Nazaj
×

Philips in xcor združila moči

Skupaj bomo vrata za pot v vesolje odprli vsem

V Philipsu močno verjamemo v moč inovacij. Naši lastni inovativni izdelki že več kot stoletje v vseh pogledih izboljšujejo življenja ljudi. Od razsvetljave do gospodinjskih naprav, od zvočne opreme do brivnikov in od naprav za osebno nego do visokotehnološke medicinske opreme; vsak nov Philipsov izum je vzklil iz semena, ki mu rečemo inovacija.

 

Dovolimo si sanjati

Zato občudujemo ljudi, ki si upajo sanjati, ustvarjajo in tudi izdelati inovacije. Ljudi, kot so vizionarji v kalifornijskem podjetju XCOR Space Expeditions, ki izpopolnjujejo vesoljsko plovilo, ki vas bo popeljalo 100 km s površja planeta navzgor v vesolje. Ekipa podjetja XCOR je odločena storiti vse, da bo polet v vesolje dostopen javnosti in ne le izbranim astronavtom. Njihov cilj je, da vam ponudijo čudovito izkušnjo v najbolj futurističnem vozilu, kar si jih lahko zamislite. In, da proslavimo koristi inovativnega razmišljanja, smo se odločili, da združimo moči s podjetjem XCOR in vam ponudimo priložnost, da se pridružite pilotu tega čudovitega novega obdobja vesoljskih pustolovščin.

 

Dobrodošli v vesolju
Partnerstvo med podjetjema Philips in XCOR Space Expeditions, nam bo omogočilo, da ponudimo polet v vesolje izbranemu številu zelo srečnih ljudi. Kmalu boste izvedeli več. Izbranci bodo morali nam in ostalim Zemljanom dokazati vašo lastno sposobnost inovacij.

Od brivnika MoonShaver do brivnika Philips serije 9000

Medtem pa lahko raziščete povezavo med Philipsom in vesoljem na Zemlji. Ste vedeli, da med Philipsove inovacije sodi tudi brivnik MoonShaver, ki je bil prvič predstavljen, ko je prvi človek stopil na Luno. Res je, da je bilo to že skoraj 50 let nazaj, a je bil osnovan na sistemu britja z vrtljivo glavo, tehnologiji, ki smo jo izumili mi in ki je postala najbolj priljubljen sistem britja na našem planetu danes.*

 

Seveda pa nas to ni ustavilo pri nenehnih inovacijah, da jo še izboljšamo. Oglejte si našo najnovejšo inovacijo zdaj: napredni novi Philips S9000. Z več inovativnimi tehnologijami brije bližje in udobneje kot doslej. Da smo se prepričali, da je njegovo delovanje res zunajzemeljsko, smo ga preizkusili še v breztežnostnem prostoru. Bi želeli izvedeti več o naših zunajzemeljskih aktivnostih?

 

*Glede na prodajo izdelkov