1
TV

Philipsov televizor OLED+

  Glejte. Poslušajte. Verjemite.

  Televizor Philips OLED+ je edinstven v vseh pogledih. Odlikujeta ga neprekosljiva kakovost slike in zvoka. Preverite, zakaj.

  OLED+ video

  Odkrijte dodano vrednost televizorja OLED+

  Poslušajte
  Zvok Bowers & Wilkins
  Kakovost zvoka televizorja Philips OLED+ 935

  Zvok so do potankosti dodelali največji mojstri


  Vrhunski sliki se poda vrhunski zvok. Visokotonec, ki je nameščen na zgornji strani zvočne enote, je hkrati zaščitni znak proizvajalca Bowers & Wilkins. Zagotavlja naraven zvok, reprodukcija govora je popolnoma jasna in razločna. Uživali boste v širokem frekvenčnem spektru zvočne reprodukcije, udobno in brez omejitev.
  Zvok Bowers & Wilkins
  Glejte
  Naša najboljša slika, s procesorjem P5 in umetno inteligenco (AI)
  Kakovost slike televizorja Philips OLED+ 935

  Doživite nekaj posebnega


  Odkrijte sliko, ki jo je izoblikovala naša tehnična ekipa, polna entuziazma. Tehnologijo OLED odlikuje neprekosljivo kontrastna slika s prikazom popolnih črnih odtenkov. Nov procesor za obdelavo slike P5 s pomočjo umetne inteligence (AI) optimizira vsako prejeto sličico in s tem zagotavlja osupljivo ostrino, gibanje, kontrast ter barve - vedno in iz vsakega vira.
  Slikovni procesor Philips P5 z umetno inteligenco (AI)
  Občudujte
  Pristno evropsko oblikovanje
  Oblika televizorja Philips OLED+ 935

  Glejte ali pa samo občudujte


  Televizor OLED+, ki je bil izdelan po smernicah evropskega oblikovanja, je enostavno čudovit. Tako med delovanjem, kot tudi, ko je izklopljen. Preizkusite njegove zmožnosti. Očarani boste nad vsem, tudi nad daljinskim upravljalnikom, obdanim s kakovostnim usnjem Muirhead.
  Povežite
  Izjemno pameten. Glasovno upravljanje
  Pametne funkcije televizorja Philips OLED+ 935

  Glasovno upravljano pametno središče


  Philipsov televizor OLED+ ni običajen televizor. Igrajte igre. Glejte Netflix. V trgovini Google Play brskajte po vsebinah. Upravljajte pametne naprave za dom. Vse to počnite enostavno, s svojim glasom.
  Televizor Philips z OS Android TV
  Televizor Philips s Pomočnikom Google
  Televizor Philips z Amazonovo Alexo
  z Ambilightom brez Ambilighta

  Vklopite prostor.


  Ambilight vas s svojo dinamično svetlobno predstavo povsem očara. Barve njegovega svetlobnega sija se neprenehoma prilagajajo barvam na zaslonu, zato je vse videti večje in bolj epsko. Preizkusite ga in želeli ga boste obdržati za vedno.
  Philips Ambilight

  Poiščite svoj novi Philipsov pametni televizor OLED+

  *Philipsovi televizorji so med neodvisnimi strokovnjaki prepoznani po vrhunski kakovosti slike in dovršenem oblikovanju. Podrobnosti poiščite na tej strani, v poglavju z nagradami.

  *Pomočnik Google je na voljo pri televizorjih Philips z operacijskim sistemom Android TV Oreo (8) ali novejših. Pomočnik Google je na voljo v izbranih jezikih in za izbrane države. Od uvedbe je na voljo za naslednje jezike: angleščina – UK, nemščina – DE in francoščina – FR. Seznam podprtih jezikov in držav bo sčasoma dopolnjen. Za najnovejši seznam podprtih jezikov in držav se obrnite na našo službo za pomoč uporabnikom.

  *Amazon, Alexa in vsi povezani logotipi so blagovne znamke družbe Amazon.com, Inc ali njenih povezanih družb.

  Počakajte. To še ni vse.

  Televizorji OLED
  Slika, kot bi jo gledali v živo

  Televizor 4K UHD 9435 z OS Android TV

  Zvok Bowers & Wilkins