1
Skrb za zdravje ust

Philips Sonicare za popolno ustno nego

Čisti zobje in zdrave dlesni

Štirje koraki do zdravega nasmeha

Inovativna sonična tehnologija Philips Sonicare


Sonično gibanje ustvarja nežne mikroskopske mehurčke za izjemno svež in čist občutek. Odkrijte kako deluje električna sonična ščetka Philips Sonicare.
Brand number one: Recommended by dental professionals worldwide

Čisto zares

Miti in resnice o negi zob


Odkrijmo najnovejša spoznanja in zavrzimo zastarele mite! Preverite, kaj pravi Lovro Iskra, dr. dent. ded., specialist oralne kirurgije, na splošno razširjene mite o ustni higieni.
Uporaba soničnih zobnih ščetk

Uporaba soničnih zobnih ščetk

Učinkovitost soničnih ščetk

Učinkovitost soničnih zobnih ščetk

Uporaba soničnih zobnih ščetk

Cena soničnih zobnih ščetk

Čisto zares

Philips Sonicare
Električne zobne ščetke

 

Občutite učinkovito ščetkanje s sonično tehnologijo 

 

Philips Sonicare je najbolj priporočana sonična zobna ščetka s strani zobozdravnikov. Sonične zobne ščetke Sonicare ustvarjajo različne fine visokofrenvenčne gibe zahvaljujoč tehnologiji Sonicare. Z do 62.000 gibi ščetke na minuto učinkovito in nežno odstranijo do 10-krat več zobnih oblog kot ročna zobna ščetka, s fluidnim delovanjem pa poskrbijo tudi za boljšo nego medzobnih prostorov.

Philips Sonicare

Glave ščetke

 

Prava krtačka za vsako potrebo

 

Philips Sonicare ponuja širok izbor nadomestnih glav ščetke Sonicare, ki ustrezajo vašim individualnim potrebam - od ščetk za bolj bele zobe do posebno mehkih ščetk za občutljive zobe ali prilagojene zobne ščetke za medzobne prostore in uporabnike zobnih aparatov. Zagotovo boste našli najprimernejšo zase.

Philips Sonicare
Zobna prha AirFloss

 

Enostavna pot do zdravih dlesni

 

Izkusite, kako preprosto je lahko čiščenje medzobnih prostorov. Zobna prha Philips Sonicare AirFloss je idealna rešitev za vse, ki jim nitkanje predstavlja napor. Z zobno prho Airfloss boste nežno očistili interdentalne prostore, to pa boste storili enako učinkovito bi z zobno nitko.

Philips Sonicare
Otroška zobna ščetka 

 

Interaktivna spodbuda za zdrave zobe 

 

Sonična zobna ščetka Sonicare For Kids bo na igriv in preprost način vnesla zdravo navado v življenje vašega otroka, ki bo trajala vse življenje. Nežno delovanje sonične tehnologije skupaj z interaktivnim pomočnikom bo približala vsakodnevno rutino in vašemu otroku odprla pot do čistih zob in zdravih dlesni.

FAQ Icon

Imate vprašanje? Pomagali vam bomo

Up to date Icon

Želite ostati na tekočem?