevalo bo sistem na raketni pogon, ki se bo dal v celoti ponovno uporabiti in ponovno zagnati, s katerim bo plovilo v nekaj minutah z veliko hitrostjo poletelo s planeta Zemlja v območje, ki mu pravimo vesolje.

 

Poleti v vesolje bodo postali resničnost

Philips bo že kmalu ponujal polete v vesolje za nekaj srečnih ljudi, da na ta način proslavimo moč in koristi inovacij. Vedno smo verjeli, da lahko inovacije spremenijo življenja. Zato naši raziskovalci in snovalci nenehno prenavljajo in izboljšujejo izdelke, ki jih izdelujemo na Zemlji. Vendar pa se nič od tega ne more primerjati z intenzivnim občutkom vzhičenja, ki vas bo preplavil, če boste zadeli polet s plovilom SCOR Lynx. Prav zares predstavlja vrhunec inovativnosti.


Ostanite povezani.