1
Izdelki

ambilight

30 večerov preizkušajte Ambilight.

je potekla

Kako sodelovati


Izbran televizor z Ambilightom preizkušajte 30 dni, povsem brezplačno! Filmi, igre in glasba. Prepustite se užitkom ob gledanju televizorja z osvetlitvijo Ambilight. Prepričajte se sami. Kupite Philipsov televizor z Ambilightom in ga preizkusite doma. V kolikor z njim ne bi bili zadovoljni, ga lahko vrnete. Brez vprašanj. Ponudba velja od 1. novembra 2020 do 31. januarja 2021.

Modeli v promociji


S televizorjem Philips Ambilight ne tvegate ničesar. Popolnoma se prepustite gledanju svojih najljubših filmov in oddaj. Ko boste enkrat doživeli čustveno izkušnjo gledanja televizorja z Ambilightom, se boste vedno veselili vzdušja, ki ga ustvari svetlobni sij Ambilighta.
ambilight

Filmi, igre in glasba.

Zahvaljujoč osvetlitvi Ambilight uživajte ob gledanju televizorja na povsem nov način. Prepričajte se sami.

Pravila in pogoji


Ponudba velja od 1. novembra 2020 do 31. januarja 2021. Kupec, ki kupi televizor Philips Ambilight pri izbranih partnerjih in s televizorjem ni zadovoljen, ga lahko vrne v roku 30 dni od datuma prodaje. Pogoji za vrnitev televizorja: Kupec izpolni vprašalnik TUKAJ. Udeleženec promocije po oddaji pravilno izpolnjenega obrazca za prijavo prejme unikatno kodo na elektronski naslov, ki ga je navedel v obrazcu. V potrditveni elektronski pošti nato udeleženec prejme navodila za nadaljne korake vračila izdelka. Izdelek, osebno kupljen v trgovini, je mogoče vrniti ali v trgovini, kjer je bil kupljen ali drugje, po dogovoru s klicem na številko Philipsovega strokovnjaka na 069 940 232, od ponedeljka do petka, od 8. – 16. ure. Televizor mora biti nepoškodovan in pravilno zapakiran v originalno škatlo, vključno z vso dodatno opremo. Če je televizor v dobrem stanju, bo prodajalec v skladu z računom kupcu povrnil celoten znesek nakupa televizorja.

Našo stran si lahko najbolje ogledate z najnovejšo različico brskalnika Microsoft Edge, Google Chrome ali Firefox.